Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 10:12

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/4)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την γοητεία σου και σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού «μετράει» και μια διασκεδαστική παρέα! Κατά τα άλλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα φέρνει επαφές και μετακινήσεις «στα κουτουρού» ή απανωτά λάθη και αστοχίες στην καθημερινότητά σου, ενώ καλό είναι να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε, αφού τα fake news είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ταύρος
Ο Δίας στον Υδροχόο προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια συμμετέχουν και οι «μπαρμπάδες» που διαθέτεις κατά περίπτωση! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε εργασίες καλλωπισμού με αίσιο αποτέλεσμα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα ίσως να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, ωστόσο οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής απατεώνες.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε ιώσεις, σηματοδοτεί όμως και την εμπλοκή σου με «άκυρες» καταστάσεις ή/και άτομα που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Δικαιούσαι φυσικά κι εσύ να κινηθείς… λάθρα, είναι όμως πιο «υγιές» να… χορέψεις! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον ή να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί για μια φιλική παρέα που θα σε κάνει να νοιώσεις όμορφα, ίσως μάλιστα να έχεις και τα «τυχερά» σου.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί μια πλειάδα εύκολων λύσεων, ενώ συνεισφέρει τα μέγιστα και στην… γοητεία που ασκείς στα πλήθη! Επιπλέον, με τον Δία στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να βρεις και χρηματοδότες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «χαλαρή» διάθεσή σου μπορεί να σε κάνει κάπως σπάταλο/η. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε καθιστά επιρρεπή σε αλλεργίες και δηλητηριάσεις, μην ακούς όμως όλα αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι για την υγεία σου, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Λέων
Ο Δίας απέναντί σου σηματοδοτεί περισσότερες ευχάριστες ή/και διασκεδαστικές στιγμές στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε εξόδους, περιπάτους αλλά και σε επιτυχημένες αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε «ποτίζει» με ιδεολογίες και οράματα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πληρώσεις αδρά το τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα!

Παρθένος
Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε καλεί να ενεργοποιήσεις την… αντικατασκοπία σου, αφού πολλά θα εξαρτηθούν σήμερα από την δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα! Ισως βέβαια να κάνεις κι εσύ «μια τρύπα στο νερό», από κακή εκτίμηση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί κέρδη και αποκτήματα, ενώ ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για σπα και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ζυγός
Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί διευκολύνσεις από τους άλλους και ευνοεί συνολικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, με τον Δία στον Υδροχόο είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ό,τι επιδιώξεις. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χώρια τα… ψέματα που θα ακούσεις! Αντίθετα μπορείς να αναζητήσεις μια γόνιμη διέξοδο μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σκορπιός
Ο Δίας στον Υδροχόο δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, με την στήριξη των οικείων σου να θεωρείται δεδομένη, ίσως μάλιστα να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ξεκουραστείς απολαμβάνοντας ποικίλες ανέσεις. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης, ενώ ό,τι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον και προκειμένου να πετάξεις τα λεφτά σου, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα… χαρίσεις!

Τοξότης
Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα», αντίθετα να έχεις τον νου σου για «προδοτικές» κινήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο εκτός από τα πολλά… γέλια μπορεί να σου φέρει κι ένα μέσον που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ η ημέρα προσφέρεται για εξόδους ή ακόμη κι ένα ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό πασχίζει κι αυτή για την καλοπέρασή σου, με την τύχη να σε συνοδεύει… γενικώς!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ίσως μάλιστα να δοθούν πρακτικές λύσεις που σε ικανοποιούν πλήρως. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας, θα πρέπει όμως κι εσύ να «δεις» την τύχη σου και να μην την… κλωτσήσεις! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σηματοδοτεί μπερδέματα, ίντριγκες και ακυρώσεις στα εργασιακά σου, προτίμησε λοιπόν να… ξεκουραστείς! Αν πάλι σου προκύψει ένα θέμα υγείας, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη.

Υδροχόος
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε προικίζει με τύχη και κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Κριό κερδίζεις όλες τις εντυπώσεις επικοινωνιακά και βέβαια έχεις κάθε… δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη δίαιτες και περιορισμούς. Παράλληλα, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σε ωθεί να «ρομαντζάρεις» κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση ευτυχία ή «έκσταση» όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά αλλά στην πραγματικότητα… δεν είναι έτσι!

Ιχθύες
Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα σηματοδοτεί ίντριγκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στις οποίες βέβαια… δικαιούσαι να συμμετάσχεις κι εσύ, ίσως όμως και να γίνουν όλα… μούσκεμα εξ αιτίας υδραυλικών προβλημάτων ή μιας δυνατής νεροποντής. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει μια αίσθηση υλικής πληρότητας. Επιπλέον, ο Δίας στον Υδροχόο βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις, ειδικά στα εργασιακά σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο να μαθευτεί και μια δική σου «λαδιά»!