Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:38

Θετικός στον κορονοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Γράφτηκε από την
Θετικός στον κορονοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ με ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε πως διαγνώσθηκε θετικός σε Covid-19.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, που αγωνίζεται στη Super League (Βόλος ΝΠΣ), με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε ότι έχει νοσήσει σημειώνοντας πως έπειτα από δύο αρνητικά τεστ, το τρίτο ήταν θετικό. Ανέφερε πάντως πως δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα αλλά παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο Αχιλλέας Μπέος έγραψε στα social media για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER