Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (28/1)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα θέτει τα δικά της κριτήρια στην ζωή και την καριέρα σου, που σημαίνει ότι το σεξ απίλ σου γίνεται καθοριστικός παράγοντας, είτε για την επιτυχία σου, είτε για την έκθεσή σου σε καταστάσεις καθ’ όλα… ανήθικες, μπορεί και για τα δύο! Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου περιστατικού. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να περάσεις τέλεια με μια φιλική παρέα ή να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου, ίσως όμως να σου φέρει και μια νέα φιλία, που θα σε εξυπηρετήσει… επαρκώς!

Ταύρος
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να «μαυρίζει» κατά τι την καθημερινότητά σου, μπορεί να δεις ή να ακούσεις κάτι το δυσάρεστο, αν όμως έχουν δημιουργηθεί έχθρες και αντιζηλίες στο περιβάλλον σου, δεν θέλει και πολύ να σε «θάψουν» για να σε εκδικηθούν! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «ανήθικη» πρόταση, ενώ έχε τον νου σου για παρακολουθήσεις σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και σου κάνει ευκολότερη την ζωή, ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί στο να… επωφεληθείς από τα λεφτά ή τα χαμένα των άλλων, ίσως μάλιστα να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση. Αν όμως πάρεις τον… κακό τον δρόμο, μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα ενός πάθους και να μείνεις με άδειες τσέπες! Επιπλέον, στο οικονομικό πεδίο πολλά θα κριθούν, από προσωπικές «συμπάθειες» ή αντιζηλίες. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει καλές ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος αλλά και θετικές εξελίξεις σε νομικά ζητήματα ή τις σπουδές σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου.

Καρκίνος
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια «κομβική» εξέλιξη στην ζωή σου και η αρνητική εκδοχή έχει να κάνει με κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Από την άλλη πλευρά όμως είναι εξ ίσου πιθανό να βρεις κάποιον/α που θα συμπορευτεί μαζί σου μέχρι τέλους. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Αν πάλι ξοδέψεις κάτι παραπάνω, σίγουρα αυτά που θα πάρεις αξίζουν τα λεφτά τους, ενώ δεν αποκλείεται το… σύμπαν να σου γυρίσει πίσω μια χάρη που είχες κάνει κάποτε!

Λέων
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα «απαιτεί» να κόψεις μια κακιά συνήθεια στα πλαίσια μιας γενικής αποτοξίνωσης αλλά και να είσαι προσεκτικός με τροφές ή καλλυντικά που έχουν αλλοιωθεί. Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, έχε τον νου σου στο «κακό» που τα απειλεί. Επιπλέον στην δουλειά σου πολλά θα κριθούν από… πόθους και πάθη! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου, σε κάνει πιο επιδραστικό στους άλλους, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από ευμενείς προτάσεις. Ισως πάλι να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου ή ενός συνεργάτη σου.

Παρθένος
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να δίνει έναν απόλυτο τόνο στην ζωή σου, τα καλά νέα είναι ότι η τελειότητα που αναζητάς, δεν είναι τελικά κάτι το ουτοπικό. Αν όμως είσαι… άτυχος/η, τότε κινδυνεύεις να «χάσεις» τον εαυτό σου εξ αιτίας ενός ανεξέλεγκτου πάθους ή να πονέσεις από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, είτε πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, είτε για μια επέκταση δραστηριοτήτων. Ισως πάλι να απαλλαγείς από κάποια καθήκοντα, χωρίς να χάσεις κάτι από την αμοιβή σου.

Ζυγός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στα πιο… άγριά της μπορεί να σηματοδοτήσει ένα «τέλος πραγμάτων» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σίγουρα όμως θα υπάρξει αντάλλαγμα για ό,τι χάσεις ή χαθεί. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να ξεκαθαρίσεις τον χώρο σου, ανακαλύπτοντας συνάμα και κάποια πράγματα που φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις και δεν έχουν πια θέση στην ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει… αρκούντως τυχερό/ή και σου προσφέρει περισσότερες χαρούμενες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους.

Σκορπιός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση, που όμως για σένα είναι κι ένα είδος δικαίωσης. Επιπλέον, συνηγορεί σε «πονηρές» αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, έχεις όμως και την επιλογή να εντρυφήσεις σε θεάματα ή ακροάματα μυστηρίου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου και η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις τον χώρο σου αλλά και για να μισθώσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου.

Τοξότης
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί σε κέρδη ή οφέλη από ζημιές άλλων και είναι πιθανό να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά, από την άλλη πλευρά όμως, κινδυνεύεις να γίνεις δέσμιος/α των παθών σου ή να υποκύψεις σε «σκοτεινά» συμφέροντα, προκειμένου να καλύψεις κάποιες απωθημένες ανάγκες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί την απόκτηση ενός μέσου αλλά και τις αγορές ειδών που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου, ενώ μπορεί να λάβεις βοήθεια από έναν συγγενή σου. Επιπλέον, έχεις το ελεύθερο να μετακινηθείς ή/και να ταξιδέψεις.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει απόλυτο σε σχέση με αυτά που θες ή δεν θες, με συνέπεια να θεωρείς κάτι ως «ζήτημα ζωής ή θανάτου», ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι στενόχωρο, ένα… καλό σεξ όμως θα τα διορθώσει όλα! Επιπλέον, δείχνει αναγκαίο το να καθαρίσεις κάθε βρωμιά, είτε μέσα σου, είτε γύρω σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου διώχνει μακριά τις οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου!

Υδροχόος
Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα εμπλέκει τα προσωπικά με τις δουλειές σου κι όσο πιθανό είναι να ευνοηθείς από μια «ανήθικη» πρόταση, που συνοδεύεται από οφέλη, άλλο τόσο είναι το να πέσεις θύμα ζήλιας ή μιας εκδικητικής πρακτικής. Κατά τα άλλα φαίνεται να επείγει ένας καθαρισμός και μια αποτοξίνωση, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, μερίμνησε για κακόβουλες ενέργειες σε βάρος τους. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά σε κάθε νέο ξεκίνημα ή μια επέκταση δραστηριοτήτων που θες να κάνεις, ίσως μάλιστα να φανείς εξαιρετικά τυχερός/ή σε μια υπόθεσή σου.

Ιχθύες
Στα… καλά της, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί σε μια νέα φιλία, όπου ο ένας θα γίνεται θυσία για τον άλλον. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να ξεκόψεις οριστικά μαζί του/της, ύστερα από ένα «βρώμικο» παιχνίδι που θα σου παίξει. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει από κάθε κακοδαιμονία, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις υπέρ σου τις συγκυρίες. Επιπλέον, στην δουλειά και την υγεία σου αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω, αφού… ό,τι πληρώνεις παίρνεις!