Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 10:14

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 


Κριός
Ο Ηλιος απέναντί σου, σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ισως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και στην ανάγκη υποχώρησε αν είναι να σώσεις την κατάσταση. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε «μπάζει» στις εναλλακτικές θεραπείες, αφού αυτές είναι που θα σου δώσουν λύσεις.

Ταύρος
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να παίξεις τον ρόλο του εμψυχωτή στις συλλογικότητες που συμμετέχεις και τις φιλίες σου, ίσως όμως να λαθέψεις στην κρίση σου για κάποιον/α, που ξέρει να «κουλαντρίζει» τους άλλους με τα ψέματα ή… φλερτάροντας! Παράλληλα, ο Ηλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά ή τον εξοπλισμό σου, ενώ δώσε έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.

Δίδυμοι
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να φέρει μια… γενική σύγχυση ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες, από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπει να «περάσεις» την άποψή σου για ένα κορυφαίο ζήτημα, έστω και με ψέματα! Μπορείς ακόμη να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζει αρνητικά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μπορεί λοιπόν να στενοχωρηθείς από έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σε «ρημάζει» με την κριτική του.

Καρκίνος
Ο Ηλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να ασχοληθείς με δύσκολα θέματα, που μπορεί να αφορούν τόσο στα οικογενειακά ή περιουσιακά σου, όσο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι ο συμβιβασμός, αφού κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα όπως τα θέλει. Ο,τι κι αν γίνει λοιπόν κάνε υπομονή κι αν δεις να χάνεις το «τρένο» σώσε τουλάχιστον τα προσχήματα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε «ταξιδεύει» μέσα από διαβάσματα, θεάματα ή ακροάματα.

Λέων
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενθαρρύνει τον ανθρωπισμό ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί απατηλά ή αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να «σε πιάσουν Κώτσο». Παράλληλα, ο Ηλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις και εμπόδια, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που δεν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή.

Παρθένος
Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου να «φλερτάρει» με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σίγουρα μπορείς να αποκομίσεις ένα αίσθημα ευτυχίας, έστω κι αν τα όποια σχέδια για μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για συμφωνίες ή συνεργασίες. Παράλληλα, ο Ηλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι ενοχλητικές ή άτυχες.

Ζυγός
Ο Ηλιος στο ζώδιό σου σε πιέζει να κάνεις πολλά κάτω από αντίξοες συνθήκες, ίσως μάλιστα να «φορτωθείς» και με αρμοδιότητες άλλων που σε βρίσκουν «μπόσικο» ή ποντάρουν στις ενοχές που σου δημιουργούν οι… ίδιοι! Αν πάλι γίνει αναπόφευκτο το να πάνε πίσω κάποια πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, τότε ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις μέσα από υπηρεσίες ευεξίας.

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει πιο ρομαντικό/ή και ανεβάζει στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το φιλικό σου περιβάλλον να γίνεται το βασικό πεδίο… πονηρής δράσης! Παράλληλα, με τον Ηλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι».

Τοξότης
Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς όλα δείχνουν… όμορφα κι ωραία, το ίδιο κι εσύ, πίσω από την «βιτρίνα» ωστόσο κρύβονται και «ασχήμιες». Επιπλέον, τσέκαρε για υγρασίες και παράσιτα στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ηλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλίες και τις παρέες σου μοιράζοντας ακριβοδίκαια ευθύνες και δικαιώματα κι ας στενοχωρηθεί κάποιος «δικός σου», που πόνταρε στην εύνοιά σου. Αν πάλι θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει.

Αιγόκερως
Ο Ηλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να περιορίσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Μπορεί πάλι να σου προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε «μουρλάνουν», σε κάθε περίπτωση πάντως ο ελεύθερος χρόνος σου, θα περιοριστεί. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου δίνει το δικαίωμα να να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουν και κάποιοι άλλοι απέναντί σου.

Υδροχόος
Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορείς μεν να σταθείς αλληλέγγυος/α, χωρίς όμως να συνδράμεις οικονομικά, αφού στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση. Επιπλέον είναι πιθανό να αγοράσεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται πραγματικά. Παράλληλα, ο Ηλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου θέτει προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, που στοχεύουν στην ψυχαγωγία σου, αφού προέχουν οι δουλειές και τα καθήκοντά σου.

Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, τονίζοντας περισσότερο τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου. Παράλληλα, ο Ηλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει τα άγχη σου ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 


NEWSLETTER