Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 08:58

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/2)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/2)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 


Κριός
Παρά τον φόρτο εργασιών που θα προκύψει, η Πανσέληνος συνηγορεί σε τυχερές «καραμπόλες» και σε διευκολύνει στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να αναλάβει κάποιος/α άλλος/η, όλα αυτά που… βαριέσαι να κάνεις! Πρόσεξε ωστόσο κάποιες καταχρήσεις ή «επιπολαιότητες» που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε «γειώνει» με αναγκαιότητες φίλων και γνωστών, που χρειάζονται την στήριξή σου, ίσως όμως και να πικραθείς από μια επιλογή τους. Επιπλέον, φαίνεται να παίρνεις πολύ στα σοβαρά ένα κοινωνικό ζήτημα.

Ταύρος
Η Πανσέληνος συνηγορεί σε μια επωφελή επένδυση αλλά και στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, σε παροτρύνει να γευθείς την χαρά της ζωής, με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, μην ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει τα όριά του, πολύ περισσότερο που ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου απαιτεί να έχεις τον νου σου και στα ανειλημμένα καθήκοντά σου και δεν συγχωρεί λάθη. Παράλληλα καλείσαι να βάλεις όρια σε εκείνους/ες που έχουν μάθει στα εύκολα και ενδεχομένως πατάνε πάνω στις δικές σου πλάτες για να γίνει το δικό τους, χωρίς να πασχίσουν για αυτό.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος φέρνει χαρές στο σπίτι και την οικογένεια, ευκαιρία λοιπόν να στείλεις στον… αγύριστο το άγχος και το «σφίξιμο» που έφεραν στην ζωή σου τα απανωτά περιοριστικά μέτρα. Ισως μάλιστα να «στηθεί» ένα μικρό πάρτι στον χώρο σου, με τους όποιους περιορισμούς να γίνονται ιδιαίτερα… ελαστικοί! Ενώ μέσα όμως πας καλά, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σπέρνει εμπόδια και ατυχίες στις ψυχαγωγικές εξόδους σου, οπότε μην το σκέφτεσαι το έξω! Επιπλέον μπορεί να χαλάσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς ή να προκύψει θέμα με μια παρατυπία-παρανομία σου.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος σε κάνει πιο εξωστρεφή και σε καλεί να συμμετάσχεις σε διάφορα δρώμενα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά. Επιπλέον, ελλείψει… σοβαρότητας, ενδέχεται να πάρεις κι εσύ «χαλαρά» ό,τι συμβαίνει γύρω σου, αψηφώντας περιορισμούς και «πρέπει»! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου. Μπορείς ακόμη να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

Λέων
Η Πανσέληνος σε ωθεί να βγάλεις το… άχτι σου με πάσης φύσεως αγορές και βέβαια χαρά σε αυτόν/ή που θα γευθεί την γενναιοδωρία σου! Εξ άλλου, με τον Κρόνο απέναντί σου καλείσαι να καλύψεις ισότιμα τόσο τις ανάγκες των άλλων όσο και τις δικές σου, από εκεί και ύστερα όμως ουδείς λόγος υπάρχει να δανειστείς χρήματα για «να κάνεις τον καμπόσο»! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να λάβεις σοβαρά υπόψη σου όποιον/α έχει τις αντιρρήσεις του/της για την πολιτική που ακολουθείς. Οσον αφορά όμως σε μια νέα συνεργασία, μην τρέφεις προσδοκίες, αφού περισσότερα προβλήματα θα φορτωθείς, παρά λύσεις.

Παρθένος
Με την Πανσέληνο, τόσο η δική σου διάθεση, όσο και των άλλων είναι κυμαινόμενη, που σημαίνει ότι θα πηγαίνεις από τα ψηλά στα χαμηλά κι απ’ τα πολλά στα λίγα. Παράλληλα βέβαια, οφείλεις να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου κάποιος/α επιδιώκει να τα φορτώσει όλα στις δικές σου πλάτες κι εδώ είναι που χρειάζεται να πεις και… κανένα «όχι» αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις το «κορόιδο» της υπόθεσης! Επιπλέον, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου ζητά την προσοχή σου σε ζητήματα υγείας και διατροφής, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε για κάποιου δικού σου ανθρώπου ή… pet!

Ζυγός
Η Πανσέληνος διογκώνει το παρασκήνιο με αφορμή καταστάσεις που «κάνουν ντόρο» κι ας μην είναι σοβαρές κι εσύ ενδέχεται να υπερβάλεις στις αντιδράσεις σου, ή να κινηθείς σπασμωδικά. Επιπλέον, τείνεις να «εξοκείλεις» στην διατροφή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στην επίλυση προβλημάτων, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την διασκέδασή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα ή να σταθείς σε κάποιον/α που βασανίζεται, καλό είναι όμως να μην δώσεις κι εσύ την εντύπωση ότι είσαι «εκμεταλλεύσιμος».

Σκορπιός
Με την Πανσέληνο, φαίνεται πως μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει ή να… σωθεί, ύστερα από την μεσολάβηση φίλων ή ενός προσώπου, που έχει τα μέσα για να το κάνει, ίσως όμως να γίνουν και κάποιες «βλακείες» στο φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί πιέσεις και στενοχώριες στα του οίκου σου, ενώ αν υπάρχει ανοικτό ένα περιουσιακό ζήτημα ή πιέζεσαι να λάβεις αποφάσεις για την μίσθωση ή αγορά ενός ακινήτου, είναι προτιμότερο να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι τουλάχιστον να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Τοξότης
Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια μεγάλη κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα, ίσως όμως να γίνεις «δύο κομμάτια» για να τα προλάβεις όλα και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου δίνει έναν «υποχρεωτικό» χαρακτήρα στις μετακινήσεις σου κι αν δεν πρόκειται για επαγγελματικά ραντεβού ή οτιδήποτε άλλο φέρνει η ανάγκη, μην ξεκινήσεις καν, αφού είτε θα ταλαιπωρηθείς, είτε θα… τιμωρηθείς για την απερισκεψία σου!

Αιγόκερως
Με την Πανσέληνο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά, ίσως μάλιστα η… χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό, ωστόσο όλα αυτά που θα γίνουν σήμερα έχουν υψηλό ποσοστό επιπολαιότητας, οπότε κράτα χαρακτήρα! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, θα σου έρθει πολύ πιο… βολικό να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου ή ακόμη να βάλεις φρένο σε σπατάλες άλλων. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος συνηγορεί σε περισσότερες αγορές και προφανώς θα έχεις τα χρήματα για να τις κάνεις. Αν τώρα ξοδευτείς και για να ικανοποιήσεις τα «καπρίτσια» κάποιου/ας ή δανειστείς χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος, τα λεφτά ξαναγίνονται! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, οφείλεις να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου. Ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να φορτωθείς ευθύνες άλλων, ούτε και να φιλοτιμηθείς να κάνεις κάτι «τέλεια», από την στιγμή που δεν σου το ζητάει κανείς. Επιπλέον, ένα περιστατικό μπορεί να «σκιάσει» την χαρά σου.

Ιχθύες
Παρά τις συχνές αλλαγές των καταστάσεων, η Πανσέληνος συνηγορεί σε μια επωφελή συνεργασία ή συμφωνία, ενώ η δημοσιοποίηση ενός θέματός σου μπορεί τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να ασχοληθείς με θέματα υγείας άλλων. Γενικότερα, φαίνεται να σε περιμένουν κάποιες αγγαρείες, ενώ μπορεί να στερηθείς των υπηρεσιών μιας συσκευής που φτιάχτηκε μεν για να σε εξυπηρετεί αλλά… δεν!

 


NEWSLETTER