Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (4/3)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 
Κριός
Η σύνοδος Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ή την γαλαντόμα διάθεση ενός φίλου ή μιας φίλης σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια μεγαλύτερη κινητικότητα εσόδων-εξόδων, αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ταύρος
Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις το «πράσινο φως», ίσως μάλιστα η σύνοδος Ερμή-Δία να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ ή «άκρες», που σίγουρα μπορούν να συμβάλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο και κάτω από αυτές τις συνθήκες τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ή οριστικό, γι’ αυτό μην «δένεις» καταστάσεις.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Ερμή-Δία διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έκτακτες εργασίες, σε μια στιγμή που θα έπρεπε να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και πριν αρχίσεις να «τρέχεις», φόρτωσε πρώτα τις «μπαταρίες» σου!

Καρκίνος
Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα είναι… εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει συναισθηματικά ασταθή, με «κίνδυνο» να φερθείς αψυχολόγητα εκεί που δεν θα έπρεπε, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να έχεις μια εκ βαθέων επαφή με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων
Με την σύνοδο Ερμή-Δία απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που μπορούν να βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων. Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Μπορεί ακόμη να καθαρίσεις τον χώρο σου από την αρνητική ενέργεια.

Παρθένος
Η σύνοδος Ερμή-Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πέρα όμως από όλα εκείνα που άπτονται της επιμόρφωσης ή της τεχνικής σου κατάρτισης, σε προσωπικά θέματα μπορεί και να σου εκμυστηρευθούν πράγματα σπρωγμένοι/ες από ζήλια ή φθόνο.

Ζυγός
Η σύνοδος Ερμή-Δία σηματοδοτεί προσωπικές επιτυχίες αλλά ίσως και την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου -σε πρώτη φάση διαδικτυακά κι αργότερα διά ζώσης- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε «χαριεντισμούς» αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ωστόσο δεν ενδείκνυται για μια σημαντική επένδυση, παρά μόνο για «απωθημένες» αγορές!

Σκορπιός
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθείς να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, για το καλύτερο αλλά και για το… χειρότερο! Επιπλέον φαίνεται να «υποφέρεις» από μια συναισθηματική αστάθεια. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που σε καιρό καραντίνας σου δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ισως πάλι να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία, ενώ ό,τι κι αν σου λείψει, οι οικείοι σου θα σου το προσφέρουν με ευχαρίστηση.

Τοξότης
Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα -εντός οικίας φυσικά- ενώ τίποτε δεν σου απαγορεύει να αποκτήσεις ή να παραγγείλεις κάποια αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει, ενώ θα λάβεις και μια καλή είδηση.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, αν μάλιστα μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν… πολλά μέσα από διαισθήσεις και όνειρα!

Αιγόκερως
Η σύνοδος Ερμή-Δία συνηγορεί στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα ή να νοιώσεις πολύ πιο ασφαλής. Δεν χρειάζεται όμως να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να αποδειχθούν και «βράχοι» ηθικής υπάρχει μια κάποια… απόσταση!

Υδροχόος
Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σου σε βάζει σε τροχιά ευχαρίστησης και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, έχοντας εξασφαλισμένη την επιτυχία ή/και την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου! Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Σκορπιό θα σου προκύψουν και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας, ίσως μάλιστα να «μπεις στο μάτι» κάποιου/ας, που είτε σε ζηλεύει, είτε θέλει να σε χρησιμοποιήσει.

Ιχθύες
Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα στον «φύλακα-άγγελό» σου και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Ισως πάλι να μπορέσεις να το «σκάσεις» από τους περιορισμούς. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό οι αυξημένες επαφές με κόσμο θα καταπολεμήσουν την όποια αίσθηση μοναξιάς σου, ίσως μάλιστα να πάρεις και κάποιες απαντήσεις σε υπαρξιακά ή άλλου είδους ερωτήματα.