Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 09:32

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/4)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/4)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου καθιστά πιο πλούσια κι ευχάριστη την προσωπική αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς ή να ωφεληθείς μέσα από συλλογικές δράσεις αλλά και να πάρεις βοήθειες από φίλους/ες. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να… πάρεις αμπάριζα όποιον/α σε αντιμάχεται και μάλλον θα θριαμβεύσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο ή και να έχεις το πιθανότερο είναι «να κάψεις τα χλωρά, μαζί με τα ξερά» κι όχι μόνον… μεταφορικά! Οσον αφορά πάντως την επιμόρφωσή σου μπορείς να έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Ταύρος
Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, δεν έχεις παρά να κάνεις το «μεγάλο βήμα» και θα δικαιωθείς. Επιπλέον, ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις να ξέρεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις στήριξη κι από ένα «ισχυρό» πρόσωπο. Παράλληλα και ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό ή στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να πετύχεις το ποθούμενο με… συνοπτικές διαδικασίες, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά η επιτυχία σου σε κάνει «στόχο» επιτήδειων, που θα θελήσουν να πάρουν το… μερίδιό τους από τα κέρδη σου!

Δίδυμοι
Ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές σου αλλά κυρίως σε καλεί να… ξεπορτίσεις, αφού δίνει στις εξόδους και τα ταξίδια σου μια πιο «φαντεζί» διάσταση, ίσως μάλιστα να τύχεις και σημαντικών διευκολύνσεων. Ισως πάλι να σκάσει μύτη «ο θείος από την Αμερική»! Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, ο Αρης στο ζώδιό σου σε θέλει σε θέση μάχης, είτε για να «σαρώσεις», είτε όμως και για να αντιμετωπίσεις τις επιθέσεις που θα δεχθείς, αφού… μην δουν άνθρωπο να προκόβει! Επιπλέον, προσπάθησε να είσαι πιο προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα με εύφλεκτα υλικά.

Καρκίνος
Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, ενώ δεν θα λείψουν και τα κεράσματα! Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα να βγάλεις «λαβράκι», ταυτόχρονα όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συνωμοσίας» σε βάρος σου κι ίσως χρειαστεί να καταφύγεις σε σχετικά ακραίες λύσεις για να βρεις το δίκιο σου! Επιπλέον, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε φλεγμονές ή μολύνσεις.

Λέων
Πέρα από την τύχη που σου δίνει, ο Δίας απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με ισχυρά άτομα, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ώστε κάθε «ενοχλητικός/ή» να καταλάβει πως με σένα αντίπαλο δεν έχει καμία τύχη! Επιπλέον κι ένας δικός σου άνθρωπος θα πετύχει σε αυτό που θέλει. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σηματοδοτεί την ενεργοποίησή σου στα κοινά ή μια νικηφόρα συλλογική προσπάθεια, συνάμα όμως φέρνει και εντάσεις με όσους/ες διαφωνούν και τελικά ευκαιρίας δοθείσης δεν έχεις παρά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, δείχνοντας ποιος είναι το… αφεντικό!

Παρθένος
Με τον Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου όλο και κάτι καλό θα γίνει στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις… μάτια για να το δεις και να μην χάσεις την ευκαιρία σου, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις πολυτελείς υπηρεσίες ευεξίας, κάτι που χρειάζεσαι… επειγόντως, αφού το τελευταίο διάστημα «το έχεις τερματίσει»! Ο Αρης στους Διδύμους βέβαια εξακολουθεί να σε θέλει σε θέση μάχης σε επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις -και να κερδίσεις- το δίκιο σου, είτε για να προωθήσεις τα σχέδιά σου αλλά πάντα υπάρχει χρόνος για την… ανάπαυση του πολεμιστή!

Ζυγός
Ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά φαίνεται πως είναι κοντά σε μια διάκριση ή επιτυχία. Επιπλέον, είσαι τυχερός και στον οικονομικό τομέα κι αν επενδύσεις κάπου, δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά, απλά πάρε το ρίσκο και θα σου βγει. Παράλληλα με τον Αρη στους Διδύμους μπορεί να πετύχεις μια μεγάλη νίκη σε μια νομική υπόθεση ή να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου σε μια διένεξη, πρόσεξε όμως μήπως από έναν απρόσεκτο χειρισμό γίνει… παρανάλωμα του πυρός ένα μέσον που χρησιμοποιείς!

Σκορπιός
Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε θετικές και… επεκτατικές εξελίξεις στο σπίτι, την οικογένειά σου, αλλά και τα περιουσιακά σου, αν λοιπόν σου δοθεί η ευκαιρία να αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής σου, μην την χάσεις. Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον κι είναι πιθανό να κερδίσεις αρκετά αξιοποιώντας μια έμπνευση της στιγμής. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστείς πολύ καλά αντανακλαστικά απέναντι σε κάποιον/α που θα επιχειρήσει να υφαρπάξει τα κεκτημένα σου, με… μπόλικο θράσος μάλιστα!

Τοξότης
Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νέες γνωριμίες και σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου επί παντός επιστητού, ενώ ευνοεί και την απόκτηση ενός μέσου. Ισως πάλι να λάβεις βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο αλλά το πιο σημαντικό για σένα είναι το ότι ανοίγει ο δρόμος για ταξίδια. Παράλληλα, ο Αρης απέναντί σου σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις, ωστόσο όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να «σου την σπάσει», ίσως μάλιστα να γίνει μέγας… σαματάς, μέχρι να πιστοποιηθεί η νίκη σου!

Αιγόκερως
Ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου, πριν όμως ξοδέψεις πολλά για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, περίμενε μήπως σου το… χαρίσουν! Παράλληλα, ο Αρης στους Διδύμους προσδίδει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου, κάτι όμως που εκτός από την νικηφόρα… επέλασή σου, παραπέμπει και σε εντάσεις με συναδέλφους. Ισως μάλιστα να γίνει μέγας… σαματάς, από πλευράς σου όμως μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αφού η κατάσταση μπορεί να «ξεφουσκώσει» γρήγορα. Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ.

Υδροχόος
Ο Δίας στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να «ξανοιχτείς» και να πάρεις το ρίσκο σου ακόμη και σε ζητήματα που δεν κατέχεις καλά, αφού βρίσκεσαι στην φάση όπου η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, ίσως όμως και να τύχεις ποικίλων διευκολύνσεων, γιατί… έτσι αρέσει στον Δία! Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, ο Αρης στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό, ίσως μάλιστα να πετύχεις σε λίγο χρόνο κάτι που μέχρι πρότινος έμοιαζε με «βουνό». Πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου, φερθείς απότομα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δημιουργώντας «θέμα» από το τίποτα.

Ιχθύες
Ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ποικίλες διευκολύνσεις και σε κρυφές βοήθειες και με αυτά τα δεδομένα δεν έχεις παρά να ξεκουραστείς -αν όχι να… τεμπελιάσεις- αφήνοντας για αύριο ό,τι σε αγχώνει. Ισως πάλι να δεις μια σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας ή να μάθεις κάτι που θα σε ανακουφίσει. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου πέρα από τις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν, οφείλεις να προσέξεις τις εστίες φωτιάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να διεκδικήσεις και να πάρεις ό,τι δικαιούσαι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER