Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 10:09

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/1)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των φίλων σου ή της κοινωνίας, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα κουραστείς από την όλη κατάσταση, χώρια που θα εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου. Ενδέχεται βέβαια να απογοητευθείς… έτσι κι αλλιώς από την στάση ενός προσώπου, που ενώ του έχεις σταθεί στο παρελθόν, εκείνο κοιτάζει την βολή του και αδιαφορεί μπροστά στα δικά σου προβλήματα. Παράλληλα, με τον Αρη στον Ταύρο, δεν φαίνεται να γλιτώνεις κάποια «εκτονωτικά» έξοδα.

Ταύρος
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σε περνάει από εξετάσεις κι ανάλογα με το πόσο καλά είσαι προετοιμασμένος θα είναι και τα αποτελέσματα. Αν όμως από την καλή σου την καρδιά θελήσεις να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες κάποιων, που «δεν κατέχουν» από δύσκολες συνθήκες, μην το κάνεις χωρίς να έχεις τελειώσει πρώτα με τα δικά σου, ούτε να παραβείς την δεοντολογία. Μπορεί πάλι να αναλάβεις έναν διοικητικό ρόλο κι εδώ είναι που καλείσαι να φερθείς ακριβοδίκαια, αφού άλλοι/ες δεν ξέρουν και πρέπει να τους σταθείς κι άλλοι/ες δεν… θέλουν και πάνε γυρεύοντας για κυρώσεις.

Δίδυμοι
«Να σε δω στα δύσκολα» σου… λέει η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου, που επιπλέον σε θέλει πρακτικό/ή και επιμελή στην καθημερινότητά σου, αφού θα κριθείς σε όλα. Ξεκίνα λοιπόν, βάζοντας στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει ό,τι… πρέπει να γίνει, μην νομίσεις όμως ότι θα κάνεις έναν «υγιεινό περίπατο», αφού σε περιμένουν καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου και την επάρκειά σου σε λύσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση τήρησε την νομιμότητα κι έχε μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Μπορείς βέβαια να δώσεις έμφαση στην επιμόρφωσή σου.

Καρκίνος
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σου «κόβει» την όποια τύχη και σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/ή στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές ή ακόμα… χειρότερα επενδύσεις, αφού θα πάνε «άπατες». Επιπλέον, μην δανειστείς χρήματα αλλά ούτε και να δανείσεις βάζοντας κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου. Αντίθετα ευνοούνται οι πωλήσεις ή/και το να διαθέσεις στοκαρισμένα προϊόντα, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να δείξεις σε κάποιον/α, πώς να διαχειριστεί τις οικονομικές δυσκολίες του.

Λέων
Με την σύνοδο Ηλιου-Κρόνου να σου κάνει την ζωή πιο δύσκολη, πέρα από τα δικά σου θα αναλάβεις και καθήκοντα άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις τα όριά σου και να διαχωρίσεις τις ευθύνες σου, αφού τελικά θα κατηγορηθείς για όσα έπραξες ή δεν έπραξες και θα καταλήξεις να… κουνάς το κεφάλι σου απογοητευμένος/η! Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, εξέτασε προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα και τα «ψιλά γράμματα», αφού το πιθανότερο είναι να «σε ρίξουν». Εννοείται δε ότι δεν κάνει το οτιδήποτε χωρίς να έχεις μια τυπική κατοχύρωση.

Παρθένος
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σε πιέζει να εργαστείς περισσότερο και σίγουρα θα κινηθείς ευσυνείδητα, εκτός όμως από εκείνους/ες που θα εκτιμήσουν την στάση σου, θα υπάρξουν και άτομα που όσο τα εξυπηρετείς, τόσο πιο φορτικά γίνονται κι εδώ είναι που πρέπει να θέσεις τα όριά σου για να μην σε «καβαλήσουν». Μπορείς ωστόσο να προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου σε όποιον/α θέλει να στήσει μια δουλειά και δεν ξέρει το πώς. Επιπλέον, τα θέματα υγείας δεν σταματούν να σε απασχολούν κι αν δεν είναι δικά σου πιθανότατα θα χρειαστεί να περιθάλψεις κάποιον/α.

