Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26-11)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26-11)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 


Κριός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει σε πλήρη δράση αλλά εκεί που πρωτοπορείς… ενθουσιαστικά μπορεί ξαφνικά να γίνεις «μπουρλότο», χύνοντας μονομιάς την «καρδάρα με το γάλα». Είναι προτιμότερο λοιπόν για όλους/ες να κινηθείς πιο ισορροπημένα. Επιπλέον πρόσεξε αφού είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα να συνηγορεί σε μια ενδοσκόπηση, είναι ευκαιρία να «διορθώσεις» το παρελθόν σου, βλέποντας τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Επιπλέον τα κενά του παρόντος μπορεί να συμπληρωθούν με παλιά και δοκιμασμένα μοτίβο.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά, είτε στα εργασιακά σου, τις οποίες όμως θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Επιπλέον βέβαια θα σε βοηθήσει να «ξεμπερδεύεις» με δουλειές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, με την κρυφή συνδρομή άλλων, αλλά σε κάθε περίπτωση μην αμελήσεις την υγεία σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα φέρνει εξελίξεις σχετικές με ένα κληρονομικό ή/και περιουσιακό ζήτημα κι ίσως το «χάπι» του lockdown να «χρυσωθεί» με μια ουχί ευκαταφρόνητη εξασφάλιση.

Δίδυμοι
Το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα σε θέλει τετ-α-τετ με έναν δικό σου άνθρωπο και μόνον αν δεν μπορείς να τον/την έχεις δίπλα σου θα πέσεις σε μελαγχολία, νοσταλγώντας κάποιες πιο «αγκαλιαστές» στιγμές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην αρνητική εκδοχή μπορεί να συμβάλλουν σε παρεξηγήσεις με «κολλητούς/ές», που δεν συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή δεν συμφωνείς εσύ με την στάση που κρατάνε. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα να συνειδητοποιήσεις ποιος/α αξίζει να στέκεται δίπλα σου.

Καρκίνος
Με την Σελήνη στον Κριό η ζωή σου παίρνει «φωτιά» κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε καθεστώς ανταλλαγής κατηγοριών ή απόδοσης ευθυνών, αλλά όταν η άμιλλα αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα. Παράλληλα, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα συνηγορεί σε δουλειές με άτομα της οικογένειάς σου ή/και την αναβίωση μιας παλιάς προοπτικής, χωρίς φυσικά να εκλείψουν και οι συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Επιπλέον, σε στρέφει σε παραδοσιακές μεθόδους, ως προς την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας αλλά και τις καλλιέργειες.

Λέων
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ές, που πάντα θα έχουν τις… αντιρρήσεις τους! Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου δε, αναμένονται εντάσεις, που θα πρέπει να διαχειριστείς «κομψά». Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα θέλει να σε «μαντρώσει» με το πρόσωπο που αγαπάς, κάτι που βέβαια θα σε «χαλάσει» αν είστε μακριά και χώρια. Αν πάλι έχεις παιδιά, δες τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την ψυχολογία τους.

Παρθένος
Το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα σηματοδοτεί ένα «κλείσιμο» εντελώς ταιριαστό με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση ώστε να φτιάξεις τον χώρο σου, να συζητήσεις με τους δικούς σου αλλά και να ιδιωτεύσεις με τον άνθρωπό σου. «Παίζει» ακόμη και μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί στο να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, θα πρέπει όμως και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε επιτακτικά όσο και εγωιστικά αιτήματα άλλων, που ξοδεύουν τα λεφτά… σου ή έστω δεν τα σέβονται.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να πετύχεις μια δύσκολη ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή θα βρεις απέναντί σου άτομα με εντελώς διαφορετικές βλέψεις και συμπεριφορές, οφείλεις κι εσύ να εξαντλήσεις τις διπλωματικές αρετές σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι στην «σκληράδα» του κόσμου κι ίσως να σε πιάσουν τα… συμπονετικά σου, με αποτέλεσμα να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, σε προδιαθέτει στο να ασχοληθείς με θρύλους, παραδόσεις αλλά κι ένα γενναίο… ξεσκάλισμα στα συρτάρια σου!

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, εφαρμόζοντας πλάνα και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ό,τι σου… φράζει τον δρόμο! Εχε όμως τον νου σου και στην υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές, είτε σε στερήσεις, είτε σε καταχρήσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα σε προδιαθέτει στο να μαζέψεις προμήθειες αλλά και να ψάξεις ντουλάπια κι αποθήκες για να βρεις εξοπλισμό του… χθες που κάνει στο σήμερα. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις βοήθεια από την οικογένεια, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.

Τοξότης
Το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα συνάδει με την εσωστρέφεια του lockdown, που μπορείς να της δώσεις έναν δημιουργικό χαρακτήρα ασχολούμενος/η με το πώς θα κάνεις τον χώρο σου πιο «ζεστό». Επιπλέον, μπορείς να συμπληρώσεις κάθε κενό του παρόντος με όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και για να μην γίνει «χαμός» καλό είναι να φερθείς συμβιβαστικά και να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση, έστω κι αν η στάση κάποιου/ας δεν συνάδει και τόσο με τους κανόνες ευγενείας!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί εντάσεις και πιέσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου να παίζουν «τένις» αλλά δεν έχεις παρά να δράσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες και το πράγμα θα ξεμπλοκάρει από μόνο του. Επιπλέον καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα που φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα βάση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα σε θέλει σε διαδικασία αναπόλησης ή αναδρομής, όσον αφορά δε σε θέματα υγείας και διατροφής η υιοθέτηση παραδοσιακών συνταγών είναι εκείνη που θα σου δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου αλλά και να βάλεις με… τρόπο στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί σε βάρος σου. Επιπλέον, αναμένεται να δοκιμαστείς με βλάβες και τεχνικά προβλήματα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα προσφέρεται για να παραμείνεις «εντός των τειχών» με άτομα που εκτιμάς και μπορούν να σου διηγηθούν ιστορίες από το παρελθόν, ίσως όμως και να «δραπετεύσεις» από τα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να συναντηθείς με φίλους που σε γεμίζουν.

Ιχθύες
Το τρίγωνο Ηλιου-Χείρωνα περιορίζει την κοινωνική σου δράση σε έναν στενό κύκλο, με έμφαση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την παροχή βοήθειας σε πρόσωπα ή ομάδες που πάσχουν αλλά και σε θρύλους και παραδόσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θέτει ζητήματα για τα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους, αφού δείχνει δύσκολο το να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει και κάποιος/α που θα πάει να σου αρπάξει «την μπουκιά απ’ το στόμα». Ακολούθησε λοιπόν μια συνετή πολιτική αλλά έχε και το… όπλο παρά πόδα!

 


NEWSLETTER