Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 10:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (29-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (29-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον απέναντί σου προσδίδοντας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν «ρετρό» χαρακτήρα και είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό, όσον αφορά όμως στις τρέχουσες υποθέσεις σου θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Η Δήμητρα στον Υδροχόο ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με την προοπτική της ένταξής σου σε μια ομάδα... Μπορεί να μάθεις κάτι «σκανταλιάρικο» για έναν φίλο ή μια φίλη.

Ταύρος
Με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται πλέον στον Ζυγό, θα εκλείψουν ως… διά μαγείας οι καθυστερήσεις και οι εμπλοκές στις συνεργασίες σου, στην δουλειά σου ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Οσο για την υγεία σου, μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδείς ένα θέμα που θεωρούσες πως έχει ξεπεραστεί οριστικά. Η Δήμητρα στον Υδροχόο αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ.

Δίδυμοι
Με τον ανάδρομο Ερμή να περνάει στον Ζυγό, πρόσωπα και ενδιαφέροντα του παρελθόντος ανοίγουν μια παρένθεση στη ζωή σου, προκειμένου να… σιγουρευτείς για το αν έπραξες καλά ή όχι που έκοψες τις πολλές παρτίδες μαζί τους! Η Δήμητρα στον Υδροχόο σου προσφέρει και άλλες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος... Θα προχωρήσει μια νομική υπόθεση που άπτεται των εργασιακών σου.

Καρκίνος
Με τον ανάδρομο Ερμή να περνάει στον Ζυγό καλείσαι να αναδιαμορφώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου. Η μέρα προσφέρεται για επανεξέταση περιουσιακών ρυθμίσεων όχι όμως και για συμβόλαια-μισθωτήρια. Ενώ οι εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μάλλον θα «σκοντάψουν» σε αστάθμητους παράγοντες. Η Δήμητρα στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δάνειο, ενώ «παίζει» και μια win-win συμφωνία. Αναμένονται θετικές ρυθμίσεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ζυγό φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις στις συναλλαγές σου. Ευκαιρία λοιπόν να ξαναπιάσεις τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας ελλείψεις και κενά, ενώ σε κάθε περίπτωση ότι έχεις στην «καβάτζα» θα σου χρησιμέψει. Η Δήμητρα απέναντί σου συνηγορεί σε μια διακριτή βελτίωση του status σου, μέσα από επαφές με διακεκριμένα άτομα ή μια επίσημη συνεργασία. Από εκεί και ύστερα μην μείνεις μόνον στις κερδισμένες εντυπώσεις αλλά να πάρεις «ζεστά» την ανάδειξή σου.

Παρθένος
Με τον ανάδρομο Ερμή να οπισθοχωρεί στον Ζυγό το βασικό σου θέμα είναι πλέον το πώς θα καλύψεις τα κενά στην τροφοδοσία σου αλλά και γενικότερα στα οικονομικά σου, αφού κάτι που περίμενες να έρθει, καθυστερεί. Εδώ όμως είναι που θα λάμψει η προνοητικότητά σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές όσο και «επίσημες» εξελίξεις στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για μια συνεργασία που σε εξυπηρετεί, είτε για μια σύμβαση που σε διασφαλίζει. Επιπλέον, η πελατεία σου θα αυξηθεί «από στόμα σε στόμα».

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και σε «επαναφέρει» σε πρότερες καταστάσεις, με σκοπό να διορθώσεις τα κενά και τις ατέλειες που υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια έρχεται και η Αφροδίτη, οπότε πάλι σε δίλημμα σε βλέπω! Η Δήμητρα στον Υδροχόο καταπολεμά αποτελεσματικά κάθε αίσθημα μοναξιάς, φέρνοντάς σε πιο κοντά με άτομα που διαθέτουν κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί να έχεις και τα… τυχερά σου σε οικονομικό επίπεδο ή να «σου κατέβει» μια πολύ δημιουργική έμπνευση.

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής στην… κοπάνησε και πήγε στον Ζυγό, ευκαιρία λοιπόν να κινηθείς πιο ελεύθερα, χωρίς να σου ξεφυτρώνουν εμπόδια και προαπαιτούμενα κάθε τρεις και λίγο. Θα πρέπει να ξαναδείς ένα θέμα υγείας, αφού εκεί που είχε υποχωρήσει, επανέρχεται. Η Δήμητρα στον Υδροχόο ευνοεί θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή ακόμη και να μετακομίσεις, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου.

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Ζυγό με συνέπεια να μπουν σε φάση αναπροσαρμογής και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου. Φαίνεται μάλιστα πως το παρελθόν έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου, αφού ότι καινούργιο πάει να γίνει θα σκοντάψει σε αστάθμητους παράγοντες. Η Δήμητρα στον Υδροχόο πριμοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα διανθισμένη με ταξίδια και θεάματα. Από εκεί και ύστερα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που ασχολούνται διαρκώς με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος, ουδόλως σε στενοχωρεί!

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχώρησε στον Ζυγό και μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός πλάνου που ήταν στα αζήτητα, αντίθετα όμως σε σχέση με τα τρέχοντα επαγγελματικά σου σχέδια φέρνει αναποδιές, είτε τεχνικής φύσεως, είτε σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό. Η Δήμητρα στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου. Ισως μάλιστα να προβείς και σε μια επωφελή ρύθμιση.

Υδροχόος
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει και διευρύνει τις προοπτικές σου, με την προδιάθεση των άλλων απέναντί σου να είναι θετική αλλά παρότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» θα πρέπει να δουλέψεις πάνω στο αντικείμενό σου, εκτός και αν προτιμάς την εφήμερη λάμψη ενός «πυροτεχνήματος». Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται πλέον στον Ζυγό σε βοηθά να αξιοποιήσεις λύσεις και υλικό που είναι στο «συρτάρι», όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές, μετακινήσεις, κ.λπ.), ενδέχεται να γίνουν της ταλαιπωρίας...

Ιχθύες
Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον 8ο ηλιακό οίκο σου, κλείνοντας μια «στρόφιγγα» εσόδων, με συνέπεια να πρέπει να ψάξεις αλλού για λεφτά ή να διαθέσεις κάτι από το αποθεματικό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά… ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή! Η Δήμητρα στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει μυστικά, κυρίως όμως για θέματα άλλων. Μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα με νομικές προεκτάσεις ή για ένα θέμα υγείας, που σε προβληματίζει.

 

 


NEWSLETTER