Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 09:48

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5-12)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

 Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο εκφραστικό/ή και δημιουργικό/ή, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδασή σου. Μπορεί ακόμη να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε… πιάνει στο φιλότιμο πιέζοντάς σε να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα και δεν αποκλείεται τελικά να προβείς σε υποχωρήσεις προκειμένου να «σώσεις» μια κατάσταση. Καλό είναι να μην απεμπολήσεις βασικά δικαιώματά σου, ούτε να παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί σε αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου, τηρώντας φυσικά τους περιορισμούς της καραντίνας. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να τα βρεις μπαστούνια με την γραφειοκρατία ή τον νόμο κι εκείνο που σε συμφέρει τελικά είναι να δώσεις προτεραιότητα στην επιμόρφωσή σου κι όχι τόσο σε εξωτερικές δράσεις. Επιπλέον καλό από συγγενή σου είναι… δύσκολο να βρεις, αντίθετα προμηνύονται μπελάδες.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα σε διευκολύνει να επικοινωνήσεις τα θέματά σου αλλά και στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε, σε επαφή με πρόσωπα που ξέρουν πολλά τόσο για το προσκήνιο, όσο και για το παρασκήνιο της κοινωνικής ζωής. Ισως ακόμη να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει… ανησυχητικά τις οικονομικές υποχρεώσεις σου, ενώ σε πιέζει να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας φορολογικής ή ασφαλιστικής υπόθεσής σου. Οσο για δανεικά, ούτε λόγος να γίνεται, είτε χρειαστείς, είτε σου ζητήσουν.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορείς σίγουρα να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα, ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις μια «τυχερή» έμπνευση, που θα σου «κατέβει». Επιπλέον μπορεί να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία ή να λάβεις μέρισμα από κέρδη. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, πριν σου… την βάλουν άλλοι, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους.

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να «λάμψεις» με την παρουσία σου, παίρνοντας μάλιστα και μπόλικα χειροκροτήματα από πρόσωπα που εκτιμούν το μεγαλείο σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί και να σε… κουτσομπολεύουν αλλά αυτή είναι η μοίρα των ξεχωριστών! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου θα σου προκύψουν διάφορες εργασίες κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα. Επιπλέον όμως οφείλεις να γίνεις «ψείρας» σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου, αφού από μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να «την πατήσεις».

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο αλλά και για ζητήματα υγείας που σε αφορούν. Επιπλέον ένα πρόσωπο που σε αγαπά αλλά δεν το δείχνει μεσολαβεί υπέρ σου, βγάζοντάς σε από ανεπιθύμητους μπελάδες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή εξυπηρετήσεων θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει κοινωνικά πλεονεκτήματα αλλά και γνωριμίες που ξεχωρίζουν κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει, καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τα «μπαλώματα» σε ό,τι έχει καταλήξει να είναι δυσλειτουργικό. Πέτα και τίποτα όμως… Κατά τα άλλα είναι πιθανό να «βαρύνει» το κλίμα στις σχέσεις με τους οικείους σου αλλά ευκαιρίας δοθείσης θέσε τα όριά σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, χωρίς να «κρύβεσαι» κι αν αρχικά κάποιος/α σου πάει κόντρα, έχεις τον τρόπο να τον/την… στρώσεις! Επιπλέον μια πρόταση από ένα διακεκριμένο άτομο συμβαδίζει με την επιθυμία σου να εξασφαλιστείς. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας φυσικά από όλα εκείνα που δεν λειτουργούν ή χρειάζονται επιδιόρθωση. Εχεις ωστόσο και την εναλλακτική να ενημερωθείς για δουλειές ή να πασχίσεις για την επιμόρφωσή σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωσή σου - το Διαδίκτυο να είναι καλά! Αν θες βέβαια μπορείς να αρκεστείς σε συνομιλίες και δρώμενα στα κοινωνικά δίκτυα, περνώντας την ώρα σου ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου δείχνει αναγκαίο το να ασχοληθείς με την κάλυψη των αναγκών σου, περιορίζοντας τα περιττά έξοδα. Οσον αφορά δε αγορές και επενδύσεις το σοφότερο θα ήταν να μην κάνεις καμία κίνηση. Από την άλλη πλευρά μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι δεν θέλεις πια, είτε πουλώντας το, είτε χαρίζοντάς το.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις δράσεις που αποσκοπούν στην οικονομική σου εξασφάλιση, ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ώστε να προβείς σε μια επένδυση ή σε μια αγορά, που τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πληρέστερος/η. Επιπλέον, «παίζει» κι ένα «τυχερό» κέρδος. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να ασχοληθείς με σοβαρά και «κομβικά» ζητήματα, σχετικά με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου, καλό είναι όμως να μην γίνεις «δούλος» της λεπτομέρειας, ούτε να σε πιάσουν τα ενοχικά σου!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου κυριαρχούν πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν κάτι το διαφορετικό. Ισως βέβαια να υπάρξει κι ένα «παλαντζάρισμα» στην διάθεσή σου ή μια προσωρινή αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων, αλλά «τέλος καλό, όλα καλά». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε φορτώνει με επιπλέον καθήκοντα, που μοιάζουν μάλλον με… αγγαρεία, ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί σε μια κινητικότητα στα εργασιακά σου και καλείσαι να μην… κοιμάσαι και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Ισως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου απαιτεί περισσότερο ρεαλισμό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τις συλλογικές δράσεις σου, όπου όλα θα κριθούν στα έργα κι όχι βέβαια στα λόγια. Επιπλέον, μπορεί να σου ασκηθεί μια άδικη ή υπερβολικά αυστηρή κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη.

 


NEWSLETTER