Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 09:24

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/1)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν και δεν μπαίνουν σε καλούπια, κάτι βέβαια που με βάση τον χαρακτήρα σου θα σου αρέσει, αφού θα προσθέσει πινελιές διαφορετικότητας στην ζωή σου, σπάζοντας την ρουτίνα της. Ισως πάλι να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή σε μια συλλογική προσπάθεια, που το αντικείμενό της είναι σχετικά ασυνήθιστο, καλό είναι όμως να αποφύγεις τις… ακραίες ακρότητες! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, ενώ σου δίνει να καταλάβεις ότι η διαίσθησή σου ή μια «ανώτερη δύναμη», σίγουρα… ξέρουν πολλά περισσότερα!

Ταύρος
Με το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού να σηματοδοτεί ανατροπές… εφ’ όλης της ύλης στην ζωή σου θα μείνεις ικανοποιημένος/η, μόνον εάν βρίσκεσαι σε δεινή θέση, αφού όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο από την μια στιγμή στην άλλη. Αν όμως είσαι ή νοιώθεις «τακτοποιημένος/η», τότε το πιθανότερο είναι «να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου», ύστερα από κάτι που θα συμβεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στις φιλίες σου αλλά και σε σχέση με άτομα, που με «όχημα» τις συλλογικότητες εξυπηρετούν ίδια συμφέροντα. Μπορεί ωστόσο να προβείς και από μόνος/η σου σε μια ανθρωπιστική πράξη.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού γεμίζει την ζωή σου με εκπλήξεις και ενδιαφέροντα που… δεν είναι για τον «μέσο όρο», είτε στον έξω κόσμο, είτε στο διαδίκτυο, ίσως όμως και να σου αποκαλυφθεί κάτι που θα σε σοκάρει. Επιπλέον αναμένονται ανατροπές στα εργασιακά σου και αν ανοίξει κάποιο «παράθυρο» στο εξωτερικό… προλαβαίνεις να το «σκάσεις» αναζητώντας μια καλύτερη ζωή! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί άκυρες καταστάσεις και απατεωνιές κάθε είδους και εδώ αποκτά ιδιαίτερη σημασία το κατά πόσον μπορείς να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, ίσως όμως να κάνεις και εσύ τις… πονηριές σου!

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σηματοδοτεί ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης στα οικονομικά σου, ενώ σίγουρα θα ωφεληθείς αν κυνηγήσεις την έκπληξη και να επιλέξεις εκείνο που όλοι σου λένε να… μην κάνεις! Αντίθετα αν κινηθείς με γνώμονα την ασφάλειά σου, εσύ θα χάσεις! Επιπλέον, θα βρεις συμπαράσταση από «ξένους» παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους, που μπορεί και να σε απογοητεύσουν με την στάση τους. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να κάνει τα… δικά του, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης, πάντα όμως μπορείς να αναζητήσεις μια γόνιμη διέξοδο μέσα από τις τέχνες ή την φιλοσοφία.

Λέων
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού ανατρέπει το σκηνικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αντί όμως να δεις το όλο θέμα απαισιόδοξα, δείξε το πόσο καλός/ή είσαι όταν ξεκινάς μια νέα πορεία, στην οποία δεν χωρά το παλιό και κυρίως δρας απελευθερωμένος/η από πρότερες δεσμεύσεις. Μάλιστα όσο πιο «παράδοξες» ή αβέβαιες σου φαίνονται κάποιες καταστάσεις, τόσο υπέρ σου θα καταλήξουν. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σε καθιστά υποψήφιο θύμα εξαπάτησης ή της δικής σου τάσης να «μεγαλοπιάνεσαι» κυνηγώντας «Χίμαιρες», ενώ ότι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον, οπότε… άστο καλύτερα!

