Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/2)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 


Κριός
Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να πάρεις πιο «ζεστά» μια προσωπική σου υπόθεση, πέρα όμως από αυτά που θέλεις εσύ, προσπάθησε να βάλεις στο «κάδρο» και τις επιθυμίες-ανάγκες των άλλων. Επιπλέον, η διάθεσή σου θυμίζει ασανσέρ με τις χαρές και τις λύπες να εναλλάσσονται και ίσως να… φταίει γι’ αυτό η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μεν την προβολή σου αλλά για «λάθος» λόγους. Αν πάλι σου ζητηθεί να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις σε κάτι, πρόσεξε μήπως υπάρχουν κάποιοι κρυφοί όροι, που «σε δένουν χειροπόδαρα».

Ταύρος
Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και το νοικοκυριό σου, θα πρέπει ωστόσο να συνδυάσεις τα δικά σου «θέλω» με τις απαιτήσεις των άλλων, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε βάλουν σε παραπάνω κόπο, ίσως όμως και να βρεθείς εσύ σε ένα άλλο περιβάλλον. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σηματοδοτεί ραδιουργίες σε βάρος σου, ίσως μάλιστα μια υπόθεσή σου να είναι εκ προοιμίου χαμένη. Μην πας λοιπόν «με τον σταυρό στο χέρι», αντίθετα έχε τον νου σου μπας και προλάβεις το κακό.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Λέοντα να ενεργοποιεί την περιέργειά σου, είναι πιθανό να προκύψουν ποικίλα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, φαίνεται μάλιστα ότι θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, χωρίς όμως συγκεκριμένη στόχευση, απλά «για να έχουμε να λέμε»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σηματοδοτεί επαφές με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για το τι θα πράξεις στην συνέχεια για να έχεις καθαρή την συνείδησή σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, είτε για να κερδίσεις περισσότερα, είτε για να θέσεις τις προτεραιότητές σου και σε αυτές σίγουρα συμπεριλαμβάνονται και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αρχίσεις όμως να ξοδεύεις «στα κουτουρού». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σου ανοίγει μεν μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα, από την στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα.

Λέων
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες, με σκοπό να… λάμψεις, όσα χειροκροτήματα όμως θα εισπράξεις, άλλο τόσο μπορεί να «προσβληθείς» από συμπεριφορές που θεωρείς πώς σε θίγουν. Επιπλέον, συναισθηματικά είσαι ασταθής και αφήνεις στους άλλους μια πολύ μπερδεμένη αίσθηση για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Κριό, πρόσεξε μήπως μια υπογραφή που θα βάλεις, σημάνει και την «καταδίκη» σου, ίσως όμως να σου γίνει κι ένας εκβιασμός. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Επιπλέον, κάποιος/α που κινείται παρασκηνιακά σου δίνει την εικόνα ότι όλα είναι ok, εσύ όμως ψάξε το θέμα, αφού μπορεί να υπάρξουν νομικές συνέπειες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ, τίθενται ωστόσο και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση αλλά και την διαδρομή των κεφαλαίων ή των προϊόντων, που θα περιέλθουν στην κατοχή σου, είτε έμμεσα, είτε άμεσα.

Ζυγός
Με την Σελήνη στον Λέοντα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Ακόμη ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις, φαίνεται πως κοιτάζει μόνον τον εαυτούλη του, μην ξοδεύεσαι λοιπόν για αυτό. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά». Ισως πάλι να έχεις ένα άσχημο νομικό μπλέξιμο.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, θα χρειαστεί ωστόσο να βάλεις… μπόλικο νερό στο κρασί σου! Επιπλέον, φαίνεται να «την πατάς» από τους άλλους και τις συνεργασίες σου, αφού ακόμη κι αν υπάρχουν καλές προθέσεις το πράγμα κάπου θα «κολλήσει». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό θα σου δώσει την δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων, από εκεί και ύστερα όμως, για να βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παρακάμψεις κάποιες από τις ηθικές αρχές σου.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να εκφραστείς με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, ίσως μάλιστα να σου μπουν ιδέες και για ένα ταξίδι, είναι όμως πολύ πιο ρεαλιστικό να κάνεις απλά τα κονέ σου με το εξωτερικό. Επιπλέον, η ενασχόλησή σου με ποικίλα πεδία γνώσης θα σου προσφέρει για μια ακόμη φορά την δυνατότητα να το… παίξεις «φωτεινός παντογνώστης»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σηματοδοτεί μεν μια νέα γνωριμία αλλά αμφιβόλου ηθικής ποιότητας και πρόσεξε μήπως «παρασυρθείς». Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δείχνει να έχει «κολλήσει» σε μια ανθυγιεινή κατάσταση.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις αναγκαίες πληρωμές λογαριασμών κ.λπ., με την καταναλωτική «μανία» που απειλεί να σε κυριεύσει, ενδέχεται να καλύψεις όχι και τόσο βασικές ανάγκες, ή να «πετάξεις» τα λεφτά σου από εδώ κι από εκεί. Κι αν βέβαια κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά, κάνε πως… δεν άκουσες! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σε παραπέμπει σε οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η πρόληψη κακόβουλων ενεργειών και βέβαια πρόσεξε ποιον/α βάζεις στο σπίτι σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν «δικό σου» άνθρωπο ή συνεργάτη, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα… πράττει! Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία, δεν είναι και τόσο αθώα όσο δείχνει, πρόσεξε λοιπόν πού δίνεις τα προσωπικά σου δεδομένα και λάβε τα μέτρα σου για το ενδεχόμενο μιας κακόβουλης χρήσης τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σηματοδοτεί επαφές ή συζητήσεις με μάλλον δυσάρεστο «περιτύλιγμα», ίσως όμως να σου γίνει και μια εκμυστήρευση για τους «κακούς», που δρουν σε βάρος σου.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μην βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους και τελικά τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά. Επιπλέον, στα εργασιακά σου αναμένονται πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά σίγουρα υπάρχουν θέματα που απαιτούν μια «εδώ και τώρα» λύση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και διεργασίες που δεν είναι θεμιτές κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν βάζεις το χρήμα πάνω από τις αξίες σου.