Ζυγός
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου μπορεί να σε «προσγειώσει» σε μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα, με την χαρά και την διασκέδαση να περιμένουν… καλύτερες μέρες! Ούτε βέβαια να ποντάρεις στην τύχη σου, εκτός κι αν είσαι μιας… κάποιας ηλικίας και σε «ελεήσει» ο Κρόνος λόγω αρχαιότητας! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δοκιμάζεται στα δύσκολα και θέλει κυρίως εμψύχωση και όχι τόσο κριτική, ενώ γενικότερα η στήριξη των άλλων σε δικά τους προβλήματα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσεις τα δικά σου.

Σκορπιός
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σηματοδοτεί πιέσεις κι αυξημένες υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ένα περιουσιακό θέμα σου μπορεί να κολλήσει ή να «στραβώσει» εξ αιτίας κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Κι επειδή είναι οι άλλοι που φταίνε γι’ αυτό, δεν χρειάζεται να «σκιστείς» για να διορθώσεις τα λάθη τους, ας αναλάβει κάποια στιγμή ο καθένας τις δικές του ευθύνες και το κόστος των επιλογών του. Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή/και αγορές ακινήτων, μπορείς όμως να πουλήσεις ή να κινηθείς ως μεσίτης/ρια.

Τοξότης
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου σηματοδοτεί μια όχι και τόσο ανέμελη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα μετρήσουν οι εναλλακτικές λύσεις που έχεις σε εξοπλισμό αλλά και οι γνώσεις σου σε τεχνικά θέματα. Το σωστό και το… τίμιο μάλιστα θα ήταν να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο κι αν δεν ξέρεις κάτι, ευκαιρία να το μάθεις, με τον Δία από… κοντά όμως, «παίζει» και το να «δραπετεύσεις» από το πρόβλημα, αναθέτοντάς το ως συνήθως σε κάποιον άλλον!

Αιγόκερως
Με την σύνοδο Ηλιου-Κρόνου, να σε δικαιώνει σε πολλά και ιδίως ως προς τον επαγγελματισμό σου, σίγουρα έχεις το πάνω χέρι στις εξελίξεις, όσον αφορά όμως στα οικονομικά σου, το πρώτο που προέχει είναι το να αποφύγεις τα περιττά έξοδα κι ας σε πουν… τσιγκούνη/α, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου, να απαιτήσεις το ίδιο κι από τους άλλους κι αν χρειαστεί «να βάλεις στην θέση του» όποιον/α τεμπελιάζει ή δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα των καταστάσεων, όσο… κοντά σου κι αν βρίσκεται!

Υδροχόος
Με την σύνοδο Ηλιου-Κρόνου στο ζώδιό σου, την ημέρα σου δεν την λες και… χαρούμενη κι αν πας για «βόλτα στην λιακάδα» κάποια πράγματα που θα συμβούν θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Αν πάλι αναλάβεις διοικητικές ευθύνες, επειδή σε αυτήν την φάση τα λάθη δεν συγχωρούνται, είναι προτιμότερο να γίνεις ο «κακός της υπόθεσης», παρά να τρέχεις για να καλύψεις αυτά που θα έπρεπε να είχαν κάνει κάποιοι/ες άλλοι/ες. Παράλληλα, αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος θα πρέπει να τηρείς απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας, όσο κι αν αυτό σου δίνει στα νεύρα ή σε καταπιέζει!

Ιχθύες
Η σύνοδος Ηλιου-Κρόνου επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου κι είναι πιθανό να «βουλιάξεις» στην απαισιοδοξία, υπάρχει ωστόσο και η λύση του να εντρυφήσεις στην… βαριά κουλτούρα, σε μεταφυσικά ή φιλοσοφικά θέματα! Επιπλέον βέβαια σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα. Παράλληλα, η ημέρα έχει για σένα κάποιες αγγαρείες, ίσως μάλιστα να «σταθείς» σε άτομα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από μόνα τους.


NEWSLETTER