Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 19:11

ΕΛ.ΑΣ.: Σκοτώθηκε 24χρονος άντρας της ΔΙ.ΑΣ. στην παραλιακή

Γράφτηκε από την
ΕΛ.ΑΣ.: Σκοτώθηκε 24χρονος άντρας της ΔΙ.ΑΣ. στην παραλιακή

Είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας, ενώ πήγαινε μαζί με συναδέλφους του να συνδράμει σε πυρκαγιά.

Θρήνος στην Ελληνική Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, έφυγε από τη ζωή ο 24χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο νεαρός αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας, ενώ πήγαινε μαζί με συναδέλφους του να συνδράμει σε πυρκαγιά. Η μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο επί ένα μήνα ήταν άνιση.

Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα είχε βρει τραγικό θάνατο και δεύτερος αστυνομικός. Πρόκειται για έναν 35χρονο άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας της Αστυνομίας. Συνοδηγός ήταν ο 24χρονος που έχασε σήμερα τη μάχη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αστυνομικοί είχαν πάρει σήμα από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για φωτιά σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά και έτρεχαν με τις μηχανές για να βοηθήσουν κόσμο. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Μαζί τους βρίσκονταν ακόμα δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν σε άλλη μοτοσικλέτα και πήγαιναν μαζί στη φωτιά.

Η μοτοσικλέτα του 35χρονου και του 24χρονου ανετράπη και σύρθηκε για πολλά μέτρα. Αρχικά προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια και σε δεύτερο. Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 24χρονου εξέφρασαν οι αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER