Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 10:32

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός

Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα συνηγορεί σε «τελειώματα», που όμως δεν πρέπει να σε «κολλήσουν» αλλά να γίνουν το εφαλτήριο για μια νέα πορεία. Ισως μάλιστα όλα να ξεκινήσουν από τους άλλους, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να προλάβεις το «κακό». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοιά σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα.

Ταύρος
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, καλό είναι να «κόψεις μαχαίρι» μια συνήθεια που σε βλάπτει. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα «μαυρίζει» τον ορίζοντά σου σε προσωπικά αλλά και οικονομικά θέματα, εδώ όμως είναι που ισχύει μεταφορικά το «μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει». Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα. Κατά τα άλλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό κι εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/ή είσαι.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στην ζωή σου κι επειδή η μοίρα… κυβερνά και δεν έχεις ουσιαστικές δυνατότητες παρέμβασης στα όσα συμβαίνουν, το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο πλήρης. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου.

Λέων
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα φέρνει… κακά μαντάτα από το συγγενικό σου περιβάλλον, ίσως όμως να αναγκαστείς σε μια πλήρη αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, ύστερα από μια ζημιά που θα γίνει στον εξοπλισμό σου ή τα μέσα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση επισκεπτών, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές.

Παρθένος
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη στιγμή στα οικονομικά και τα προσωπικά σου, μην προσπαθήσεις όμως να «κοντράρεις», αφού θα κυλήσεις πιο βαθιά στον «βούρκο». Ισως βέβαια όλο αυτό να μην αφορά εσένα αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση ματαιότητας, που μπορεί να οφείλεται και σε εξωτερικά συμβάντα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια δική σου αίσθηση, με… μπόλικη δόση αυτοκαταστροφής! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα ενισχύει την πεποίθησή σου ότι «κάτι κρύβεται από πίσω», αυτήν την φορά όμως μάλλον έχεις… δίκιο και αυτά που σου «βρωμάνε» είναι όντως ύποπτα. Πρόσεξε ακόμη μην εκτεθείς σε ανθυγιεινές συνθήκες, με κόστος στην υγεία σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά.

Τοξότης
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια όχι ευχάριστη κατάσταση στις φιλίες αλλά και τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα αυτά τα δύο να συνδέονται μεταξύ τους με «επώδυνο» τρόπο, ό,τι κι αν συμβεί όμως αποδέξου την πραγματικότητα και πήγαινε παρακάτω. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν την σφραγίδα του «μοιραίου» και το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις με τρόπο που σε δένει «χειροπόδαρα. Πάμε γι’ άλλα, δηλαδή! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή δεν έχει νόημα να επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν στην συνέχεια. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σου συνιστά να μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο άγνωστο, αφού μπορεί να πέσεις πάνω στην «κακιά στιγμή». Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Ιχθύες
Το τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά αλλά και τις φιλίες σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να μην μπλέξεις με άτομα που έχουν «σκοτεινές» προθέσεις. Επεται ένας δανεισμός που σε δένει χειροπόδαρα. Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο.


NEWSLETTER