Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 09:51

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει το κοινωνικό περιβάλλον σου και σίγουρα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα υπάρξει και κάποια που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον με τις… τρέλες της! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, πρέπει μάλιστα να είσαι προσεκτικός/ή και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον όμως, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί καταστάσεις που σε… υπερβαίνουν και με βάση το συντηρητικό πνεύμα σου το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις άσχημα απέναντι σε προκλήσεις, αυτό όμως δεν θα αποτρέψει τις ανατροπές, ίσα-ίσα που θα τις… επιταχύνει! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να διεγείρει την τάση σου για… ξεπόρτισμα κι επικοινωνία με τους άλλους, το πιθανότερο είναι να ζήσεις ιδιαίτερες καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Επιπλέον μπορεί να μυηθείς σε γνώσεις που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

 

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να μην… συγχωρεί τα λάθη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα μάλιστα να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις καθαρά ψυχαγωγικές επαφές ή μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μάλλον απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη απέναντί σου το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις άτομα από όλο το… φάσμα των ιδιαιτεροτήτων, σε καμία περίπτωση όμως δεν προβλέπεται μια μόνιμη κατάσταση, είτε θετική, είτε αρνητική. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

 

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δικαιώνει το πρακτικό πνεύμα και την «επαγγελματική» αντιμετώπιση προσώπων και καταστάσεων, όσο λοιπόν κι αν… διαμαρτύρονται κάποιοι/ες για καθυστερήσεις ή υπερβολικό «ψείρισμα», εσύ να επιμείνεις στο σωστό και το δίκαιο. Εξ άλλου δεν είναι σκόπιμο να ξεκινήσει οτιδήποτε το σημαντικό αν δεν προηγηθεί η κατάλληλη προεργασία. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Υδροχόο σε… προκαλεί μέσα από «ακατανόητες» αλλαγές ή συμπεριφορές στο εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να δοκιμάσεις κάτι το νέο και το διαφορετικό, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου κι όχι να κινηθείς συντηρητικά. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες, που σε βλάπτουν.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί καταστάσεις εκτός ελέγχου στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να αποδεχθείς τα όσα συμβαίνουν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουν συνέχεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας ευθύνης.

 

Τοξότης

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές, τόσο σε οικονομικά ζητήματα, όσο και στην καριέρα σου ή σε σχέση με έναν κεντρικό στόχο σου. Ολα αυτά όμως συμβαίνουν για να γίνεις απλά… καλύτερος/η και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού θα κριθείς αυστηρά. Επιπλέον, σε ζητήματα ομορφιάς μην απευθύνεσαι σε «άσχετους» γιατί θα την… πατήσεις άσχημα! Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Υδροχόο ενθαρρύνει την τάση σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

 

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται για να δικαιώσει κάποιες από τις επιφυλάξεις σου αλλά και την τάση σου να αντιμετωπίζεις σοβαρά κάποιες υποθέσεις που κάποιοι/ες άλλοι/ες τις παίρνουν επιπόλαια κι ύστερα… κλαίνε! Εσύ όμως πας… αργά και καλά κάνεις, αφού οι λεπτομέρειες «μετράνε». Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου, αφήνοντας κατά μέρος τα πολλά… ψυχαγωγικά! Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να… κρυφτείς ή να μείνεις αμέτοχος στις εξελίξεις, αφού όλοι και όλα σε σένα απευθύνονται! Κοίταξε λοιπόν να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, αναδεικνύοντας τα πιο ξεχωριστά σου προσόντα. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι πιθανό να πιεστείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες αλλά σήμερα τον λόγο έχει η… λιτότητα, πολύ περισσότερο που όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει.

 

Ιχθύες

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου αλλά τελικά με τα δικά σου τα προβλήματα ποιος/α θα ασχοληθεί και πότε; Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν είναι κακό να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα ή απλά να δώσεις συμβουλές σε άλλους/ες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER