Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 18:20

Καβάλα : «Έφυγε» από κορονoϊό 53χρονος ιερέας – εργαζόμενος του νοσοκομείου

Γράφτηκε από την
Καβάλα : «Έφυγε» από κορονoϊό 53χρονος ιερέας – εργαζόμενος του νοσοκομείου

Ο Μιχάλης Νικολαΐδης εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Καβάλας. Πριν 1,5 χρόνο πήρε την απόφαση να γίνει ιερέας.

Πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, όπου νοσηλευόταν εδώ και μέρες, ο ιερομόναχος πατέρας Γαβριήλ, κατά κόσμον Μιχάλης Νικολαΐδης.

Ο 53χρονος άνδρας εργαζόταν αρχικά ως νοσηλευτής, προτού γίνει διοικητικός υπάλληλος κι εν συνεχεία προϊστάμενος στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του νοσοκομείου.

Πριν 1,5 χρόνο πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και χειροτονήθηκε ιερέας, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψει το πόστο του.

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας
Ο Μιχάλης Νικολαϊδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νοσοκομείο και στην τοπική κοινωνία.

Για την απώλειά του, η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Καλό ταξίδι Μιχάλη…

Σήμερα χάσαμε έναν καλό συνεργάτη, έναν στενό φίλο και ένα μέλος της οικογένειας του Νοσοκομείου. Η απώλεια του Μιχάλη μάς βύθισε στη θλίψη και άφησε ένα κενό στις ψυχές μας το οποίο δύσκολα θα αναπληρωθεί, όπως δεν αναπληρώνεται το χαμόγελο και η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που πάντα έδινε δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους του, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του. Καλό ταξίδι Μιχάλη. Εμείς, οι συνάδερφοί σου, οι φίλοι σου, θα σε θυμόμαστε για πάντα…

Εκ μέρους της Διοίκησης
Ο Διοικητικός Διευθυντής
Βασίλης Αγγελίδης»

Πηγή: in.gr


NEWSLETTER