Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 09:48

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (4-12)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (4-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 


Κριός
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας προσφέρεται για… κους κους κι αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, ίσως όμως και να αναζητήσεις εύσχημους τρόπους για να «σπάσεις» την καραντίνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνο που θα «μετρήσει» είναι η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενθαρρύνει τα πάθη σου ή σε φέρνει σε επαφή με κάποιον/α που δεν μπορεί να ελέγξει τα δικά του/της, με όλες τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Ως προς τα οικονομικά σου δε, μακάρι να είσαι αυτός/ή που καρπώνεται τα χαμένα άλλων κι όχι ο/η… κατεστραμμένος/η της υπόθεσης!

Ταύρος
Η Αφροδίτη απέναντί σου διεγείρει πάθη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο να ’ναι αυτά τα πράγματα έχουν τις καλές αλλά και τις «σκοτεινές» πλευρές τους. Ισως μάλιστα και να τελειώσει μια κατάσταση με διόλου εύκολο τρόπο, ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ενημερώνει για αγοραστικές ευκαιρίες και προσφορές, πριν… ξεχυθείς όμως στα e-shop, δες μήπως ένας φίλος ή μια φίλη έχει αυτό που ζητάς. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακό/ή και κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να μάθεις πολλά μέσω τρίτων και να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία, που θα διευρύνει τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια επιβάρυνση του οργανισμού σου με τοξίνες, οπότε ευκαιρίας δοθείσης βάλε τελεία και παύλα σε οτιδήποτε ανθυγιεινό. Προνόησε επίσης για τα ζώα και τα φυτά σου. Στην δουλειά σου πάλι, να ξέρεις ότι κάποιος/α σε βλέπει και… αλλιώς!

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να διευρύνεις τις δουλειές σου, να διαφημιστείς και να απευθυνθείς σε μεγαλύτερη πελατεία, ίσως μάλιστα να παίξουν ρόλο σε αυτό οι γνωριμίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει θύμα ενός πάθους ή της ζήλιας, να θυμάσαι όμως ότι σήμερα είναι προτιμότερο να τελειώσεις μια κατάσταση, παρά να την αρχίσεις. Επιπλέον μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει σε επαφή με πιο χαρούμενες και παιχνιδιάρικες πλευρές της ζωής, ίσως και με νεαρόκοσμο που ενδιαφέρεται για σένα με… πολλούς τρόπους! Επιπλέον βέβαια θα ειπωθούν και θα ακουστούν πολλά για προσωπικά-ερωτικά θέματα, είτε δικών σου, είτε της… ομήγυρης! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό βαραίνει το κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αλλά αν θες να την εκμεταλλευτείς για το καλό σου, μπες στην διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τον χώρο σου από οτιδήποτε βρώμικο ή ό,τι σου θυμίζει παλιές… κακές στιγμές!

Παρθένος
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας συνηγορεί σε διαρκή πέρα-δώθε είτε στον χώρο σου, είτε στην κοινωνική σου ζωή, μπορείς ωστόσο να επιλέξεις και το να προβείς σε αλλαγές στην διαρρύθμιση του χώρου σου. Επιπλέον «παίζει» ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου ή μια μίσθωση αλλά και το να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στις συναλλαγές σου, είτε με τον «έξω κόσμο», είτε στο Διαδίκτυο, αφού οι σκοποί κάποιων δεν είναι και τόσο αθώοι. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας συνηγορεί με… χίλια στο «σπάσιμο» της μοναξιάς σου, μέσα από συζητήσεις κι επαφές, όχι κατ’ ανάγκη σοβαρές, χωρίς να αποκλειστεί όμως κι ένα επαγγελματικό ραντεβού. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με μια εργασιακή σύμβαση, ενώ σε κάθε περίπτωση ό,τι πεις και κάνεις θα έχει μεγάλη απήχηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνηγορεί στο να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση, ενώ αν αποκτήσεις ρούχα ή/και αξεσουάρ θα αποδειχθούν ιδιαίτερα… σέξι! Οσον αφορά στις αγορές τροφίμων ή καλλυντικών όμως τσέκαρε για αλλοιώσεις.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου… ξεσηκώνει μεν την libido σου αλλά οι ισορροπίες ανάμεσα στον «παράδεισο» και την «κόλαση» είναι πολύ πιο λεπτές απ’ όσο φαντάζεσαι και κινδυνεύεις να βγάλεις τον κακό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που γίνεται υποχείριο της ζήλιας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας φέρνει συζητήσεις για προσωπικά θέματα στα… όρια του κουτσομπολιού, ίσως όμως τελικά να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση δικών σου πραγμάτων. Επιπλέον, στα οικονομικά σου επικρατεί μια σχετική χαλαρότητα, χαλάλι της όμως αν τα έξοδά σου σκορπίζουν την χαρά.

