Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 09:48

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/1)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο και αν σε «ξεβολεύει», πολύ περισσότερο που τα νέα ξεκινήματα είναι η ειδικότητά σου! Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα είτε μιας κοινωνικής ομάδας, είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κουραστικό.

Ταύρος
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στο ζώδιό σου να φέρνει τον κόσμο σου… ανάποδα, η ζωή σου θα αναστατωθεί είτε λόγω γενικότερων εξελίξεων, είτε εξ αιτίας κάποιων που σε έχουν βάλει στο μάτι, θεωρώντας ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο. Σε κάθε περίπτωση πάντως να προσέχεις τα ηλεκτρικά και τα… ύψη! Από την άλλη πλευρά, ως προς τις επαγγελματικές βλέψεις σου, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις.

Δίδυμοι
Κατ’ αρχάς σε θέματα που άπτονται της υγείας σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα, αφού είναι πιθανό να σε πιάσει μια ξαφνική κρίση, ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι σοκαριστικό. Επιπλέον, η σύνοδος Αρη-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί απότομες αλλαγές στα εργασιακά σου και αν θες να έχεις το «πάνω χέρι» πρέπει να… προλάβεις να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει τυπικό απέναντι στον νόμο, για να μην έχεις «ντράβαλα», ενώ μια βλάβη ή μια καθυστέρηση θα σε ταλαιπωρήσει υπέρ το δέον.

Καρκίνος
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από την στάση που θα κρατήσει απέναντί σου ένας «εχθρός» ή ανταγωνιστής σου, αντίθετα όμως σε σχέση με μια τρέχουσα φιλία σου οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και προς την αρνητική κατεύθυνση. Επιπλέον αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου και αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές και δανεικά.

Λέων
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο, είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που τουλάχιστον θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ισως μάλιστα να διαρραγεί η σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Κρόνο απέναντί σου να σε «ζορίζει», είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες και αν συμβεί αυτό φρόντισε να φερθείς υπεύθυνα, αφού κινδυνεύεις να γίνεις ο «αποδιοπομπαίος τράγος» κάποιων που ψάχνουν ένα θύμα για να του φορτώσουν τις δικές τους παραλείψεις. Επιπλέον, σήμερα το πλαίσιο των συνεργασιών σου είναι ασύμφορο.

Παρθένος
Ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να εργαστείς περισσότερο ή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια, κάτι που κατέχεις πολύ καλά, φρόντισε μόνον να αποζημιωθείς για τον κόπο σου. Επιπλέον όμως οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η σύνοδος Αρη-Ουρανού στον Ταύρο σου υπενθυμίζει την Καραμανλική ρήση, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι ένα απέραντο... τρελοκομείο και άντε τώρα να τα βγάλεις πέρα με πρόσωπα που παραλογίζονται ή με καταστάσεις, που προκύπτουν στα καλά καθούμενα!

Ζυγός
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο, στις οικονομικές υποθέσεις σου έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στο αναμενόμενο, φυλάξου ωστόσο και από την δράση θρασύτατων περιθωριακών στοιχείων. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δοκιμάζει τις ικανότητές σου στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων, ιδιαίτερα σε προσωπικά θέματα των άλλων. Αν όμως έχεις παιδιά, θα κληθείς να λύσεις ένα δύσκολο «σταυρόλεξο».

Σκορπιός
Η σύνοδος Αρη-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει μέσα σε μια στιγμή τις ισορροπίες σου και όσο «απίθανο» σου φαίνεται κάτι, τόσο να υπολογίζεις σε αυτό. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους κάνοντας την «επανάστασή» σου αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια… Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να νοιώθεις υπεύθυνος/η για πολλά που συμβαίνουν στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου και αυτή η διάσταση ανάμεσα στην οργή σου και στα πρέπει σου μπορεί να σε «διαλύσει» ή να σε «τρελάνει» αν δεν καταφέρεις να βρεις ένα μέτρο.

Τοξότης
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Αν όμως έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, είναι μια καλή συγκυρία για να τις δρομολογήσεις «μια κι έξω». Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις ή να βάλει επιπρόσθετα εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου γι’ αυτό προνόησε για την «στραβή».

Αιγόκερως
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο καλείσαι να αιφνιδιάσεις φίλους και εχθρούς, επαναστατώντας απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με συμβατικές καταστάσεις, με δεδομένη ωστόσο την νοοτροπία σου, το πιθανότερο τελικά είναι να πέσεις θύμα μιας ξαφνικής ανατροπής. Από την άλλη πλευρά, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, η πολιτική πρόνοιας αλλά και η τυπικότητα που τηρείς στις οικονομικές συναλλαγές σου θα σε βγάλουν τελικά «ασπροπρόσωπο/η», παρά τα όποια εμπόδια εμφανιστούν. Αν βέβαια παρ’ ελπίδα «χαλαρώσεις» τότε κινδυνεύεις να… τιμωρηθείς!

Υδροχόος
Η σύνοδος Αρη-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι ή την οικογένειά σου και είναι προτιμότερο βέβαια να τις προκαλέσεις εσύ παρά να τις «λουστείς». Σε κάθε περίπτωση όμως λάβε τα μέτρα σου για ότι επικίνδυνο… πετάει ή μπορεί να πέσει από ψηλά. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου αλλά και την ανάγκη σου να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση και μένει να δεις το πώς θα καταφέρεις να γεφυρώσεις αυτές τις δύο αντίθετες τάσεις. Θα ήταν ευχής έργο βέβαια όλα αυτά να αναφέρονται σε προβλήματα άλλων, αλλά μην τα θες και όλα δικά σου!

Ιχθύες
Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού στον Ταύρο, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ακραίες επιλογές. Επιπλέον, μην κάνεις προγράμματα αφού όλα μπορεί να ανατραπούν από αστάθμητους παράγοντες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε αναγκάζει είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου τηρώντας κατά γράμμα τις εκάστοτε οδηγίες. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για την δική τους καλή κατάσταση.