Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/2)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Κριός
Με τον Ηλιο και την Αφροδίτη στους Ιχθύς μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Αν πάλι σε απασχολούν ζητήματα ευεξίας θα λάβεις πλήρη ενημέρωση, ίσως μάλιστα να μυηθείς σε κάτι πρωτοποριακό. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο, ίσως όμως και να έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή όφελος.

Ταύρος
Με τον Ηλιο και την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να περάσεις τέλεια αλλά και να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και τα ταλέντα του/της. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, να είσαι ανοικτός/ή σε κάθε προοπτική. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια αλλαγή ρότας στις επιλογές σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, κάτι που σίγουρα θα εκπλήξει θετικά ή… αρνητικά τους άλλους!

Δίδυμοι
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε πλαισιώνουν με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα κατατόπια και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί σαν ένας «από μηχανής θεός», αλλάζοντας την τελευταία στιγμή μια κατάσταση που εξελισσόταν εναντίον σου. Επιπλέον σηματοδοτεί μια «παράξενη» κατάσταση στα εργασιακά σου.

Καρκίνος
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια αβανταδόρικη πρόταση από το εξωτερικό ή μέσω Διαδικτύου. Επιπλέον μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί αλλά και να γίνεις πιο… όμορφος/η, μέσα από την απόκτηση ρούχων ή/και αξεσουάρ! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την έλευση νέων κι… αλλιώτικων φίλων στην ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα ιδιαίτερο αντικείμενο.

Λέων
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοούν τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό που «αρμόζει» στο πρεστίζ σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια έκπληξη ή ανατροπή που θα σου αρέσει πολύ, έστω κι αν διακυβεύονται κάποιες στάνταρ ισορροπίες. Οσον αφορά δε στην κοινωνική σου εικόνα, το ιδιαίτερο στυλ σου… πάει πολύ!

Παρθένος
Με τον Ηλιο και την Αφροδίτη απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες». Παράλληλα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί εκπλήξεις και απρόοπτα, που στην πλειοψηφία τους θα σε ανανεώσουν, άσχετα αν σε κάποιες περιπτώσεις θα μείνεις με το… στόμα ανοιχτό! Ισως πάλι να λάβεις μια απρόσμενη είδηση.

Ζυγός
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. «Η ισχύς εν τη ενώσει» λοιπόν, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια επίσημη σύμβαση είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσλάβεις προσωπικό. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 8ο ηλιακό οίκο σου, αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου, όσο δε για τις αγορές σου, φαίνεται πως το κύριο μέλημά σου δεν είναι το να καλύψεις άμεσες ανάγκες σου αλλά να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολυτελές.

Σκορπιός
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς συνηγορούν σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Επιπλέον, καλείσαι να συνδυάσεις το ομαδικό πνεύμα με τις ηγετικές σου ικανότητες. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός απέναντί σου, βάζει την δική του ανατρεπτική πινελιά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο είσαι έτοιμος να «ανεχθείς» κάτι το διαφορετικό.

Τοξότης
Με τον Ηλιο και την Αφροδίτη στους Ιχθύς να ευνοούν τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις ή/και μοναδικές καταστάσεις στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δεις καλό από ένα άτομο που ποτέ δεν περίμενες. Ισως πάλι να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet.

Αιγόκερως
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε θέλουν κοινωνικό/ή, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς και να προωθήσεις τις ιδέες σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου αλλάζει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από αλήθειες που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν κιόλας. Επιπλέον σου θέτει νέες δημιουργικές προκλήσεις και μακάρι να υλοποιήσεις τις «τρέλες» σου!

Υδροχόος
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνουν ευκολότερη πρόσβαση στο χρήμα, αλλά και σε αγαθά, ενώ κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μπορεί να λυθεί μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, μεσολαβεί για να διευρύνεις την πελατεία σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ευχάριστα απρόοπτα ή/και αλλαγές στον χώρο σου, ίσως όμως να σου φέρει και απρόσμενες επισκέψεις, που θα «σπάσουν» την ρουτίνα του lockdown.

Ιχθύες
Με τον Ηλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου η αποδοχή σου από τους άλλους κορυφώνεται και δεν έχεις παρά να εκφράσεις τα ταλέντα σου, να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να πειραματιστείς ή να ασχοληθείς με πράγματα για πρώτη φορά, ενώ είναι πιθανό να δοκιμάσεις και μια ευχάριστη έκπληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια μην κάνεις προγράμματα, αφού όλα θα πάνε… αλλιώς!