Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 11:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (31-10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (31-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου εξ αιτίας της ανάγκης σου να αποκτήσεις αγαθά που θεωρείς ότι σου λείπουν ή να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο που θες να εντυπωσιάσεις, καλό είναι ωστόσο να βάλεις κι ένα μέτρο σε όλα αυτά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/ή για τα δεδομένα σου, ενώ μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που κατέχουν μια ειδική γνώση-τέχνη ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις κι αν θες να πάνε όλα καλά, θα χρειαστεί να βγεις από την βολή σου. Επιπλέον σε κάνει πιο κτητικό/ή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις και προς στιγμή να δεις να σου… ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια, αυτό ή εκείνος/η που προσπαθούσες να διασφαλίσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα προωθεί την ενασχόλησή σου με κάτι παραδοσιακό, ενώ όσον αφορά στα εργασιακά σου συνηγορεί σε ένα πιο «ζεστό» κλίμα.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να… ξαποστάσεις στο δικό σου «μυστικό μέρος», αφού εκείνο που χρειάζεσαι πρωτίστως είναι το να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου, βελτιώνοντας συνάμα την σωματική και ψυχική ευεξία σου. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα όνειρο, που θα σου δώσει να καταλάβεις πολλά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να εγκλωβιστείς συναισθηματικά, ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και σε φέρνει κοντά σε άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, φαίνεται ωστόσο να… γκρινιάζεις ακόμη περισσότερο! Επιπλέον βέβαια, μπορεί να βρεις τις οικονομικές λύσεις που αναζητάς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ «παίζει» και μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναδείξεις τα προσόντα σου και να διακριθείς στην κοινωνία, σε αυτή σου την προσπάθεια όμως δεν πρέπει να κινηθείς εγωιστικά αλλά να συμπεριλάβεις και τις αντιρρήσεις ή τον σκεπτικισμό ατόμων που «έχουν λόγο» στην ζωή σου, αφού από αυτήν την σύνθεση θα προκύψουν τα καλύτερα. Ισως μάλιστα η όλη διαπραγμάτευση να αφορά στην οικονομική διαχείριση. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα θα οδηγήσει τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις ενώ σηματοδοτεί και το ενδιαφέρον σου για να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο που ζεις. Αυτό όμως δεν θα το πετύχεις τόσο μέσα από «ανάλαφρες» συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος, όσο μπαίνοντας σε μια πιο «μεστή» επιμορφωτική διαδικασία. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί είτε να αποθηκεύσεις αγαθά, είτε να αξιοποιήσεις-διασφαλίσεις την ακίνητη περιουσία σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά σου και βέβαια το πρώτο σου μέλημα είναι το να διασφαλίσεις όλα εκείνα που βρίσκονται στον «αέρα» και σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα έκτακτα έσοδα που θα έχεις. Ισως όμως και να ξοδευτείς για χατίρι άλλων. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/ή, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις. Αν όμως βρεις αυτό που ζητάς τότε… χαλάλι τους!

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με δεδομένη την «αλλεργία» που έχεις σε ασταθή άτομα ή σε καταστάσεις που είναι αμφιταλαντευόμενες, δεν θέλει και πολύ για να «βγει» ο κτητικός εαυτός σου, με όλες τις… συνέπειες! Επιπλέον, μια συνεργασία σου θα σε προβληματίσει ως προς το οικονομικό σκέλος της. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε προσανατολίζει σε παραδοσιακές «συνταγές» για την σωματική και ψυχική ευεξία σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, που θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις τον τρόπο για να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου. Η υγεία σου όμως, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από διατροφικές ατασθαλίες, αν δεν προσέξεις. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει ένα ιδιαίτερα «ζεστό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και θα σου είναι πολύ δύσκολο να… αντισταθείς σε όποιον/α τρέφεις μια ιδιαίτερη αδυναμία.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε δημιουργικές δράσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «γεμάτος/η», ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όμως είναι πολύ πιθανό να περιέλθεις σε… αδυναμία, διαπιστώνοντας ότι τα «πρέπει» και οι κανόνες, που συνήθως τηρείς ευλαβικά, απλά δεν έχουν καμία δουλειά εκεί! Παράλληλα και η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πιο συναισθηματικό/ή, με συνέπεια να παραμερίσεις την κριτική σου και να αγκαλιαστείς χωρίς… όρους!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μεταβολές στον χώρο σου ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς, ενώ αν έχεις ανοικτό κάποιο περιουσιακό ζήτημα, τα πράγματα θα κάνουν έναν κύκλο για να… επιστρέψουν στο πρότερο σημείο τους, οπότε μην θορυβείσαι, ούτε να ανησυχείς για κάτι. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί και μια ιδιαίτερη νοσταλγία για άτομα που βρίσκονται μακριά σου και θα ήθελες πολύ να είναι δίπλα σου!

 

Ιχθύες

Με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου, μια φιλία σου μπορεί να δοκιμαστεί κι εσύ τελικά να απογοητευτείς συνειδητοποιώντας ότι δίνεις πολλά και παίρνεις το… τίποτα! Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και φρόντισε τουλάχιστον να μην προλάβουν να σε «μαδήσουν» οικονομικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί οικονομικές αντιδικίες αλλά και ευκαιρίες κι επειδή το ρίσκο είναι δεδομένο, ή τα παίρνεις όλα ή τα… χάνεις.

 


NEWSLETTER