Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27-11)

Γράφτηκε από την

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

 


Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει ξαφνικά τα οικονομικά δεδομένα σου, κάνοντας συνάμα τα απίθανα, πιθανά και τα «σίγουρα»… ανέφικτα! Ισως πάλι να λάβεις ένα δώρο που θα σε αιφνιδιάσει, μπορείς όμως κι εσύ να πράξεις αναλόγως δείχνοντας την αγάπη σου με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Το «μενού» της ημέρας έχει βέβαια και κάποιους σεξουαλικούς πειραματισμούς. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου επισημαίνουν ότι «ανάγκα και θεοί πείθονται», μην προβαίνεις λοιπόν σε επιλογές καριέρας που ξέρεις ότι θα βρουν απέναντί τους ισχυρές αρνήσεις.

Ταύρος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί στο να αλλάξεις δραστικά την άποψή σου για ένα πρόσωπο που αρχικά σε «ξένιζε», αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να αλλάξουν πολλά και απότομα σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε κι εσύ να γίνεις λίγο πιο… διαφορετικός/ή για να είσαι εντός κλίματος, έστω κι αν περιοριστείς σε στιλιστικές επιλογές και μόνον! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλουν πιο προσεκτικό/ή και νομότυπο/η στις συναλλαγές σου, κατά τα άλλα όμως ευνοούν την έρευνα και την επιμόρφωσή σου σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει ως «ο από μηχανής θεός» στα εργασιακά σου, γι’ αυτό να ελπίζεις όσο κι αν φαίνεται ότι κάποια πράγματα «δεν γίνονται». Επιπλέον μπορεί να τύχεις μιας πολύ ιδιαίτερης περιποίησης. Αντίθετα βέβαια αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, τότε η ίδια η ζωή θα σου δώσει να καταλάβεις πώς… δεν είναι! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλουν πολύ πιο προσεκτικό/ή σε οικονομικά ζητήματα και το σωστό θα ήταν να μην δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι αδύνατον να ανταποκριθείς μελλοντικά.

Καρκίνος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν θεωρείς κάποιον/α ως «δεδομένο/η», μάλλον θα αναγκαστείς από τα πράγματα να αλλάξεις άποψη. Αν πάλι κάποιος/α σου φερθεί κυνικά είναι γιατί σε… αγαπά! Προλαβαίνεις ωστόσο να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτούν δυσκολίες κι αδιέξοδα στις συνεργασίες σου κι αν το πρόβλημα δεν είναι δικό σου αλλά της άλλης πλευράς, μην βιαστείς να το πάρεις επάνω σου.

Λέων
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από το οικογενειακό ή το περιουσιακό σου καθεστώς και σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές κι όχι να περιμένεις να εκπλαγείς δυσάρεστα από πρωτοβουλίες άλλων. Η ημέρα προσφέρεται επίσης για ιδιαίτερες αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστούν την προσοχή σε οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα.

Παρθένος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον με τις ιδιαιτερότητές της, σίγουρα όμως θα σε «σοκάρει» αν βάζεις τους κανόνες πάνω απ’ όλα. Το σωστό βέβαια θα ήταν να χαρείς τα όσα σπάνια και περίεργα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου κι αν σου έρθει να δοκιμάσεις κάτι το «extreme» στην εμφάνισή σου, μην… διστάσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που θέλουν να τους λύσεις τα προβλήματα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κάτι δυσάρεστο με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να μην ποντάρεις τα χρήματά σου στα «σίγουρα» αφού έτσι θα τα… χάσεις, αντίθετα κυνήγησε την έκπληξη και θα δικαιωθείς! Επιπλέον, οι αγοραστικές επιλογές σου κινούνται προς την κάλυψη των πιο ιδιαίτερων αναγκών σου, ίσως όμως και να σου δωρίσει κάτι ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρουν προ τετελεσμένων στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου αλλά… αφορμής δοθείσης ξεκαθάρισε το τοπίο, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι πια ή σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις.

Σκορπιός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αυξάνει την πιθανότητα να γίνεις μάρτυρας σπάνιων και ιδιαίτερων περιστατικών, κι αν ανήκεις σε εκείνους/ες που δεν αγαπούν τις εκπλήξεις σίγουρα θα ενοχληθείς. Αν όμως είσαι ανοικτός/ή σε όλα, το «σπάσιμο» της ρουτίνας θα σου δώσει νέα «πνοή», ίσως μάλιστα να δεις καλό από εκεί που δεν το περιμένεις. «Παίζει» ακόμη να προβείς σε αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να απαλλαγείς από ό,τι «στράβωσε» ή δεν λειτουργεί, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια είδηση που θα λάβεις.

Τοξότης
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού λειτουργεί αποκαλυπτικά για όλα εκείνα που κρύβεις ή σου κρύβουν, ενώ συνηγορεί και στην αλλαγή μιας θεραπευτικής αγωγής ή στην εμπειρία υπηρεσιών ευεξίας που «δεν υπάρχουν»! Επιπλέον, στα εργασιακά σου αναμένονται εκπλήξεις και ανατροπές, με την στάση κάποιων να γίνεται ευχάριστα απρόβλεπτη. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνουν σε επαφή με το «μαύρο χρήμα» και με άτομα που κινούνται… πέριξ αυτού, πρόσεξε λοιπόν μήπως μια «κρούση» που θα σου γίνει, σε μπλέξει τελικά με παρανομίες ή κυκλώματα.

Αιγόκερως
Μέσω κάποιων «εκθαμβωτικών» εξαιρέσεων, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού προσπαθεί να σε αποδεσμεύσει από κανόνες και «κολλήματα», ανοίγοντας τον δρόμο στην προσωπική και κοινωνική σου απελευθέρωση, αν όμως είσαι «σκληροπυρηνικός» χαρακτήρας που βάζει πάνω απ’ όλα κλισέ και στερεότυπα, τότε μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις! Κι εδώ το… κακό είναι ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε «κρατάνε» προσηλωμένο/η στα δύσκολα, μην «μαυρίζεις» την ψυχή σου όμως, με δυσοίωνες προοπτικές και μην εγκλωβίζεσαι στην απαισιοδοξία σου.

Υδροχόος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σου ανοίξει νέες κοινωνικές και προσωπικές προοπτικές, αρκεί κι εσύ να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου και να επιλέξεις δηλαδή αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Ισως μάλιστα η ίδια η ζωή να σου δώσει το έναυσμα μιας ιδιαίτερης «πρόκλησης». Αντίθετα, τα «πρέποντα» δεν θα σου «βγουν», οπότε άφησέ τα για τους άλλους! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτούν εκμυστηρεύσεις και «εκ βαθέων» συζητήσεις, ενώ θα έχεις και την ευκαιρία να μυηθείς σε ποικίλα μυστήρια, ίσως όμως και να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.

Ιχθύες
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί ανατροπές και εκπλήξεις στην ζωή σου αλλά μπορείς κι από μόνος/η σου να τις προκαλέσεις, επιλέγοντας να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από όσα συνηθίζεις. Με δεδομένο μάλιστα το lockdown μπορείς να επικεντρωθείς σε διαβάσματα, που «ξυπνάνε» τον εγκέφαλο ή σε διαδικτυακά δρώμενα με ξεχωριστό χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συντηρούν το αίσθημα «ευθύνης» σου απέναντι στην κοινωνία, πρόσεξε ωστόσο μήπως σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη.