Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 14:15

Σύλληψη 33χρονου σε νεκροταφείο των Φαρσάλων για πορνογραφία ανηλίκου

Γράφτηκε από την

Σε νεκροταφείο της περιοχής των Φαρσάλων συνέλαβαν οι Αρχές έναν 33χρονο με την κατηγορία για πορνογραφία ανηλίκου. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έκανε το... «ψάρεμα» μέσω ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία και βάσει των όσων μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως προέκυψε από τις έρευνες αστυνομικών του τμήματος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δράστης προσέγγισε μέσω του διαδικτύου ανήλικη και την έπεισε να του αποστείλει φωτογραφίες του σώματός της, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος της απέστειλε φωτογραφίες, που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας εντοπίστηκαν τα στοιχεία του 33χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε από τον ανακριτή Μεσολογγίου ένταλμα σύλληψής του, για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων, ακολούθησε η σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.