Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1-12)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός
Η Σελήνη στους Διδύμους εξακολουθεί να σε… προκαλεί να βγεις έξω αλλά μπορείς να περάσεις την ημέρα σου και στα τηλέφωνα ή το διαδίκτυο, ανταλλάσοντας πληροφορίες και γνώμες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα απελευθερώσει την καταναλωτική σου διάθεση, με τις αγορές σου να σε κάνουν πολύ πιο ευτυχή. Shopping therapy το λένε αυτό αλλά και έξτρα έσοδα να μην έχεις, πάλι θα μπεις στην διαδικασία, αφού… έχει ο Θεός, ενώ για κάτι τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και τα δώρα!

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αστάθεια στις επιθυμίες σου, κάτι που με την σειρά του σημαίνει και… περιττά έξοδα για την κάλυψη εφήμερων αναγκών. Αν όμως ενημερωθείς σωστά, τότε οι αγορές σου θα είναι «to the point». Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο τυχερό/ή, μέσω των… άλλων, αφού δείχνουν διατεθειμένοι να γίνουν «σκλάβοι» σου. Επιπλέον συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες και συνεργασίες κάνοντας γενικότερα την ζωή σου να φαίνεται πιο εύκολη και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς πολλά… πείσματα!

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου επιθυμεί διακαώς να εξέλθεις και δεν έχει γεννηθεί ακόμη αυτός/ή που θα σε σταματήσει. Εξ άλλου την εύσχημη δικαιολογία στο στόμα την έχεις, χώρια η τσαχπινιά σου, που μπορεί να σε σώσει αν πάνε να σου κόψουν κανά πρόστιμο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εξυπηρέτηση. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας ή έστω όμορφες στιγμές με ένα pet. Κατά τα άλλα όμως, περιόρισε τις διατροφικές καταχρήσεις, αφού τα κιλά δεν χάνονται όσο εύκολα τα παίρνεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη στους Διδύμους σου στέλνει μηνύματα από το… υπερπέραν, επιπλέον όμως δείχνει σκόπιμο το να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, χώρια ο… κορονοϊός! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε… ήθελε έξω να διασκεδάζεις και να καις καρδιές με το σεξ απίλ σου αλλά δεδομένων των συνθηκών είσαι «αναγκασμένος/η» να ζήσεις την ευτυχία «εντός των τειχών», αγκαλιά με το ταίρι σου! Pas mal… Επιπλέον, σηματοδοτεί ευχάριστες καταστάσεις στην ζωή αγαπημένων σου προσώπων, ενώ «παίζει» και ένα τυχερό κέρδος.

Λέων
Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, στα πλαίσια μιας διαδικτυακής «πασαρέλας» και φυσικά θα υπάρξουν μπόλικα αιτήματα φιλίας. Από εκεί και ύστερα βέβαια ο καθένας είναι ότι δηλώσει, το ίδιο και εσύ! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει όλη την καλή διάθεση να μετατρέψει την καραντίνα σε μια πανδαισία απολαύσεων, αν μάλιστα φιλοξενήσεις κόσμο ή φιλοξενηθείς, το «μενού» έχει μέχρι και παθιασμένες ερωτικές περιπτύξεις! Επιπλέον, ευνοείσαι σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τον χώρο σου πιο όμορφο.

Παρθένος
Η Σελήνη στους Διδύμους σε «βομβαρδίζει» με ειδήσεις και πληροφορίες, τις οποίες βέβαια οφείλεις να αξιολογήσεις αφού τουλάχιστον οι μισές είναι ανακριβείς ή «ράδιο αρβύλα». Επιπλέον ζήτα λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα. Παράλληλα και κόντρα στην «κλεισούρα» του lockdown, η Αφροδίτη στον Σκορπιό συμβάλλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια, χαρές αλλά και περιπάτους που θα φρεσκάρουν την διάθεσή σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για διαδικτυακές αγορές πάσης φύσεως, ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή σου.

Ζυγός
Η Σελήνη στους Διδύμους θα βρει σίγουρα τρόπο να «σπάσει» την αίσθηση μοναξιάς σου, έστω και αν ασχοληθείς με διάφορα επουσιώδη θέματα. Σε καθεστώς καραντίνας, η επικοινωνία «μετράει» όσο τίποτε άλλο για σένα. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει να νοιώθεις πιο πλήρης υλικά και συναισθηματικά, κάτι που σου δίνει το έναυσμα για αγορές αλλά δεν θα λείψουν και οι έξτρα παροχές ή τα δώρα προς εσένα. Βλέπεις, πάντα οι μεγάλες αγάπες… πληρώνονται, ανεξάρτητα με το αν κάποια μελλοντική στιγμή το «ολοκληρωτικό» ενδιαφέρον μπορεί να γίνει κάπως «πνιγηρό»!

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Διδύμους σε βάζει να ψάχνεις για νέες… θεωρίες συνωμοσίας αλλά και για αγοραστικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Από εκεί και ύστερα όλο και κάτι θα «τσιμπήσεις» είτε σε είδος, είτε σε χρήμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει όλη την καλή θέληση για να μετατρέψει την καραντίνα σε μικρό… παράδεισο και μην ακυρώσεις αυτήν την προοπτική βγάζοντας τον κακό εαυτό σου, με αχρείαστες ζήλιες, ούτε όμως και να πιστέψεις ότι αυτό που ζεις θα κρατήσει σώνει και καλά για πάντα. Επιπλέον με «όχημα» την γοητεία και τα κάλλη σου μπορείς να κερδίσεις πολλά.


Τοξότης
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να νοιώθεις αφόρητα κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να το… σκάσεις! Οσο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, χαρούμενες να ’ναι και ότι να ’ναι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε προστατεύει από ανεπιθύμητους… κορονοϊούς, ενώ ευνοεί τα εργασιακά σου προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες και ευκαιρίες ξεκούρασης. Επιπλέον δεν αποκλείεται να λάβεις μια μυστική βοήθεια που θα σε ανακουφίσει, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να αποκαλυφθεί και ένα μικρό ερωτικό σκάνδαλο.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει δουλειές αλλά σιγά μην κλάψεις, σιγά μην φοβηθείς. Για ψωμοτύρι τις έχεις, είναι όμως και κάτι παιδιά στην δούλεψή σου, που είναι μόνον λόγια και πρέπει να τα «στρώσεις». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό προσδίδει μια νέα πνοή στις φιλίες και τις γνωριμίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και χαρές. Μακάρι βέβαια να μπορούσες να εξέλθεις για να εκμεταλλευτείς ακόμη περισσότερο το πλεονέκτημά σου αλλά ελλείψει κοινωνικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων… βολέψου με αυτά που έχεις!

Υδροχόος
Με την Σελήνη στους Διδύμους όλο και κάποιον ιδιόμορφο τρόπο θα βρεις για να βγάλεις την γλώσσα στην καραντίνα αλλά σίγουρα η επικοινωνία σου με αγαπημένα ή έστω συμπαθή πρόσωπα είναι εκείνη που θα «μετρήσει» περισσότερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βρει τον τρόπο για να «λάμψεις» με την παρουσία σου και να πάρεις τα εύσημα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο -κατά προτίμηση του άλλου φύλου- αφού θα σου το λύσει στο «άψε σβήσε», ίσως όμως να προσδοκά και κάποια… ερωτικά ανταλλάγματα από σένα!

Ιχθύες
Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί αλλαγές και μεταβολές στον χώρο σου, είτε πρόκειται για την έλευση επισκεπτών, είτε για έναν γενικό… ξεσηκωμό, επίπλων, χαλιών και ότι άλλο διαθέτει το κατάστημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και «φτιάχνει» την ψυχολογία σου, έστω κι αν βιώνεις αντικειμενικούς περιορισμούς σε εξόδους και ταξίδια, που θα ήταν η… τέλεια επιλογή! Υπάρχει ωστόσο και το διαδίκτυο που έχει και αυτό τα ωραία του, ενώ μπορείς και να παραγγείλεις ρούχα, αξεσουάρ και χριστουγεννιάτικα είδη για να στολιστείς ή να στολίσεις!

 


NEWSLETTER