Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 09:50

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18-11)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επιδρά καταλυτικά στα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα ή να αναδειχθεί ένα σπουδαίο έργο σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να κάνεις και εσύ κάτι για αυτό επικοινωνιακά, αφού οι καλές ή όχι δημόσιες σχέσεις σου είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Σκορπιό να κάνει διεκδικήσιμο κάθε τι οικονομικού χαρακτήρα, όσο πιθανό είναι να αποκομίσεις ένα έκτακτο κέρδος άλλο τόσο είναι να πάθεις μια ζημιά ή να πετάξεις τα λεφτά σου «στον βρόντο».

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει τις επαφές σου και δρομολογεί εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με νομικά ή σπουδαστικά ζητήματα. Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς από επαγγελματίες του είδους για κάτι που σε ενδιαφέρει, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε συζητήσεις γύρω από το αν κάποιος/α φέρθηκε σωστά ή όχι. Παράλληλα με τον Ερμή απέναντί σου να επηρεάζεται από Αρη και Ουρανό μαζί, όσο «ζεστά» μπορεί να πάρει κάποιος/α «ξένος/η» ένα εγχείρημα και να σου συμπαρασταθεί, άλλο τόσο μπορεί να υπάρξουν αρνήσεις και κόντρες από «δικούς σου».

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει στην ρύθμιση οικονομικών θεμάτων και την κάλυψη των αναγκών σου, κανονικά όμως θα έπρεπε να ξεκινήσεις από τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον κάποια πράγματα που κινούνται σε ρυθμούς καραντίνας, θα αρχίσουν να «τρέχουν», ίσως όμως να πρόκειται και για… πιστωτές που θα σε θυμηθούν! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και πέρα από τις «συνδικαλιστικού» τύπου διεκδικήσεις που δείχνουν αναπόφευκτες, καλό είναι να εργαστείς μόνος/η, αφού η παρουσία άλλων θα συνδυαστεί με εντάσεις.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου καθιστά τους «άλλους» βασικό παράγοντα στις εξελίξεις και σου δίνει πρόσβαση σε άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας, ιδίως σε επαγγελματικά θέματα ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες που μένει να διευκρινιστούν. Επιπλέον, φαίνεται να αντιδράς συναισθηματικά εκεί όπου απαιτείται ρεαλισμός. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει νέα και… προκλητικά δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν έχεις παιδιά το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές σχετικές με δουλειές, που θα αναστατώσουν και εσένα.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μεταβολές στα εργασιακά σου και μέχρι «να κάτσει η μπίλια» κάπου συγκεκριμένα, ένα άγχος θα το περάσεις. Επιπλέον, σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας ότι κρίνεις ως επιζήμιο αλλά δεν χρειάζεται να προβείς σε υπερβολές, αφού όλα είναι περαστικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί αλλαγές και εντάσεις στις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και με συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα «κουφό» νομικό ζήτημα, από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να το ρίξεις έξω (τρόπος του λέγειν, δηλαδή), δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί» αλλά και να συνδράμεις σε όποιον/α αντιμετωπίζει συναισθηματικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο «αιρετικές» ιδέες σου, είναι όμως εξ ίσου πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει» ή να κάνεις ένα «περιπετειώδες» ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση!

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε στρέφει στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ενώ αν έχεις εκκρεμείς υποθέσεις σηματοδοτεί εξελίξεις σε μισθώσεις, περιουσιακά θέματα αλλά και… μερεμέτια, που έχεις κατά νου! Επιπλέον, αναμένονται επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος -κι εδώ είναι που σε… συμφέρει να ρισκάρεις- ή θα ξεμπλοκάρει μια πηγή χρηματοδότησης. Από την άλλη πλευρά όμως μια ζημιά από άλλους θα σε βάλει σε αναπόφευκτα έξοδα.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και συζητήσεις, από τις οποίες όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία, είτε για μια γνωριμία. Επιπλέον, είναι πιθανό να μπεις σε μια επιμορφωτική διαδικασία ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί πιο επιρρεπή σε ενέργειες που προκαλούν ή ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό πνεύμα τους, συνάμα όμως πρόσεξε τις κινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό εργαλείων και μηχανημάτων, αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι αυξημένος.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο… πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν και εδώ είναι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη μια έρευνα αγοράς. Επιπλέον, οικονομικές πράξεις που ήταν στο «περίμενε», τείνουν να ξεμπλοκάρουν, οπότε… πλήρωνε! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε αναστατώσουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Ισως όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα να είναι η φροντίδα που οφείλεις να επιδείξεις για την υγεία σου, πριν σου το… θυμίσει δυσάρεστα ένας οξύς πόνος!

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνάδει με τον επαγγελματισμό σου, ευκαιρία λοιπόν να θέσεις επί τάπητος όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, βάζοντας στο περιθώριο συναισθηματισμούς ή γκρίνιες των άλλων. Και βέβαια να είσαι έτοιμος/η για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε «στραβώσει», αφού το σύμπαν θα σε... δοκιμάσει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν «κολλήματα» και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στη ζωή σου, ακόμη και αν όλα ξεκινήσουν από μια… κόντρα! Ενδέχεται όμως να «σου την κάνει» ένας φίλος ή μια φίλη σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» να ξεκουραστείς και αν έχεις ανοίξει δουλειές, δεν χρειάζεται να τις τελειώσεις όλες μέσα σε μια μέρα. Επιπλέον, κάποια πράγματα που γίνονται στο παρασκήνιο μπορεί να σε φέρουν προ εκπλήξεως αλλά φταις εσύ που εμπιστεύεσαι τον κάθε… τυχόντα! Οσο για την υγεία σου, μην επαναπαύεσαι και να είσαι έτοιμος για την επόμενη φάση της… μάχης με τον κορονοϊό! Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Σκορπιό δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή τους κυρίαρχους στόχους σου και αν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ακόμα καλύτερα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, κάτι… πολύτιμο εν μέσω καραντίνας, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που εμφανίζεται ως ειδήμων σε πολλά, μένει ωστόσο να διαπιστώσεις και του λόγου το αληθές! Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε κάτι συλλογικό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου σε ειδικά θέματα και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον μπορεί να μπεις σε μια νομική-οικονομική «μάχη».