Παρθένος
Με το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού τα εργασιακά σου μπαίνουν σε μια ασυνήθιστη ρότα και αυτό που περιμένεις… δεν θα συμβεί! Αντίθετα οι εκπλήξεις και οι ανατροπές έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην πιο ήπια εκδοχή, απλά θα αλλάξεις αρμοδιότητες ή πόστο. Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση από το εξωτερικό… μάζευέ τα και δίνε του, όσο είναι καιρός! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας «δείχνει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που δρουν εκ του πονηρού.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως να γοητευθείς από ένα πρόσωπο που διαθέτει ιδιαίτερο πνεύμα και «κουβαλά» μπόλικη… τρέλα! Οσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα σχέση σου, μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ φαίνεται να αλλάζουν πολλά στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί ακυρώσεις ή/και απάτες στα εργασιακά σου καλύτερα λοιπόν να το… κόψεις στον ύπνο παρά να ματαιοπονείς ή να γίνεις «βούτυρο στο ψωμί» των πονηρών! Ισως πάλι να ταλαιπωρηθείς από μια αλλεργία ή μια λανθασμένη διάγνωση.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σηματοδοτεί μια αλλαγή στο οικογενειακό καθεστώς ή σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα κι αν δεν είσαι εσύ που θα προκαλέσεις την ανατροπή, τότε μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Σε κάθε περίπτωση τα «πειράματα» επιτρέπονται και σε θέματα καριέρας, ενώ μπορεί να επωφεληθείς και από την ευμενή στάση ενός εξαιρετικά ιδιότροπου ατόμου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί «ονειρικές» στιγμές, πρόσεξε όμως μήπως «ξυπνήσεις» απότομα από μια εξέλιξη στην οποία η προδομένη εμπιστοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Αντίθετα είναι πολύ πιο… ασφαλές να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά ή/και την μεταφυσική.

Τοξότης
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σηματοδοτεί βιώματα και καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και όσο λιγότερο περιορίζεσαι από δεσμεύσεις ή «ακλόνητες» πεποιθήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μην αρνηθείς να μυηθείς στην σύγχρονη τεχνολογία ή σε ένα γνωστικό αντικείμενο, που δεν είναι «της σειράς», ενώ μπορεί να σου τύχει και ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί υδραυλικά προβλήματα και πλημμυρικά φαινόμενα στον χώρο σου, ενώ καθιστά άκυρη κάθε περιουσιακή ρύθμιση ή συμφωνία. Αν βέβαια είσαι τυχερός/ή -που είσαι- μπορεί και να φιλοξενηθείς σε ένα «πριγκιπικό» περιβάλλον!

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού «ψήνει» μια αλλαγή ή ανατροπή στο οικονομικό καθεστώς σου, και τα καλά νέα είναι ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση που θα έχει ένα εγχείρημά σου ή από ένα έκτακτο «τυχερό». Από την άλλη πλευρά όμως, η ροπή σου να τηρείς κατά γράμμα προγράμματα και κανόνες, το πιθανότερο είναι να σε… ρίξει έξω, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί ψέματα, ακυρώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις αντικειμένων ή αρχείων, ενώ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα… δεν κατέχουν πράμα!

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σηματοδοτεί αλλαγές ή ανατροπές που θα είναι… σίγουρα του γούστου σου, ειδικά αν έχεις βαρεθεί κάποια πράγματα και ψάχνεις τρόπο για να ξεκολλήσεις από αυτά. Ετσι κι αλλιώς πάντως επιβάλλεται να κάνεις μια «σαρωτική» ανανέωση, όπου και όπως σου… έρθει, αποποιούμενος/η δήθεν ασφαλείς επιλογές, αφού δεν έχουν καμία τύχη. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί οικονομικές… ψευδαισθήσεις και βέβαια τα όνειρα είναι τζάμπα αλλά στον πραγματικό κόσμο είσαι σε ανοικτή επικοινωνία με την… απάτη και αν είναι να ψάχνεις τα λεφτά σου, καλύτερα να τα χαρίσεις, όπου υπάρχει ανάγκη!

Ιχθύες
Με το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού σε περιμένουν αποκαλύψεις και απρόσμενες καταστάσεις, που στοχεύουν είτε τα εργασιακά σου ή/και τα μέσα που χρησιμοποιείς, είτε το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ κάθε προγραμματισμός σου θα αποβεί άτοπος, γι’ αυτό μην κάνεις σχέδια. Από την άλλη πλευρά έχεις την επιλογή να ασχοληθείς με κάτι που… ηχεί παράξενα στα αυτιά των περισσότερων ανθρώπων! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορείς να δείξεις στους άλλους όποιο πρόσωπο θέλεις, να ξεγλιστρήσεις από κάθε κακοτοπιά «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα» ή να κάνεις τα… πονηρά σου, χωρίς να σε πάρει κανένας μυρωδιά!