Τοξότης
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας φέρνει την «ώρα του παιδιού» στην ζωή σου και δεν αποκλείεται να φερθείς επιπόλαια απέναντι στους περιορισμούς της καραντίνας, έχοντας την… ανάλογη παρέα! Επιπλέον, «παίζει» μια μετακίνηση ή ακόμη και μετακόμιση, ενώ μπορεί να επισημοποιήσεις μια ιδιότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σηματοδοτεί εκδικητικές πράξεις από αντιζηλία, που ως είθισται διαδραματίζονται στο παρασκήνιο κι αν κάτι «στραβώσει» ανεξήγητα για σένα να ξέρεις ότι κάποιος «δάκτυλος» είναι από πίσω. Προστάτεψε όμως και την υγεία σου από ανθυγιεινές συνήθειες.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας κάνει πολλούς/ές να «ζουζουνίζουν» γύρω σου, λέγοντας και κάνοντας πράγματα που δεν συνάδουν με μια «σοβαρή» στάση ζωής, αλλά μπορείς κι εσύ να φερθείς πιο ελαστικά κι όχι σαν τον γέρο Σκρουτζ! Ισως βέβαια να μαθευτούν και κάποια πράγματα για σένα αλλά μυστικά σήμερα… δεν υπάρχουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μάλλον κακά μαντάτα για μια φιλία σου είτε επειδή κάποιος/α φέρθηκε ζηλόφθονα απέναντί σου, είτε λόγω μιας δυσάρεστης και αναπότρεπτης εξέλιξης. Να προσέχεις επίσης μήπως «παρασυρθείς» από τις παρέες σου.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας φέρνει νέες γνωριμίες, ενώ σου αποσπά την προσοχή με τα όσα γίνονται στις τάξεις των φίλων σου, που δεν είναι κατ’ ανάγκη… σοβαρά! Επιπλέον όμως οι καλές δημόσιες σχέσεις σου θα συνδράμουν σε παροχές ή την αύξηση του εισοδήματός σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βάζει σε πειρασμό με όλα εκείνα που σε αυτόν τον κόσμο είναι το σύνηθες δέλεαρ. Χρήμα και ηδονές σου προσφέρονται αφειδώς, σε μια επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης ότι η εξουσία δηλαδή είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Ολα όμως έχουν το αντίτιμό τους.

Ιχθύες
Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε… βγάζει από την καραντίνα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, ενώ σε κάθε περίπτωση τα κατορθώματά σου θα ακουστούν στα πέρατα της οικουμένης, φρόντισε λοιπόν να είναι για… καλό! Επιπλέον, «παίζει» μια επαγγελματική συνεργασία ή συμφωνία που θα «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό οδηγεί τα βήματά σου σε ατραπούς… σεξ και μυστηρίου, πέρα όμως από διαβάσματα και ταινίες ίσως να γίνεις μάρτυρας κι ενός θλιβερού επεισοδίου. Οσο για τις διαδικτυακές αναζητήσεις σου να θυμάσαι ότι ο… διάολος έχει πολλά ποδάρια!

 


NEWSLETTER