Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 11:15

Αγρίνιο: 88χρονη έκρυβε ναρκωτικά στο σουτιέν και το κοτέτσι της

Γράφτηκε από την
Αγρίνιο: 88χρονη έκρυβε ναρκωτικά στο σουτιέν και το κοτέτσι της

Μπλεγμένη σε υπόθεση ναρκωτικών ήταν μία 88χρονη στο Αγρίνιο που χθες (15.11) συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, μαζί με δύο συγγενικά της πρόσωπα, δύο άντρες ηλικίας 51 και 61 ετών.

Οι αστυνομικοί έκαναν χθες αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο. Κατά τον σωματικό έλεγχο που έκαναν, μεταξύ άλλων, στην ηλικιωμένη βρήκαν στο σουτιέν της πέντε συσκευασίες ηρωίνης, ενώ ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βάζα σε αποθήκη ακόμα και στο κοτέτσι σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα, δυο άνδρες και μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δράστες σε χωριό του Αγρινίου και σε σωματικούς ελέγχους που τους πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή της γυναίκας και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, καθώς και σε αποθήκη και σε κοτέτσι, ενός από τους δυο άνδρες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη τα εξής :

  • 232,6 γραμμάρια ηρωίνης
  • ένα κυνηγετικό όπλο
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • δυο κινητά τηλέφωνα και
  • 695 ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.


NEWSLETTER