Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 20:55

Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Γράφτηκε από την

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του θεάτρου η είδηση για το θάνατο του ηθοποιού και σκηνογράφου Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ανακοινώνοντας ότι ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολυ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φιλος Βαγγελης Χατζηνικολάου που εχει διαγραψει λαμπρη καριερα στο θεατρο μας (Εθνικό και Ελευθερο) Και με αρκετες εμφανισεις στην τηλεόραση κ το σινεμά εφυγε μετα απο μάχη με την επάρατο...Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φιλε, δεν θα ξεχασουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιουμορ σου», γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook τον αποχαιρέτησε και η Ελένη Ράντου που έχει συνεργαστεί μαζί του στη θεατρική παράσταση «Τζασμίν» τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου διέγραψε μία σημαντική καριέρα στο θεατρικό σανίδι μετρώντας συμμετοχή σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις. Μεταξύ άλλων συμμετείχε στα: «Λυσιστράτη» (2010), «Η τρελή του Σαγιό» (2014), «Συρανό» (2016), «Τζάσμιν» (2018 και 2019).

Επίσης είχε αρκετές συμμετοχές στην τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο.

Πηγή: www.reader.gr