Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (9/3)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 


Κριός
Ο Αρης στους Διδύμους σε εκθέτει σε κινδύνους από ψηλά ή σε άλλα… τρελά κι απίθανα, οπότε έχε τον νου σου! Ισως βέβαια να συμβεί και μια ξαφνική ανατροπή στην ζωή ενός συγγενούς σου. Επιπλέον, με τον Ουρανό στον Ταύρο μην αναζητάς «ασφαλείς» λύσεις στα οικονομικά σου, ούτε να περιμένεις να πάνε τα πράγματα όπως λέει η κοινή λογική, αντίθετα να ποντάρεις στο απίθανο. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα με ιδιαίτερες αντιλήψεις ή αναζητήσεις αλλά και να επωφεληθείς από την θετική στάση φίλων, ίσως μάλιστα να ανακουφιστείς από μια εξέλιξη.

Ταύρος
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να αναλαμβάνει… δράση, η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, αφού οι πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ επικριτικό πνεύμα ακόμη και αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και στο να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, επειδή ωστόσο πηγαίνοντας για τα πολλά θα χάσεις και τα λίγα, μάλλον πρέπει «να κάτσεις στ’ αβγά σου»!

Δίδυμοι
Ο Αρης στο ζώδιό σου δεν είναι σε καλή φάση και οι βιασύνες μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Αντίθετα αν «φυλάξεις πισινή» ή λειτουργήσεις συμβιβαστικά, θα καταφέρεις τουλάχιστον «να σώσεις τα προσχήματα». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου φέρνει κάποια εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ισα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία.

Καρκίνος
Με τον Αρη στους Διδύμους μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία αδιαθεσία, κινδυνεύεις ωστόσο και από ένα ατύχημα. Επιπλέον, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» άλλα. Παράλληλα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι οικονομικές πιέσεις αυξάνονται, κόβοντάς σου ίσως κάποια αγοραστικά σχέδια που έκανες. Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου σύνεση και πνεύμα λιτότητας, ενώ αν σου ζητηθούν δανεικά, το σοφότερο θα ήταν να πεις όχι, αφού αλλιώς θα τα… κλαις!


Λέων
Ο Κρόνος απέναντί σου σε πιέζει να επικεντρωθείς σε ένα σοβαρό θέμα, που αφορά κυρίως σε μια σχέση ή συνεργασία και για την ώρα δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Σε συμφέρει λοιπόν να «παγώσεις» τα πράγματα και όχι να προσπαθείς μάταια, κόντρα στο ρεύμα. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους φέρνει αντιδικίες στην κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ όμως ένα μέρος τους είναι ξεκάθαρο και μένει να γίνουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, ένα… άλλο «καμουφλάρεται» πίσω από δήθεν υποστηρικτικές ενέργειες, γι’ αυτό να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια», ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

Παρθένος
Ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», θα χρειαστείς ωστόσο υπομονή και… πονηριά, αφού κινδυνεύεις «να πέσεις σε τοίχο». Παράλληλα και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να διεκπεραιώσεις εργασίες με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν, έχοντας ίσως και έναν επιπλέον «βραχνά» εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που καθιστούν αδύνατη την διεκπεραίωση ακόμη και απλών ζητημάτων. Επιπλέον, δώσε προσοχή και στην υγεία σου, κόβοντας μια κακή συνήθεια.

Ζυγός
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη! Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο  πρόσεξε όταν οδηγείς και αν νοιώσεις «άδειος/α» από ενέργεια μην επιμείνεις σε κάτι.

Σκορπιός
Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειάς σου. Αν πάλι δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου και «τσακιστείς» να τον εξυπηρετήσεις, μην νομίζεις πώς θα γλιτώσεις την κριτική και αν θες να επιμεληθείς τα του χώρου σου, κάνε το για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες και όχι των άλλων. Παράλληλα, με τον Αρη στους Διδύμους μπορεί να τρέξεις, για να προλάβεις μια ζημιά που πάει να γίνει στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου προκύψει και ένα αναγκαίο έξοδο, που… φοβόσουν!

Τοξότης
Ο Αρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και εδώ μόνον μια συμβιβαστική στρατηγική μπορεί να προσφέρει λύσεις. Αντίθετα αν μπεις σε τροχιά σύγκρουσης κανείς δεν θα βγει κερδισμένος. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει». Θα είσαι πάντως αρκετά αποτελεσματικός/ή αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και την βελτίωση της τεχνικής σου κατάρτισης.

Αιγόκερως
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο η κρίση σου γύρω από οικονομικά θέματα θα σε «σώσει» και βέβαια αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι ή να συμβουλέψεις κάποιον/α, τότε θα πετύχεις. Παράλληλα, με τον Αρη στους Διδύμους ενδέχεται να πέσεις επάνω σε «σκοπέλους» στην δουλειά σου, ενώ ούτε και η φυσική σου κατάσταση είναι στα καλύτερά τους, οπότε πήγαινέ το «λάου-λάου».  

Υδροχόος
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμο και τις ικανότητές σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά! Αν τώρα σε πιάσει το… πολύ επαγγελματικό σου, μην τα πάρεις όλα επάνω σου αλλά μοίρασε αρμοδιότητες όπου κρίνεις εσύ, έχοντας φυσικά την εποπτεία. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους περνά από «σαράντα κύματα» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν δεν μπει «φρένο» στους εγωισμούς, το πιθανότερο είναι να ανοίξουν πληγές στις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθύες
Ο Αρης στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σύγκρουση ή αναταραχή στο σπίτι και την δουλειά, με την κατάσταση να απαιτεί συμβιβασμούς. Ισως πάλι να σου προκύψουν αναγκαίες τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου. Επιπλέον, κάτι που θα «στραβώσει» θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου.