Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 09:15

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/4)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ταύρο τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μένει το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αφού πάντα ισχύει το «easy come, easy go». Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δεν σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία κοινωνική υποχρέωση, απλά περνάτε όμορφα μαζί!

 

Ταύρος

O Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα φυσικά προσόντα σου και τα «κονέ» σου. Μην διστάσεις λοιπόν να ζητήσεις χάρες αλλά πάντα υπάρχει και η επιλογή του να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω βλέψεις ή απλά να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν να φαίνεσαι πιο… πολύ από ότι είσαι! Παράλληλα, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου θυμίζει ότι η επιτυχία δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, φρόντισε λοιπόν να κλέψεις τις εντυπώσεις, ώστε να τύχεις μιας ευνοϊκής μεταχείρισης από όποιον/α κατέχει μια υψηλή θέση.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρουν ευκολίες και την άνεση να ξεκουραστείς, μακριά από ευθύνες, ίσως μάλιστα να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά και… γαργαλιστικά, για το τι έχει διαμειφθεί στο παρασκήνιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σημαντικά. Κουβέντα να γίνεται, δηλαδή, να ξέρεις όμως πώς ότι κάνεις και ότι πεις δεν πρόκειται να μείνει μυστικό. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο ενισχύει το θετικό κλίμα με καλές ειδήσεις και χαρούμενα δρώμενα, ενώ ανοίγει ο δρόμος για ένα ταξίδι ή/και την απόκτηση ενός μέσου.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο προάγουν την κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα και απλά, με την συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Γίνε λοιπόν πιο ομαδικός/ή ή δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις, ενώ στην χειρότερη περίπτωση οι νέες γνωριμίες-φιλίες που θα προστεθούν στην ζωή σου, θα σε ψυχαγωγήσουν. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο, τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και η κάλυψη των αναγκών σου, θα πάψουν να είναι μια δύσκολη υπόθεση, προσπάθησε ωστόσο να μην «το τερματίσεις» στις… σπατάλες!

 

Λέων

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθούν για να αναδείξεις το έργο αλλά και την προσωπικότητά σου, αποκομίζοντας πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και οφέλη από τα «σημαίνοντα» πρόσωπα που ελκύεις. Επιπλέον, η κάθε είδους αισθητική παρέμβασή σου θα τύχει ευρείας αποδοχής. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου, συμφωνεί και… επαυξάνει στο να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων και να πετύχεις με σχετική ευκολία μια σειρά από τους στόχους σου. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασία να την αποδεχθείς. Ισως πάλι να ευνοηθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

 

Παρθένος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορούν σε μια ευχάριστη όσο και «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, με τα δυσάρεστα να απομακρύνονται. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές ενώ μπορεί να σου παρασχεθούν ποικίλες διευκολύνσεις από γνωστούς/ές ή συγγενείς. Παράλληλα, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να βρεις εργασία ή να αναβαθμίσεις τον ρόλο σου σε αυτήν, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει αν απαλλαγείς οριστικά από αυτό!

 

Ζυγός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνουν αρκετούς λόγους για να ατενίζεις αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, μέσα από παροχές ή/και διευκολύνσεις, έστω και αν εσύ δεν έχεις… δεκάρα τσακιστή, αφού πολλά θα γίνουν μέσω των άλλων ή μιας συνεργασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης αλλά και να λάβεις δώρα. Παράλληλα και ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τις επενδυτικές ή κερδοσκοπικές βλέψεις σου. Επιπλέον δημιουργεί γόνιμο κλίμα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την πρόοδο ή μια επιτυχία τους.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνουν πολύ πιο αποδεκτό και ευνοούν τις συνεργασίες σου και αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να το πετύχεις μέσω των άλλων. Μην αρχίσεις όμως να… στραβομουτσουνιάζεις αν δεις να συμβαίνουν και κάποιες «επιπολαιότητες»! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο αναβαθμίζει τις προοπτικές σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να διευθετηθεί και ένα περιουσιακό ζήτημα ή να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον είναι πιθανό να φιλοξενηθείς σε ένα «in» περιβάλλον, όπου παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα.

 

Τοξότης

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ταύρο οι συνθήκες είναι το ίδιο εξυπηρετικές για να «τα φορτώσεις στον κόκορα» απολαμβάνοντας την ζωή σου ή να «στήσεις» μια δουλειά, με την ευκολία σου να είναι ο… κοινός παρονομαστής! Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να καταστρατηγήσεις διατροφικούς κανόνες και περιορισμούς. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου φέρνει καλές ειδήσεις αλλά μπορεί να αποκτήσεις και ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σου. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο είναι… εδώ για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς!

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σε αναζωογονήσουν μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, θα πρέπει όμως και εσύ να κάνεις λίγο «σκόντο» στην σοβαροφάνειά σου και να αφήσεις τα δύσκολα για μια άλλη φορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί στο να απαλλαγείς από οικονομικές σκοτούρες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα κέρδος, οπότε ας είσαι λιγότερο αυστηρός και με τις καταναλωτικές «τρέλες».

 

Υδροχόος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνουν μια γενική πρόοδο σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, διώχνοντας μακριά άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να αναβαθμίσεις αισθητικά τον χώρο σου, ενώ μπορεί να δεχθείς… όμορφες επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο περιβάλλον. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει ακόμη πιο τυχερό/ή, με την αισιοδοξία σου να διοχετεύεται και στους ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεξε μόνον μήπως «απλωθείς» πολύ ή δώσεις υπερβολικές υποσχέσεις.

 

Ιχθύες

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνουν νέες γνωριμίες αλλά και επιπρόσθετες πληροφορίες για ότι σε απασχολεί, από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο. Επιπλέον, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν βέβαια σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά αλλά και να σε διευκολύνει σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει και «πολύ κακό για το τίποτα»!