Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 09:30

Κινητοποίηση της ΟΛΜΕ αύριο έξω από το υπουργείο Παιδείας

Γράφτηκε από την
Κινητοποίηση της ΟΛΜΕ αύριο έξω από το υπουργείο Παιδείας

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας προγραμματίζει για αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 13:00 η ΟΛΜΕ, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, με απώτερο στόχο τη συνάντηση με την υπουργό Νίκη Κεραμέως.

Τα θέματα που θα θέσει επί τάπητος η ΟΛΜΕ αφορούν τα προβλήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στην ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων με τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς επίσης και τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το κατατεθέν νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Το ΑΜΠΕ σημειώνει ότι από τις 20 Νοεμβρίου η ΟΛΜΕ είχε ζητήσει συνάντηση με την υπουργό Παιδείας προκειμένου να συζητηθούν τα «φλέγοντα» θέματα της Εκπαίδευσης, ωστόσο –όπως αναφέρει η Ομοσπονδία- η κ. Κεραμεως δεν είχε ανταποκριθεί.

Για την ερχόμενη Πέμπτη, η ΟΛΜΕ έχει καλέσει τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να προβούν σε ανάλογες παραστάσεις διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, στις Περιφερειακές Δ/νσεις και στις Δ/νσεις Εκπ/σης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER