Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 10:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός
Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει σκόπιμο να «κάψεις» ενέργεια, κάνοντας διάφορες δουλειές, μην θέτεις όμως μακροπρόθεσμους στόχους αφού θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις γρήγορα.

Ταύρος
Αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό αναμοχλεύει το παρασκήνιο και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου, όχι τόσο σε παθολογικά θέματα αλλά σε άλλα.

Δίδυμοι
Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό είναι πιθανό να ξανασμίξεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε βάζει σε θέση μάχης, αναφορικά με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες που δεν θα σου αρέσουν. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου.

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, κατά τα άλλα όμως αναμένεται να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέες προκλήσεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή.

Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε παρακινεί να κινηθείς γρήγορα, αν όμως δεν ξέρεις τα κατατόπια το πιθανότερο είναι να πάθεις ή να κάνεις ζημιά.

Παρθένος
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν ή να χρειαστεί να δανείσεις χρήματα σε κάποιον/α, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μια ξαφνική έμπνευση θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδη.

Ζυγός
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να επαναλάβεις προσπάθειες και διαδικασίες αφού το πιθανότερο είναι να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά σε δράσεις ή υποθέσεις του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη απέναντί σου δυναμιτίζει το κλίμα στις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον/α, που θα θεωρήσει πως τον/την «έριξες».

Σκορπιός
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση και τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν πήγε και τόσο καλά, ίσως όμως και να «σηκώσεις» πυρετό ή να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ πόνο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου.

Τοξότης
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ές από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονες συγκινήσεις στα προσωπικά σου και σε βάζει σε μια δημιουργική ρότα, ίσως όμως να περάσεις κι από μια ταραχή εξ αιτίας των επιλογών ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου προσώπου σου!

Αιγόκερως
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν.

Υδροχόος
Την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις με τον «έξω κόσμο» κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ιχθύες
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί κι εδώ έχει σημασία το πώς θα αντιδράσεις. Γιατί με την Σελήνη στον Κριό να φουντώνει τις επιθυμίες σου, αν κυριευθείς από καταναλωτική μανία, είναι βέβαιο πως θα εξανεμίζεις πολύ γρήγορα όλο το αποθεματικό σου, αφού δύσκολα θα μπορέσεις να αυτοπεριοριστείς και μετά θα… κλαις!

 


NEWSLETTER