Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 09:24

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10-12)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 


Κριός
Η Σελήνη απέναντί σου αναδεικνύει ζητήματα, που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, αφού αλλιώς θα πάρουν τον… κακό τον δρόμο! Και με τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου να είναι από φανατικά υπέρ σου, μέχρι άκρως ανταγωνιστικές, το να επιλέξεις και να επιλέξουν «στρατόπεδο» είναι αναπόφευκτο. Ισως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου ή να μπλέξεις σε μια αντιδικία, με αφορμή κι αιτία τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου δίνει πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων και μένει να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ώστε να μην απολέσεις μέρος των κεκτημένων σου. Ισως μάλιστα να βρεθείς σε φάση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» αλλά αν δεν διεκδικήσεις τα «αυτονόητα» θα δημιουργήσεις ένα πολύ κακό προηγούμενο. Επιπλέον καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να τύχεις της ουσιαστικής στήριξης από ένα πρόσωπο που βλέπει σε σένα… πολλά περισσότερα, ενώ αν ξεκινήσεις μια συνεργασία θα πάει μέχρι πέρατος!

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Ζυγό να «πιάνει» τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τα οικονομικά σου, μπορεί να θορυβηθείς από μια εξέλιξη που διαταράσσει τις ισορροπίες, είτε πρόκειται για κάτι εξωγενές, είτε για μια… εσωτερική υπόθεση με μπόλικους καβγάδες! Αν βέβαια έχεις παιδιά καλό είναι να τα έχεις από κοντά. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα καλείσαι να επωφεληθείς από την συμπάθεια (και βάλε…), που δείχνει για σένα ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, θα σου δοθεί όμως και το κίνητρο για να καθαρίσεις το «μέσα» σου και το περιβάλλον σου από ποικίλες «βρωμιές».

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί… θέλοντας ή μη, να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε ζημιές και τεχνικά προβλήματα, είτε έναν συναγερμό στις σχέσεις με τους οικείους σου. «Παίζει» βέβαια και μια μετακόμιση ή μια προσωρινή αλλαγή έδρας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα βάζει την σφραγίδα μιας «απόλυτης» εξέλιξης στα προσωπικά σου και είτε θα δεθείς «για πάντα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε θα πονέσεις και θα ξεκόψεις οριστικά μαζί του.

Λέων
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια πιεστική όσο και ταραχώδη καθημερινότητα και το να αναλάβεις δράση, βάζοντας «στοπ» σε ό,τι σε θίγει άμεσα είναι μάλλον μονόδρομος, εκτός κι αν θες να γίνεις το «σαμάρι» που όλοι… κτυπάνε! Επιπλέον, καλείσαι να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου αλλά και να εξαλείψεις ενδεχόμενες εστίες μόλυνσης. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορείς να επωφεληθείς από μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να «δέσεις» τις σχέσεις με τους οικείους σου. Κι αν κάποια πράγματα σε βαραίνουν, δεν έχεις παρά… να τους δώσεις μια και να πάνε πέρα!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και… κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου, ακόμη κι αν κινείται στον πιο στενό σου κύκλο. Ισως όμως να σου προκύψουν και έκτακτα έξοδα για ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε παρακινεί σε αγορές ρούχων ή αξεσουάρ που τονίζουν τον ερωτισμό σου, από την άλλη πλευρά όμως στις διαδικτυακές επαφές σου πρόσεξε μήπως αποκαλύψεις προσωπικά δεδομένα σου σε κάποιον/α που δεν θα έπρεπε!

Ζυγός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν προσφέρεται για εφησυχασμούς κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε… απελπίσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας μπορεί να έχει θετικό πρόσημο, αν ενεργήσεις στοχευμένα και αποφασιστικά, ιδιαίτερα σε ζητήματα που άπτονται του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επιτρέπει να επωφεληθείς οικονομικά από ένα πρόσωπο που «τα δίνει όλα» για σένα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά όμως ένα πάθος σου ενδέχεται να αποβεί… μοιραίο!

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια αγχωτική καθημερινότητα και σε αϋπνίες, ενώ στην χειρότερη περίπτωση θα αναδείξει ζητήματα υγείας που αφορούν είτε εσένα είτε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, με την λήψη άμεσων μέτρων να δείχνει επιβεβλημένη. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες «φουρτούνες» στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου καλείσαι να προασπίσεις δυναμικά τα συμφέροντά σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα η προσωπική σου γοητεία γίνεται το μεγαλύτερο «όπλο» σου, λίγο θες όμως για να… παρασυρθείς στα μονοπάτια της ζήλιας!

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό πριμοδοτεί ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν τεθεί κάποιο οικονομικό ζήτημα, ίσως όμως και να χρειαστεί η επείγουσα συνδρομή σου σε ένα πρόσωπο που εκτιμάς κι αντιμετωπίζει πρόβλημα. «Παίζει» ακόμη η ένθερμη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με την συνεννόηση ωστόσο να δείχνει δύσκολη. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα έχεις την ευκαιρία να αποτοξινωθείς από ό,τι σε βλάπτει, ενώ η ημέρα προσφέρεται για καθαρισμούς κάθε είδους. «Παίζει» ωστόσο και μια ερωτική αντεκδίκηση στα… παρασκήνια!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή απέναντι σε «ταραξίες» ή ανταγωνιστές που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, δρώντας μάλιστα αυθαίρετα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα καταλάβεις σε ποιον/α μπορείς να βασίζεσαι και σε ποιον/α όχι, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια δυνατή φιλία με ένα πρόσωπο που έχει περάσει πολλά στην ζωή του. Επιπλέον όμως, θα γίνει αποδέκτης σεξιστικών συμπεριφορών.

Υδροχόος
Οσον αφορά στην επιμόρφωση και τα ενδιαφέροντά σου, η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια ταχεία εκμάθηση αλλά και την μαχητική υπεράσπιση των πιστεύω σου. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου δε ή στις δουλειές σου φαίνεται να υπάρχει μια νευρικότητα, που μπορεί να προκαλέσει είτε τσακωμούς, είτε ατυχήματα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το σεξ απίλ σου πιάνει… ταβάνι, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» υπέρ σου σε μια σειρά από υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως αν αρνηθείς την… εύνοιά σου σε κάποιον/α, μπορεί και να σε εκδικηθεί με τον τρόπο του/της.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μια φιλία σου δοκιμάζεται, είτε λόγω κακών επιλογών, είτε εξ αιτίας καταστάσεων που δεν εξαρτώνται από σένα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αποκτούν προτεραιότητα θεάματα ή ακροάματα μυστηρίου κι αγωνίας, στον… πραγματικό κόσμο όμως μπορεί να συμβεί κάτι που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις. Οσο για τις διαδικτυακές αναζητήσεις σου, παραμονεύουν οι… σέξι πειρασμοί!

 


NEWSLETTER