Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 08:44

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
H Σελήνη στον Αιγόκερω διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχεις με ευκολία αυτό που θέλεις, αρκεί βέβαια να μην σε πιάσουν οι… εγωισμοί! Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς να αναμοχλεύει το παρασκήνιο και να δημοσιοποιεί κρυφές καταστάσεις, η πρόσβασή σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις, τότε να… ανησυχείς!

Ταύρος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε «φορτώνει» με υποχρεώσεις και καθήκοντα, συνάμα όμως σε θέλει πιο τυπικό/ή και προσεκτικό/ή σε ζητήματα δεοντολογίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση κάποιο «ισχυρό» άτομο θα «σε βάλει στο μάτι»! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο κάποιος/α ποντάρει στην πλεονεξία ή σε μια αδυναμία σου για να σε ελέγξει. Επιπλέον, ίσως μπεις σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα. Αν πάντως συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα το… καταλάβεις, αποκτώντας κάτι που έχασαν άλλοι.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα σου αναμένεται να είναι αρκετά ζωηρή σε επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους όμως «αναγκαστικές» και όχι τόσο ψυχαγωγικές. Μπορείς βέβαια και να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου ή να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου, ώστε να γίνεις σοφότερος/η! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ένα πάθος, που μπορεί το ίδιο εύκολα να σε «απογειώσει» ή να σε «καταστρέψει», ίσως όμως να σου προκύψει και μια δυσάρεστη ή «πένθιμη» κατάσταση. Επιπλέον, τσέκαρε για ληγμένα καλλυντικά και κάνε έναν καθαρισμό προσώπου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα και καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς αναγκαία, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα σου… ξημερώσει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί κρυφές αντιζηλίες και δείχνει σκόπιμο να προσέξεις τα νώτα σου και τους «υπεράνω πάσης υποψίας», που υποτίθεται πώς θέλουν το καλό σου. Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου. Ωστόσο αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Λέων
Η Σελήνη απέναντί σου βάζει σε πρώτο πλάνο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν εκατέρωθεν προθέσεις και βέβαια παίρνοντας θέση με βάση το συναίσθημά σου, άκρη δεν θα βγάλεις. Αντίθετα, μην διστάσεις να βάλεις όρια σε όποιον/α το έχει παρακάνει με τις απαιτήσεις του/της. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για μια ζήλια από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς. Οπως κι αν έχει, μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και αν… είναι!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις, ώστε να μην σπαταλάς δυνάμεις από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις έμφαση στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, με την πρόληψη να είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία. Παράλληλα, στην καριέρα σου, ας μην είσαι τόσο… ανυποψίαστος/η, αφού κάποιος/α σε ζηλεύει ή σε φθονεί, ενώ μπορεί να «παιχτεί» και κάτι ερωτικό με σκοπό να κλείσεις τα μάτια σε μια ανομία, διατήρησε λοιπόν τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, από «ύποπτες» περιπτώσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να εφαρμόσεις στην πράξη ιδέες και σχέδια δημιουργικού χαρακτήρα. Επιπλέον όμως κάνει τις συναισθηματικές ισορροπίες και ανάγκες σου να θυμίζουν… ασανσέρ κι αυτό μπορεί να συνδυαστεί με «θέματα» που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική, μέσα από δυσάρεστα ή στενόχωρα βιώματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, ενώ σε κάθε περίπτωση «παίζουν» θεάματα και αναγνώσματα… πάθους, αγωνίας και μυστηρίου!

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μεταβολές και μια αναγκαστική προσαρμογή ή αναστάτωση στον χώρο σου, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε γίνει μια αναδιάρθρωση. Ισως βέβαια και να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού, ενώ «παίζει» και μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, δεν χρειάζεται να μπλέξεις με κυκλώματα, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε ένα πάθος σου, νομίζοντας ότι «θα πιάσεις την καλή». Ισα-ίσα που μπορεί να πέσεις θύμα «στημένων» καταστάσεων κι αν αγνοήσεις τα σημάδια και σε κυριεύσει η πλεονεξία, ίσως τελικά να υποθηκεύσεις το μέλλον σου.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, με όφελος τις χρηστικές πληροφορίες που θα αποκομίσεις από επαΐοντες. Αντίθετα αν αρχίσεις να δίνεις βάση στο τι λέει και πρεσβεύει «ο κάθε τυχαίος», θα μπερδευτείς χειρότερα. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί «απόλυτες» καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και βέβαια με την ζήλια και τις εμμονές σου να παραμονεύουν, πρόσεξε μήπως «μαυρίσεις» τον κόσμο σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ξεκινήσεις και κάτι που θα σε πάει μέχρι τέλους… όποιο κι αν είναι αυτό!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από την πληρότητα και την αρτιότητά σου σε σχέση με αυτά που θα ασχοληθείς. Δίκαιο και τίμιο, εξ άλλου πώς αλλιώς περιμένεις να προκόψεις αν όχι με την αξία σου; Οσο δε για το συναίσθημά σου, σήμερα καλύτερα να κάτσει στην… γωνιά του! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική και εκείνο που υπαγορεύει το πάθος σου, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα εκβιαστικό δίλημμα από ένα άτομο που… λέει πως σε αγαπά!

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να… κόψεις ταχύτητα και να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου. Ενας καλός ύπνος επίσης θα σε βοηθήσει να ανανήψεις κι αν λες πώς έχεις πολλές δουλειές να κάνεις… άστες για κάποιον άλλον! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί κάτι το δυσάρεστο στον χώρο σου ή/και στην οικογένειά σου, από την στιγμή όμως που το πράγμα δεν αλλάζει, δες το «ποτήρι» μισογεμάτο και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Μπορεί ωστόσο απλά να προβείς σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να περάσεις την ημέρα σου ασχολούμενος/η με περίπλοκα προβλήματα φίλων ή γνωστών. Ισως πάλι να αναμιχθείς σε κάτι συλλογικό, σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί το δίκαιο και η τάξη. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα ρούχα σου αλλά και σε φωτογραφίες ή αναμνηστικά που… πονάνε! Οσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου θα συνδυαστούν με κακά συναπαντήματα και το… κακό το μάτι! Ισως πάλι να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.


NEWSLETTER