Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (8/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (8/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδείξεις τις πιο τολμηρές πτυχές του χαρακτήρα σου και να απαιτήσεις να γίνουν πράγματα «εδώ και τώρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πέσεις θύμα ανάλογων πιέσεων, από άτομα που θέλουν να γίνει το δικό τους πάση θυσία κι εδώ είναι που θα αρχίσουν οι «μάχες». Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως… υπάρχει και το διάβασμα!

Ταύρος
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να τα κάνεις όλα μονομιάς, αν όμως η φυσική σου κατάσταση δεν είναι καλή ή ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις το πιθανότερο είναι να τα κάνεις μαντάρα! Επιπλέον, μπορεί να γίνεις «τούρμπο» από την αποκάλυψη μιας αυθαιρεσίας σε βάρος σου. Παράλληλα ο Ερμής στους Διδύμους σου συστήνει να περιορίσεις τα έξοδα και τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι, αποκομίζοντας ένα σημαντικό όφελος.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να γίνουν συνοδοιπόροι σου στην υλοποίηση των στόχων σου. Σίγουρα όμως θα πέσεις κι επάνω σε «αντιφρονούντες» που θα σου… σπάσουν τα νεύρα με την ξεροκεφαλιά ή τις αυθαιρεσίες τους! Παράλληλα με τον Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να δώσεις λύσεις σε περίπλοκα όσο και κουραστικά θέματα και βέβαια, το κλειδί μιας επιτυχούς αντιμετώπισης είναι η εμπειρία και οι δεξιότητες που κατέχεις ή θα μάθεις… ευκαιρίας δοθείσης!

Καρκίνος
Αν θες την ησυχία σου, το βέβαιο είναι πως… δεν θα την βρεις, όμως παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Κριό μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις σθένος και αποφασιστικότητα. Παράλληλα βέβαια οφείλεις να εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, πριν γίνει η ζημιά. Ακόμη, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να μεριμνήσεις για την δική σου υγεία.

Λέων
Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει και εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια «ξεσηκωτική» είδηση. Σε περιμένουν βέβαια και εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εσύ όμως μην αναλώνεσαι σε λεκτικές αψιμαχίες και δώσε έμφαση στο τι μπορείς να μάθεις, πρακτικά και θεωρητικά. Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στους Διδύμους να «δοκιμάζεται» από τον Κρόνο είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή, ενός προσώπου, που εκτιμάς. Αν πάλι αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε μια συλλογική προσπάθεια ή θα σε εκμεταλλευτούν ή θα… πέσεις σε τοίχο!

Παρθένος
Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει πιο αποφασιστικό στις οικονομικές διεκδικήσεις σου, πολύ περισσότερο που οι ανταγωνιστές σου δεν καταλαβαίνουν από κανόνες, ίσως μάλιστα κάποιος/α να θελήσει να σου «αρπάξει την μπουκιά απ’ το στόμα». Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να αποκομίσεις κέρδη κι από μια έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου επιφυλάσσει υποχρεώσεις και καθήκοντα που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι… καν δικά σου! Ωστόσο η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς, αφού όπως συνεισφέρεις εσύ σήμερα θα το κάνουν κι οι άλλοι αύριο. Ή μήπως όχι;

Ζυγός
Με την Σελήνη απέναντί σου να «δείχνει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το πιθανότερο είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν ένα «τσαγανό» και δεν «κολλάνε» πουθενά, όταν πρόκειται να υπερασπιστούν το δίκαιο, όπως το… εννοείς εσύ! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και έντονες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να απομακρύνεις σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου κι εξακολουθούν να σε περιβάλλουν. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε να είσαι τυπικός/ή και προνοητικός/ή.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να φορτσάρεις για να διεκπεραιώσεις έναν όγκο εργασιών κι αν έχεις όρεξη θα τους… πάρεις όλους παραμάζωμα, αν όμως πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποιους/ες στα πόδια σου, μάλλον θα γίνετε «μαλλιά-κουβάρια»! Ισως πάλι να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό μεν αλλά οξύ πόνο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο που κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες θα σου «τραβήξουν» χρήματα. Οσο δε για δανεικά αλλά και σημαντικές αγορές, ούτε να το σκέφτεσαι!

Τοξότης
Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία διαφωνείτε σε πολλά αλλά αυτό δεν εμποδίζει στο να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις, ίσα-ίσα που ύστερα από μια «επίδειξη πυγμής» ο «εχθρός» θα… κατατροπωθεί και θα έρθει «με τα νερά σου». Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο εύκολα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού εκεί υπάρχουν αισθήματα και είτε θα σε «σκάσει», είτε θα το «σκάσεις». Παράλληλα, με τον Ερμή απέναντί σου ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μια περίπλοκη διαδικασία. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις συνεργασίες.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διευθετήσεις τα του οίκου σου με τον τρόπο που επιθυμείς κι αν είσαι μόνος σου, τότε πρόσεξε μόνον μην προκληθούν ζημιές λόγω άγνοιας ή βιασύνης. Αν όμως ζουν κι άλλοι/ες μαζί σου, δεν το γλιτώνεις το καβγαδάκι! Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις που θα σου αφήσουν μια αίσθηση παραβίασης. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βάζει να προσφέρεις αλλά, όπου κρίνεις, να θέσεις και τον καθένα προ των ευθυνών του. Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένεται να προκύψουν περίπλοκες καταστάσεις στις οποίες μόνον εσύ μπορείς να δώσεις λύσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Κριό δίνει έναν πιο εντατικό ρυθμό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και κάποιες φορές μπορεί να «τα τσουγκρίσεις», είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε διαφωνίες «για ψύλλου πήδημα». Επιπλέον αν δώσεις έμφαση στην επιμόρφωσή σου, θα μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που από πλευράς σου απαιτούνται έργα κι όχι λόγια. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «γίνεις χαλί να σε πατήσουν» κιόλας!

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα και μάλλον η έμπνευσή σου θα σε δικαιώσει! Ωστόσο αν διαχειρίζεσαι έναν κοινό «κουμπαρά», αναμένονται εντάσεις για το πού και πώς θα ξοδευτούν τα λεφτά. Επιπλέον, μπορεί να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στους Διδύμους σηματοδοτεί πιέσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, καλό είναι όμως να θέσεις κάποια όρια ή προαπαιτούμενα, ώστε να μην πέσεις θύμα της καλής σου καρδιάς. Μπορεί ακόμη να βάλεις σε τάξη τον χώρο σου.


NEWSLETTER