Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 10:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός
Ο Αρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για παλιές υποθέσεις και έχθρες που αναζωπυρώνονται. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να ξαναζήσεις «επικές» στιγμές του παρελθόντος, έστω και σαν μια παρένθεση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό θέμα, που έχει «κολλήσει», αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις ή κάνοντας τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες.

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ισως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, με τον Αρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να διαχειριστείς φοβίες, απωθημένα αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, μπορεί να «φορτσάρεις για να διορθώσεις κάτι που «στράβωσε».

Δίδυμοι
Ο Αρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου… επιμένει να προκαλεί τριβές και ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την εγωιστική στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά «θερμή» γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις δράση και σε μια συλλογικότητα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα που αφορούν στα εργασιακά σου και στην περίπτωση που υπάρξουν ελλείψεις σε υλικό ή τον εξοπλισμό σου να ανατρέξεις στις αποθήκες σου.

Καρκίνος
Με τον Αρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να σε «τρέχει» στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και «τριβές» με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, όπως θα διαπιστώσεις δεν θα κάνεις… προκοπή αν δεν επιλύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ «παίζει» και το να υιοθετήσεις παλιές όσο και δοκιμασμένες λύσεις, ιδιαίτερα αν δεις ότι οι νέες δεν «τραβάνε».

Λέων
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενδέχεται μάλιστα να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κ.λπ. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν προσφέρεται για νέες πρωτοβουλίες. Παράλληλα, ο Αρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να καλύψεις τα όποια κενά στο μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να θορυβηθείς από μια νομική υπόθεση, που δεν έχει κλείσει οριστικά.

Παρθένος
Ο Αρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να κυνηγάς το χρήμα, ξεκινώντας από αυτά που σου χρωστάνε, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια στο τέλος της ημέρας να έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις.

Ζυγός
Ο Αρης απέναντί σου προσδίδει έναν οξύ τόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου, ό,τι κι αν «στραβώσει» όμως, στην πορεία θα φτιάξει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης, ίσως μάλιστα μια υπόθεση που «κρατάει» από παλιά να βρει πλέον τον δρόμο της.

Σκορπιός
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα ασχοληθείς… θες δεν θες με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι από την μια πλευρά ενδέχεται να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Αρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες, που εκκρεμούν, ό,τι είναι να κάνεις όμως κάνε το μόνος σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσεις χρόνο με καβγάδες «για ψύλλου πήδημα».

Τοξότης
Ο Αρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, υπολογίζοντας μόνον σε όσους/ες συμφωνούν μαζί σου, αφού με τους άλλους θα υπάρξουν αψιμαχίες που είναι χαμένος χρόνος. Παράλληλα, ένα μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, βοηθώντας σε να καταλάβεις το τι ακριβώς έχει «παιχτεί» παρασκηνιακά. Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα χρειαστεί να ξαναδείς ένα θέμα υγείας που νόμιζες πως είχε ξεπεραστεί οριστικά.

Αιγόκερως
Ο Αρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν, είτε περιουσιακές, είτε κατασκευαστικές. Ισως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με σκοπό να δοθεί ένα τέλος σε μια υπόθεση που «σέρνεται». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion.

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να πάνε πίσω κάποιες από τις τρέχουσες δραστηριότητές σου. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεσή σου αρκεί για να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα και ο Αρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανατρέξεις σε παλιές κατακτήσεις.

Ιχθύες
Με τον Αρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν διαρκώς και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά, ώστε να μην κάνεις περιττές αγορές, την στιγμή που θα μπορούσες να αποταμιεύσεις και κάτι. Παράλληλα με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση.

 


NEWSLETTER