Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 09:19

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/2)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 


Κριός
Ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει το status στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου να κινηθείς πειραματικά ή ανατρεπτικά, κυνηγώντας την έκπληξη, αφού αυτά που θεωρείς ως δεδομένα δεν θα συμβούν. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι «προχωρημένο», όσον αφορά τις δυνατότητες ή/και τον σχεδιασμό του. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο να θέτει υπό κρίση τις φιλίες σου, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους. Ισως πάλι να «στρατευθείς» σε μια κοινωνική υπόθεση.

Ταύρος
Από την μια πλευρά, κόντρα στην επιθυμία σου να είσαι ασφαλής μέσα στην σταθερότητά σου, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε φέρνει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που έχουν κάτι το αλλοπρόσαλλο και… δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική, ίσως μάλιστα να πάθεις «σοκ» από μια εξέλιξη. Από την άλλη βέβαια, με τον Κρόνο στον Υδροχόο οφείλεις πρώτον να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές ή τις δικές του ευθύνες και δεύτερον να τηρήσεις την δεοντολογία σε ζητήματα καριέρας «με το νι και με το σίγμα» κι ας κάνουν οι άλλοι τα «τρελά» τους!

Δίδυμοι
Ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Επιπλέον σηματοδοτεί ανατροπές, που θα αλλάξουν πολλά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου, ίσως όμως να συμβεί και κάτι «παλαβό» στο συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο οφείλεις να κινηθείς νομότυπα και να έχεις πάντα μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς κι από καθυστερήσεις ή μια ζημιά που θα σε πάει πίσω. Αν βέβαια μείνεις εντός για να μελετήσεις θα έχεις κάνει το… πιο σωστό!

Καρκίνος
Ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα και «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις ή δεν σε θεωρούν δεδομένο/η, με την εκτίμηση να είναι αμοιβαία. Ισως πάλι να ασχοληθείς με τα… τρελά και τα παράξενα στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν επιτρέπει οικονομικά ανοίγματα, αντίθετα φρόντισε να καλύψεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου κι αν κάτι εξελίσσεται σε βάρος σου, προσπάθησε να το «παγώσεις».

Λέων
Ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ανατροπές στην καριέρα σου, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις κι εσύ στόχους και κατευθύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να εκπλαγείς από την αλλαγή στάσης κάποιου, αναγνώρισε όμως το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος απέναντί σου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που ίσως και να μην είναι δικές σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να επωμιστείς «αβλεπί» τα λάθη των άλλων κι όσο για νέες συνεργασίες, ούτε λόγος να γίνεται.

Παρθένος
Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε «αγγαρεύει», από την στιγμή όμως που τα «πρέπει» συμβαδίζουν με δικούς σου κανόνες, δεν θα σου πέσει και τόσο βαρύ. Μάλιστα η προνοητικότητά σου μπορεί να σε δικαιώσει σε εργασιακά ζητήματα, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς… επαρκώς από ένα τεχνικό πρόβλημα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να υιοθετήσεις ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου». Επιπλέον μπορεί να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον… αλλιώτικο απ’ τα άλλα!

Ζυγός
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, στην περίπτωση που υπάρξει μια στενοχώρια με φίλο/η ή αγαπημένο σου πρόσωπο, να ξέρεις ότι δεν χωρούν συναισθηματισμοί αλλά προέχουν οι πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί αλλαγές και ανατροπές στο οικονομικό σου καθεστώς και αν παραμείνεις «δύσκαμπτος/η» και αρνητικός/ή απέναντι σε κάθε τι το νέο τότε οι εξελίξεις θα σου χαλάσουν την βολή και θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Οσο για τις αγορές σου για άλλο θα πας κι άλλο θα πάρεις!

Σκορπιός
Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Ουρανός απέναντί σου δεν «σηκώνει» συμβατικές δεσμεύσεις και σε θέλει ανατρεπτικό/ή και πρωτοποριακό/ή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους… συμφέρει. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο ένα οικογενειακό ζήτημα μπαίνει σε «στενωπό», ενώ περιορισμοί υπάρχουν και ως προς την εκμετάλλευση ακινήτων, σε συμφέρει δηλαδή να συντηρήσεις ή να πουλήσεις κάτι κι όχι να μισθώσεις ή να αγοράσεις.

Τοξότης
Με τον Ουρανό στον 6ο ηλιακό οίκο σου μην περιμένεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα ακολουθώντας την «πεπατημένη» στα εργασιακά σου. Ισα-ίσα, που από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί θα… το βρεις! Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν πράγματα στην διατροφή σου ή σε σχέση με ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενδέχεται να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ δυσκολίες αναμένονται τόσο στις μετακινήσεις σου, όσο και την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Αντίθετα το διάβασμα είναι… μια χαρά επιλογή!

Αιγόκερως
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς απαραίτητα, αλλά από την στιγμή που η «χρήσιμη λιτότητα» συνάδει με την νοοτροπία σου, το πιθανότερο είναι να έχεις λάβει ήδη τα μέτρα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς και συμβάσεις, υιοθετώντας αδόκιμες ή πρωτοφανείς για σένα επιλογές, είτε πρόκειται για ένα χόμπι-ενδιαφέρον, είτε για τον χειρισμό σου σε μια προσωπική υπόθεση. Ισως βέβαια και να σε «τρελάνει» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Υδροχόος
Ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί σχέδια για ένα νέο σπιτικό ή μια αλλαγή διαρρύθμισης στον χώρο σου, αν όμως προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα πράγματα ως έχουν, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, ένα οικείο σου πρόσωπο θα σε εκπλήξει είτε ευχάριστα, είτε… όχι! Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στο ζώδιό σου περιορίζει την ελευθερία σου, μέσα από πράγματα που πρέπει να γίνουν, καλό είναι λοιπόν να αναλάβεις τις ευθύνες σου - τις δικές σου όμως κι όχι… όλων! Κι αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην επιμείνεις αλλά «πάγωσέ» το.

Ιχθύες
Ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε όχι και τόσο συνηθισμένα περιστατικά στην καθημερινότητά σου κι εσύ δεν έχεις παρά να συναινέσεις στο απρόβλεπτο και το «τρελό», χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα. Ισως βέβαια να σε «μουρλάνει» με τα καμώματά του ένας γείτονας ή συγγενής σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε αναγκάζει να ασχοληθείς με προβλήματα υγείας άλλων, αυτό όμως είναι προτιμότερο από το να είναι… δικά σου! Καλό είναι ωστόσο να κόψεις κι εσύ μια συνήθεια που βλάπτει τον οργανισμό σου.