Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24-11)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός
Ο Hλιος στον Τοξότη «μπολιάζεται» από τον Ουρανό και συνηγορεί στο να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ή αρνητικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον… αλλιώτικο απ’ τα άλλα! Παράλληλα με τον Ερμή στον Σκορπιό να σε «μπολιάζει» με τύχη και να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες.

Ταύρος
Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει λύσεις και βοήθειες μέσω των άλλων, μην διστάσεις λοιπόν να εξωτερικεύσεις τα αιτήματα και τις επιθυμίες σου, ενώ σίγουρα μια συνεργασία θα «απογειώσει» τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Hλιος στον Τοξότη «δανείζεται» στοιχεία από τον Ουρανό, δρομολογώντας αλλαγές και ανατροπές στο οικονομικό σου καθεστώς και αν παραμείνεις «δύσκαμπτος/η» και αρνητικός/ή απέναντι σε κάθε τι το νέο τότε οι εξελίξεις θα σου χαλάσουν την βολή και θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Οσο για τις αγορές σου για άλλο θα πας και άλλο θα πάρεις!

Δίδυμοι
Ο Hλιος απέναντί σου βρίσκεται σε… επαναστατική και ιδιάζουσα φάση, που σημαίνει ότι δεν «σηκώνει» συμβατικές δεσμεύσεις και σε θέλει ανατρεπτικό/ή και πρωτοποριακό/ή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω και αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους… συμφέρει. Παράλληλα με τον Ερμή στον Σκορπιό να ευνοεί τα εργασιακά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είσαι σε θέση μάλιστα να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες αλλά και να επεκτείνεις την δράση σου.

Καρκίνος
Ο Ερμής στον Σκορπιό σου φέρνει εύνοια σε προσωπικά ζητήματα αλλά και σε εκείνα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα βέβαια, ο Hλιος στον Τοξότη παίρνει μια… δόση από Ουρανό σηματοδοτώντας σπάνιες καταστάσεις και την επικράτηση των εξαιρέσεων στα εργασιακά σου, οπότε μην περιμένεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα ακολουθώντας τον «συνήθη» μπούσουλα. Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν πράγματα στην διατροφή σου ή σε σχέση με ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

Λέων
Ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί ευχάριστες ή… επεκτατικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αναβαθμίσεις τον χώρο σου με… ότι τραβάει η όρεξή σου! Ταυτόχρονα, ο Hλιος στον Τοξότη ζει την… ημέρα ανεξαρτησίας του και σου ζητά να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, το «τρελό» της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου, θα γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό!

Παρθένος
Ο Ηλιος στον Τοξότη παίρνει κάτι από την ανατρεπτική «τρέλα» του Ουρανού και σε βάζει να κάνεις σχέδια για ένα νέο σπιτικό ή να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου, ίσως όμως να υπάρξει και μια εξέλιξη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, ένα οικείο σου πρόσωπο δείχνει ένα διαφορετικό… πρόσωπο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου υπόσχεται μια ευχάριστη και τυχερή καθημερινότητα, αλλά και ένα «μπαράζ» πληροφόρησης γύρω από ποικίλα ζητήματα, σοβαρά και… μη! Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη.

Ζυγός
Ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Μπορεί βέβαια να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές και φυσικά η ημέρα είναι γόνιμη για τα όποια επενδυτικά σχέδιά σου. Παράλληλα και υπό την… αιγίδα του Ουρανού, ο Ηλιος στον Τοξότη φέρνει περιστατικά πολύ έξω από τα συνηθισμένα και εσύ δεν έχεις παρά να συναινέσεις στο απρόβλεπτο και το «τρελό», χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα.

Σκορπιός
Να μια μέρα που αξίζει να βγεις στο… φως, αφού ο Ερμής στο ζώδιό σου σε εφοδιάζει με μπόλικη τύχη και απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους»! Επιπλέον, ένα νέο ξεκίνημα θα στεφθεί με επιτυχία! Παράλληλα, ο Hλιος στον Τοξότη «συναλλάσσεται» με τον Ουρανό, τείνοντας να αλλάξει το status στα οικονομικά σου και είναι προς το συμφέρον σου να… επαυξήσεις σε ανατροπές και πειραματισμούς, αφού οι «πάγιες» πρακτικές σου θα σκοντάψουν σε αστάθμητους παράγοντες!

Τοξότης
Με την «χορηγία» του Ουρανού, ο Hλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που σπανίζουν ή δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική, οπότε και εσύ μην διστάσεις να προσαρμόσεις την τακτική σου με τα νέα δεδομένα, που σημαίνει να είσαι ανοικτός/ή στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που σε αυτήν την φάση αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα με τον Ερμή στον Σκορπιό θα σου αποκαλυφθούν «γαργαλιστικά» μυστικά, ενώ μπορεί να ευνοηθείς και «από σπόντα». Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα τύχεις μιας ιδιαίτερα καλής περίθαλψης.

Αιγόκερως
Ο Ερμής στον Σκορπιό σου δίνει πλεονέκτημα στις κοινωνικές επαφές σου και πέρα από την διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές, ίσως μάλιστα να πετύχεις ένα καλό deal με πιστωτικό ίδρυμα. Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα. Παράλληλα βέβαια και… δίκην Ουρανού, ο Hλιος στον Τοξότη δρομολογεί την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Επιπλέον σηματοδοτεί ανατροπές, που θα αλλάξουν πολλά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου.

Υδροχόος
Ο Ερμής στον Σκορπιό στηρίζει την καριέρα και το κοινωνικό σου προφίλ, μην «σπαταλήσεις» λοιπόν την ημέρα σου σε διασκεδάσεις και μόνον, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που έχει σπουδαίες προοπτικές. Παράλληλα, ο Ηλιος στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα και «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις ή δεν σε θεωρούν δεδομένο/η, με την εκτίμηση να είναι αμοιβαία. Επιπλέον βέβαια ενδέχεται να ασχοληθείς και με τα… παράξενα στην ζωή ενός φίλου σου.

Ιχθύες
Ο Hλιος στον Τοξότη συνηγορεί σε ανατροπές στην καριέρα σου, που θα γίνουν αιτία και αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις και εσύ στόχους και κατευθύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να εκπλαγείς από την αλλαγή στάσης κάποιου, αναγνώρισε όμως το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, ίσως μάλιστα να υπάρξει ένα μπαράζ ευχάριστων ειδήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου.