Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:41

Ραγδαίες εξελίξεις με τον νεκρό ξενοδόχο στη Σαντορίνη: Συνελήφθη ένας 20χρονος ως φερόμενος δολοφόνος (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ραγδαίες εξελίξεις με τον νεκρό ξενοδόχο στη Σαντορίνη: Συνελήφθη ένας 20χρονος ως φερόμενος δολοφόνος (Βίντεο)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και ανήκει στον ιδιοκτήτη της μονάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open ένας νεαρός συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού αφού αστυνομικοί τον εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού ο συλληφθείς είναι περίπου 20 ετών. Θύμα και φερόμενος θύτης φέρεται να είχαν κάποιες διαφορές. Σε βάρος του 20χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας, βρέθηκε νεκρός μπροστά από την ρεσεψιόν. Από την αυτοψία των αρχών έχει εξακριβωθεί ότι η εστία της πυρκαγιάς ήταν στο σώμα του 69χρονου. Ωστόσο δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί πώς τυλίχτηκε στις φλόγες. Το σενάριο ατυχήματος αποκλείστηκε ως πιθανό αίτιο της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το Mega.

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του 69χρονου επιχειρηματία συνεχίστηκε και χθες η αυτοψία από το κλιμάκιο της αστυνομίας που έφτασε στη Σαντορίνη από την Αθήνα.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί στο να διαπιστωθεί πώς εκδηλώθηκε η φωτιά. Ένα στοιχείο που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ο βαθμός της απανθράκωσης της σορού.

Για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχει σταλεί το αίμα που εντοπίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της ξενοδοχειακής μονάδας για να διαπιστώσουν οι Αρχές εάν προέρχονται από τον 69χρονο.

Η σορός του επιχειρηματία βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά με την γνωμάτευση να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.


NEWSLETTER