Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/3)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να περάσεις όμορφα, έχοντας δίπλα σου πρόσωπα που μοιράζονται μαζί σου την «φλόγα» για καινούργια πράγματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε ξεσηκώσει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμιξη, ενώ εσύ θα αναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, μην την χάσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στην κάλυψη αναγκών και επιθυμιών, με συνέπεια να προβείς σε αγορές, που όσο «ασήμαντες» κι αν δείχνουν θα σου ανεβάσουν σίγουρα την ψυχολογία. Επιπλέον είναι πιθανό να ρυθμιστεί ένα ασφαλιστικό ή φορολογικό θέμα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «μεγάλα λόγια».

Δίδυμοι
Με την Σελήνη απέναντί σου, πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία που -αν και εφήμερη- θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς πολλά κινούνται προς την θετική κατεύθυνση κι εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά και να διώξεις τα «σύννεφα» από την ζωή σου. Ισως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί ενθαρρυντική για την συνέχεια, με το ερωτικό στοιχείο να «παίζει», χωρίς όμως να σε υποχρεώνει σε κάτι!

Καρκίνος
Με την Σελήνη στον Τοξότη, τα δεδομένα στα εργασιακά σου μεταβάλλονται διαρκώς και αν δεν θέλεις να «πελαγώσεις» βάλε τις προτεραιότητές σου και μην αρχίζεις κάτι χωρίς να έχεις τελειώσει το προηγούμενο. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία ή/και την διατροφή σου, αποφεύγοντας υπερβολές και παλινωδίες. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ακούσεις πολλά ωραία και ενθαρρυντικά, μπορείς όμως κι εσύ να εμψυχώσεις όποιον/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θα έχεις ακόμη την ευκαιρία να απολαύσεις διαδικτυακά θεάματα-ακροάματα.

Λέων
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Ισως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, όπως κι αν έχει όμως οι εντυπώσεις είναι όλες δικές σου! Επιπλέον, αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου, τότε ο δρόμος είναι… ανοικτός! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.

Παρθένος
Μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προμηθευτείς πράγματα για το σπίτι σου, ενώ μια γιορτή ή συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, μπορεί να εξελιχθεί πολύ… διασκεδαστικά! Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να λειτουργεί «αβανταδόρικα» για σένα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ισως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση συνεργασίας που υποκρύπτει και ένα… άλλου είδους ενδιαφέρον!

Ζυγός
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να διανθίσει το πρόγραμμά σου με ποικίλες δραστηριότητες, κατά πλειοψηφία ευχάριστες, ακόμη λοιπόν κι αν κάποιες από αυτές δεν έχουν «βαρύνουσα σημασία», λίγο σε νοιάζει! Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις με μόνο «κίνδυνο» να ασχοληθείς κυρίως με κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να απαλλαγείς από ανεπιθύμητα καθήκοντα.

Σκορπιός
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει διαστάσεις εξ αιτίας των νέων προοπτικών που εμφανίζονται και σίγουρα μπορείς να αισιοδοξείς για το καλύτερο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να ψωνίσεις… διάφορα!
Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε πίκρανε και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ έχοντας την τύχη στο πλευρό σου δεν χρειάζονται προγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Απλά άφησε την ευτυχία να σου… συμβεί!

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «βγάζει» το παιδί που κρύβεις μέσα σου και ανεξάρτητα από τις «επιπολαιότητες» που θα κάνεις θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα το ουσιαστικό σου ζήτημα είναι το πώς θα το… σκάσεις από τους περιορισμούς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε κινηθείς εκτός έδρας, είτε δεχθείς επισκέψεις. Ισως μάλιστα να βρεις στέγη ή να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του ένα στυλ της αρεσκείας σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στο να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής προκειμένου να έρθεις «στα ίσα σου», ίσως όμως απλά να χαλαρώσεις και να αποσυρθείς μακριά από οτιδήποτε σε ζορίζει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς και μπόλικες φιλοφρονήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν, ενώ ακόμη κι αν δεν βγεις έξω, οι διαδικτυακές αναζητήσεις σου θα σε αποζημιώσουν… επαρκώς!

Υδροχόος
Με την Σελήνη στον Τοξότη, νέες γνωριμίες βάζουν το «αλατοπίπερο» που λείπει από την ζωή σου, είναι πιθανό μάλιστα να συμμετάσχεις σε παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα προωθηθούν και τα ενδιαφέροντά σου. Ισως βέβαια να υπάρξουν και κάποιες… επιπολαιότητες, τελικά όμως όλα χρειάζονται σε αυτήν την ζωή! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου ή την απόκτηση πραγμάτων που σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζει να το κάνεις χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο «σύστημα».

Ιχθύες
Με την Σελήνη στον Τοξότη δεν έχεις παρά να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων για να καρπωθείς τα καλά της… τύχης! Ισως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από μια συνάντηση με «σημαίνον» πρόσωπο, που δείχνει πρόθυμο να σε στηρίξει. Επιπλέον αν θες να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό ή να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το πράξεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεισφέρει στην διεύρυνση της αποδοχής σου αλλά και στο να νιώθεις καλά ακόμη και με τις μικρές καθημερινές απολαύσεις, μεταδίδοντας την αισιοδοξία σου και στους άλλους.


NEWSLETTER