Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 09:34

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/1)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός
Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και κατ’ επέκταση στα οικονομικά σου, με τα όποια επιπλέον έσοδά σου να γίνονται θυσία στον βωμό της κατανάλωσης. Πριν όμως αγοράσεις κάτι, σκέψου το κατά πόσον σου χρειάζεται πραγματικά ή πρόκειται για ένα «καπρίτσιο» της στιγμής. Αν πάλι δεν έχεις τόσα χρήματα όσα θα ήθελες, το σύμπαν θα βρει τρόπο για να σε… παρηγορήσει! Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο, μπορεί να υπάρξουν έντονες «ζυμώσεις» με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, ενδέχεται ωστόσο τελικά να γίνει «πολύ κακό για το τίποτα».

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας», κάτι όμως που μπορεί να σημαίνει περισσότερους μπελάδες για σένα, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Επιπλέον, συναισθηματικά είσαι αρκετά ασταθής για τα δεδομένα σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη από έναν ισχυρό παράγοντα και να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν «βουνό». Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να ενοχληθείς από την σκανδαλώδη εύνοια σε κάποιον/α άλλον/η, που καταλαμβάνει μια θέση «φυτευτός/ή».

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Ταύρο θα σου φέρει μια σημαντική εκμυστήρευση ή ένα «προφητικό» όνειρο, επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις κουρασμένος/η να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί στην απόκτηση ενός μέσου, που όμως μπορεί να είναι πολύ υπεράνω των δυνατοτήτων σου, με συνέπεια να μην μπορείς να το συντηρήσεις. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να πυροδοτηθεί μια νομική διαμάχη, ενώ πρόσεξε και την υπερθέρμανση συσκευών και μηχανών.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, βοηθώντας σε συνάμα να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο ή ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί άμεσα ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως ένας φίλος ή μια φίλη θα «σου κάνει νερά». Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο μεγεθύνει οικονομικά ζητήματα με το καλό σενάριο να καταλήγει σε μια μεγάλη «νίκη», ύστερα από την επίδειξη… θράσους από την πλευρά σου! Ενδέχεται ωστόσο και να «μεγαλοπιαστείς» με κάτι που σίγουρα δεν είναι για τα «δόντια» σου.

Λέων
Η Σελήνη στον Ταύρο σε παρακινεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να «τρέξουν» υποθέσεις που σε «καίνε», να ξέρεις όμως ότι ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ρόδα, αντίθετα θα χρειαστεί να πείσεις άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα. Παράλληλα, με τον Δία απέναντί σου θα προκύψουν έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση δεν «σηκώνεις» περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες σου φέρνουν αντιρρήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως μια πρόσκαιρη συμμαχία θα σε οδηγήσει στην… νίκη!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα ταξίδι. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε ωθεί να υλοποιήσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα στην δουλειά σου, ωστόσο μπορεί και να γίνει «χαμός» με άτομα που τεμπελιάζουν ή κάνουν μεγάλα σχέδια στις πλάτες σου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η υποδομή για να προχωρήσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αναστατωθείς από ένα θέμα υγείας.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν», ενώ αν δεν έχεις όσα χρήματα χρειάζεσαι μπορεί να τα βρεις μέσω τρίτων. Από εκεί και ύστερα βέβαια το πιθανότερο είναι να τα ξοδέψεις μέχρι τελευταίας δεκάρας! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σε κάνει πιο «τζογαδόρο» στις επιδιώξεις σου κι η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ευνοηθείς σκανδαλωδώς σε ένα εγχείρημά σου. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να δρα χωρίς να σε υπολογίζει.

Σκορπιός
Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το πρώτο ζητούμενο όμως είναι να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό σου, αφού πολλά μπορεί να γίνουν «δι’ ασήμαντον αφορμή»! Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν αυτά που κρίνεις ως κακώς κείμενα, επειδή ωστόσο η δράση φέρνει αντίδραση, τελικά μάλλον τα «ενοχλητικά» φαινόμενα θα πάρουν μεγαλύτερη έκταση, με κίνδυνο να χαθεί κάθε έλεγχος. Επιπλέον πρόσεξε μήπως ανάψει και μια πραγματική φωτιά στον χώρο σου!

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αλλαγές και νέες πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να αλλάξεις προσωρινά πόστο. Επιπλέον όμως ζητά την προσοχή σου σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι δα και στα καλύτερά της. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο να προοιωνίζει «θεαματικές» εξελίξεις, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε ενθουσιάσει ή να ξεσηκωθείς από… μόνος/η σου, ενώ μπορεί να δρομολογηθεί κι ένα μεγάλο ταξίδι. Καλό είναι όμως να μην υπολογίζεις «χωρίς τον ξενοδόχο», αφού τα βλέπεις όλα υπερβολικά αισιόδοξα.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον Ταύρο προέχει το να διασκεδάσεις αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις δουλειές σου. Συναισθηματικά βέβαια σε κάνει αρκετά ασταθή, ενώ μπορεί και να θορυβηθείς από τα «κατορθώματα» ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου τάζει περισσότερα κέρδη, εδώ όμως μπορεί να κρύβεται μια παγίδα για σένα οπότε καλά κάνεις και δυσπιστείς. Αν όμως πρόκειται για ένα ζήτημα καθαρής τύχης, αξίζει μια προσπάθεια. Επιπλέον, η κακοδιαχείριση των δικών σου χρημάτων ή οι υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων μπορεί να εγείρουν ζητήματα.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και πέρα από την αλλαγή διαρρύθμισης, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση. Ωστόσο, μην θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους κι ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς την δυναμική της στιγμής!

Ιχθύες
Με την Σελήνη στον Ταύρο να πολλαπλασιάζει τις επαφές ή/και τις μετακινήσεις σου, ενδέχεται να… γυρνοβολάς άσκοπα ή να αναλωθείς σε υποθέσεις που είναι μόνον για το θεαθήναι και δεν έχουν ουσία, αλλά κι αυτό χρειάζεται όταν η πραγματικότητα είναι κάπως ζοφερή. Μπορείς βέβαια και να… το ρίξεις στο τραγούδι! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο λειτουργεί αποκαλυπτικά σε σχέση με παρασκηνιακές δράσεις, είτε δικές σου είτε άλλων, μάλλον όμως ο «κουρνιαχτός» που θα σηκωθεί θα είναι υπερβολικός. Αν πάλι σου γίνει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση, κράτα μικρό καλάθι.