Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 17:13

Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Γράφτηκε από την
Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

 

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μοχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους. Από το ΑΤ ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης.

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

Οκτώ από τους καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή έχουν ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους όπου παρουσιάστηκαν, ενώ και άλλοι δύο έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως μέχρι στιγμής.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν πριν από λίγο και τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλληφθούν από τις ομάδες της Ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

 

Και οι Μίχος  και Ζησιμόπουλος στη ΓΑΔΑ, αναμένεται ο Ηλίας Παναγιώταρος

Άλλοι δύο καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, όπου προσήλθαν και κρατούνται μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους.

Πρόκειται για το Νίκο Μίχο και τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Από το «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης απομένουν πλέον ο Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς.

Ο πρώτος που βρισκόταν στην επαρχία, έχει δηλώσει ότι θα παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER