Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 08:44

Εξαφάνιση στο Κορωπί: Το τελευταίο ίχνος ζωής της 19χρονης που αγνοείται (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Εξαφάνιση στο Κορωπί: Το τελευταίο ίχνος ζωής της 19χρονης που αγνοείται (Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την εξαφάνιση μιας 19χρονης κοπέλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή (16/10) στο Κορωπί και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά χθες, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. «Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο», είπε ο πατέρας της μιλώντας στο Mega. «Η κόρη μας να γυρίσει πίσω και όλα θα είναι όπως πριν», δήλωσε o πατέρας της, ο οποίος εν συνεχεία τόνισε ότι «είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά, δεν κλείνουμε μάτι».

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News, φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο σημάδι ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Οι γονείς της επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER