Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (2/3)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 


Κριός
Με την Σελήνη στον Ζυγό να επηρεάζει τις σχέσεις-συνεργασίες σου αλλά και την δική σου διάθεση, πολλά είναι εκείνα που θα αλλάξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, οπότε κι εσύ μην βιαστείς να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα, ούτε να θυμώσεις με την στάση κάποιου/ας. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι για σένα αυτό που λένε «κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει», που σημαίνει ότι έχεις μια συμπαντική στήριξη και αν αρχίσεις να ζορίζεσαι… ρίξε ένα υπνάκο, αφού πέρα από την ξεκούρασή σου θα λειτουργήσει θετικά και σε σχέση με την υγεία σου.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια αστάθεια στην υγεία σου, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Ισως πάλι να υπάρξει μια προσωρινή ανακατωσούρα στα εργασιακά σου, που και αυτή όμως δεν θα έχει συνέχεια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου ή να σε βοηθήσουν. Επιπλέον, μπορεί κι εσύ να προσφέρεις χαρά και ελπίδα σε έναν φίλο ή μια φίλη που δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μεταβαλλόμενες καταστάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά ακόμη και αν συμβεί κάτι το ενοχλητικό δεν θα έχει συνέχεια. Ισως πάλι να έρθουν στιγμές που και τα δικά σου συναισθήματα θα είναι αβέβαια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο σύνολο των δράσεών σου, ίσως μάλιστα να διευκολυνθείς από ένα πρόσωπο που σε συμπαθεί ιδιαίτερα και έχει κι… άλλου είδους βλέψεις για σένα! Επιπλέον μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα… νάζια και τα σκέρτσα σου!

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μεταβολές στον χώρο σου ή σε διαπραγματεύσεις γύρω από ένα περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως όμως να υπάρξει κινητικότητα και στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς η ζωή σου δείχνει πιο… ωραία, μέσα από καθημερινές στιγμές, ίσως όμως να γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου ανυψώσει το ηθικό με τα καλά του/της λόγια. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για αγορές ρούχων και αξεσουάρ αλλά και για κάθε είδους διακοσμητικές ή/και καλλωπιστικές εργασίες.

Λέων
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να «εφοδιαστείς» με πληροφορίες και υλικό που σίγουρα θα σου χρησιμέψουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να «σκοτώσεις» την ώρα σου με δραστηριότητες που δεν έχουν δα και ιδιαίτερες απαιτήσεις! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι, που επιθυμείς αλλά και να μην γίνει κάτι τέτοιο θα έχεις μια αίσθηση πληρότητας, ακόμη και μέσα από «μικρά» πράγματα.

Παρθένος
Με την Σελήνη στον Ζυγό αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών ή/και επιθυμιών σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και σημαντικές πληροφορίες-ενημερώσεις, που θα σε προσανατολίσουν σωστά στην διαχείριση των θεμάτων σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους επειδή όμως πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» μπορείς και εσύ να επικεντρωθείς στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου και την δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλουν θετικά στις επιδιώξεις σου.

Ζυγός
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθείς να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και είναι σκόπιμο να βρίσκεσαι σε επιφυλακή προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες. Ισως βέβαια να υπάρξει και μια δική σου κυκλοθυμία που θα «ταλαιπωρήσει» τόσο εσένα, όσο και τους άλλους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν παύει να σου προσφέρει εξυπηρετήσεις και βοήθειες σε όλα εκείνα που αποτελούν μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια φάση «απόσυρσης» στα… ενδότερα, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις μέσα σου, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς από μια αστάθεια στην υγεία σου. Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού μπορεί να φέρει ένα προσωρινό «μπέρδεμα» σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να το… γλεντήσεις, ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να ασχοληθείς δημιουργικά με κάτι που τέρπει την ψυχή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό και… θέλει και μπορεί να καλύψει την ανάγκη-επιθυμία σου για παρέα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά, από εκεί και ύστερα όμως μην έχεις και «σοβαρές» απαιτήσεις για το τι θα διαμειφθεί μεταξύ σας. Κουβέντα να γίνεται και… βλέπουμε! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς συνηγορεί στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέα αποκτήματα και γενικότερα στο να διαμορφώσεις ένα άνετο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ίσως όμως απλά να περάσεις όμορφα σε μια «κλειστή» γιορτή. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Ζυγό σου ανοίγει «πόρτες» και μάλιστα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κάτι που θα σου προσφέρει την «μαγιά» μιας περαιτέρω προόδου, θα χρειαστεί ωστόσο να διαπραγματευτείς κάποια ζητήματα. Μια ανάλογη κινητικότητα μπορεί να υπάρξει και στο σπίτι σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη μετακίνηση.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ενδιαφέρουσες ειδήσεις, που μένει όμως να αξιολογηθούν ως προς την πραγματική σημασία που έχουν για σένα. Επιπλέον είναι πιθανό να εξέλθεις ή να έχεις μια ανταλλαγή απόψεων στο διαδίκτυο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά βάζει και θετικό πρόσημα στις αγορές σου, είτε πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ, είτε για κάτι που έχει άμεση σχέση με την καλοπέρασή σου! Ισως πάλι να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια κινητικότητα σε έσοδα-έξοδα, με την τελική «σούμα» να… δείχνει ισοπαλία, το αναμφισβήτητο κέρδος σου όμως θα είναι η απόκτηση αγαθών που θα σε κάνει να νοιώσεις πιο πλήρης. Επιπλέον, η συγκυρία «απαιτεί» να κινηθείς διεξοδικά και σε ζητήματα που αφορούν, δάνεια ή φορολογικές υποθέσεις. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, στην κατεύθυνση μιας χαλαρής και… τεμπέλικης μέρας, ενώ η πρόθεσή σου να γίνεις πιο όμορφος/η θα έχει άριστα αποτελέσματα!