Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 10:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με τοξικές ουσίες και επιλέγοντας τα κατάλληλα για σένα βότανα. Ο Ηλιος στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου μέσω των… άλλων κι αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την λάβεις, ενώ «παίζει» και μια πετυχημένη συμφωνία ή ρύθμιση.

 

Ταύρος

Ο Ηλιος απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, είναι λοιπόν μια ευκαιρία να επωφεληθείς με μια συνεργασία, που είναι συμφέρουσα από όλες τις απόψεις, μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και εμμέσως από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να «ξεχαστείς» με μια παρέα, προσπερνώντας οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε προβληματίζει! Επιπλέον, πριν συνεισφέρεις σε μια συλλογική προσπάθεια, τσέκαρέ το κατά πόσον οι σκοποί που δηλώνονται είναι και οι πραγματικοί.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσδίδει όραμα και πίστη για το καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια βοήθεια «από το πουθενά»! Επιπλέον ο καλλιτέχνης που… ζει μέσα σου θα βρει μπόλικες αφορμές για να εκδηλώσει το ταλέντο του. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα επιτυχημένο «άνοιγμα» στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που θα σου προσφέρουν κάθε δυνατή υποστήριξη αρκεί κι εσύ να ταχθείς με το μέρος τους.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να «δραπετεύσεις» από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν! Επιπλέον, η επαφή με το Θείο ή το «μέσα» σου θα σε αναζωογονήσει, όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενδέχεται να παραπλανηθείς ή να αποπροσανατολιστείς. Παράλληλα βέβαια ο Ηλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί επαφές με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και μια οικονομική ρύθμιση που θα σου λύσει τα χέρια.

 

Λέων

Ο Ηλιος στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά και στην θετική εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το… κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά την βοήθειά σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη απέναντί σου η ημέρα προσφέρεται για εμψυχωτικές δράσεις ή μια δημιουργική φυγή μέσα από ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Οσον αφορά τις συνεργασίες σου, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα «επιτήδειων». Ο Ηλιος στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια, τα επιμορφωτικά σεμινάρια αλλά και την απόκτηση ενός μέσου, έστω και… δανεικού! Η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα έχει θετικές συνέπειες στις δουλειές σου, ενώ σε κάθε περίπτωση θα σου δοθεί «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς. Αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σου, μην επιμείνεις και προτίμησε να ξεκουραστείς, αφού το πιθανότερο είναι να γίνει «μια τρύπα στο νερό». Είναι μια ευκαιρία να στραφείς σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο Ηλιος στον Σκορπιό ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως μάλιστα να βρεις χρηματοδότη ή να σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project, που θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα του αναμενομένου.

 

Σκορπιός

Ο Ηλιος στο ζώδιό σου θα σε βγάλει στον «αφρό» με την συνδρομή ατόμων που εκτιμούν το έργο και την στάση σου κι εσύ δεν έχεις παρά να βγεις από την «κρυψώνα» σου. Η σύναψη μιας συμφωνίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε… εξωθεί προς τον ρομαντισμό, κάτι που θα αποτυπωθεί πρωτίστως στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη»... Στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ωστόσο… πέφτει πολύ «ομίχλη», ενώ εύκολα μπορεί να κάνεις το «λάθος».

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει στιγμές ανείπωτης ευτυχίας, έστω και… πλαστής, αφού είναι περίπου δεδομένο το ότι εθελοτυφλείς! Πρόσεξε ωστόσο αφού σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς. Επιπλέον, «παίζει» να φιλοξενηθείς ή να φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα, με τον Ηλιο στον Σκορπιό, κάποιος/α θα σου πει το «μυστικό» για το πώς θα βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία. Επιπλέον, κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες θα σε βοηθήσουν να δράσεις εκ του ασφαλούς.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να αφήσεις ένα ανοικτό παράθυρο σε όλα εκείνα που σε «ταξιδεύουν», από τα όνειρά σου, μέχρι τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις. Επειδή όμως… αναπόφευκτα υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιωθούν, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα παραπληροφόρησης ή μιας δικής σου λανθασμένης αντίληψης. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα -κοινωνικά αλλά και οικονομικά- που σου παρέχουν φίλοι/ες και γνωστοί/ές.

 

Υδροχόος

Ο Ηλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, που ίσως και να είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας αλλά με σένα πρωταγωνιστή. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο σε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο… αιθεροβάμονα σε οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην κάνεις κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση και αν σου περισσεύει κάτι να το μοιραστείς με όσους/ες έχουν ανάγκη.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να απαλύνεις τις εντάσεις και να δείξεις στους άλλους μόνον αυτά που… θέλεις, κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια. Καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές ανησυχίες σου, εμψυχώνοντας όποιον/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ηλιος στον Σκορπιό σου δίνει επικοινωνιακό κίνητρο, ανοίγοντας «πόρτες» και στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να κλείσεις μια συμφωνία. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών αλλά και να πετύχεις μια νομική νίκη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER