Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει πρόσβαση στο… χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, αν φανείς πιο απαιτητικός/ή αλλά και συγκεκριμένος/η στις επιδιώξεις σου. Εσοδα μπορεί να έρθουν και από μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα ενδώσεις σε μια προσωπική ή επαγγελματική κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, από την άλλη πλευρά όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να «ταχθείς» ολοκληρωτικά κάπου. Επιπλέον, ίσως σου προταθεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες.

Ταύρος
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, γίνεσαι το πρόσωπο του μήνα και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Επιπλέον καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, ξεκινώντας όμως από την «εκκαθάριση» παλαιών εκκρεμοτήτων, για να μην έχεις υπόλοιπα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βάζει σε… υποψίες για το τι ακριβώς διαμείβεται στο περιβάλλον σου, καλό είναι όμως να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν το συναίσθημά σου και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες, ανακαλύπτοντας μυστικά και συνειδητοποιώντας αλήθειες. Ισως όμως να δεις ή να ακούσεις κάτι στενόχωρο.

Δίδυμοι
Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια κατά τα άλλα «στημένη» κατάσταση. Ωστόσο, αν ανήκεις στις τάξεις των τυχερών, τότε θα ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή θα λάβεις μια αποζημίωση-κληρονομιά.

Καρκίνος
Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή ακόμη και την πολιτική. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε ένα «απόλυτο» δόσιμο, που θα σε… πάει μέχρι τέλους, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως στην επιθυμία σου να «δεθείς» αφήσεις ένα παράθυρο ανοικτό σε «τοξικές» καταστάσεις ή πρακτικές χειραγώγησης από τους άλλους. Ισως πάλι να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ορίζει μια νέα αρχή στη ζωή σου, με την συνδρομή παραγόντων που ξέρουν καλά τα κατατόπια και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί υπόγειες διεργασίες στη δουλειά σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να κρίνουν πολλά για την συνέχεια! Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, προνόησε για «ύπουλες» προσβολές. Οσο για την υγεία και την διατροφή σου, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά και να ταξιδέψεις, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να ζήσεις σούπερ στιγμές επί… κλίνης, από την άλλη πλευρά όμως βάζει σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματά» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλιας και καχυποψίας ή γενικότερα να «σε πάρει από κάτω». Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καθοριστικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου έρθει κάτι ως «θείο δώρο» και μάλιστα χωρίς να δεσμευτείς σε κάτι. Επιπλέον, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση και εγγυήσεις, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, «ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα»! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να «κλειδώσει» μια καθοριστική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, αν όμως η μοίρα σου παίξει άσχημο «παιχνίδι», ενδέχεται να βρεθείς και προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Και εδώ είναι που πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ανεξάρτητα με το πόσο σε πονάνε ή σε… διαολίζουν κάποιες εξελίξεις!

Σκορπιός
Με την Νέα Σελήνη απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου και όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ίσως όμως να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση ύστερα από μια βολική για σένα αλλαγή των ισορροπιών. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έρευνες… μυστήριων υποθέσεων, κάτι που σίγουρα θα σε «εξιτάρει». Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε «νυχτοπερπατήματα» ή «αμαρτωλές» αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να κάνεις μια νέα αρχή στα εργασιακά σου, αφού ανεξάρτητα με το τι έχει προηγηθεί τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά και θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς. Επιπλέον η περίοδος είναι κατάλληλη για να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή ευεξίας, ίσως όμως και να θεραπευτείς από κάτι. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, και αν μεν χάσεις κάτι, μην επιμείνεις σε μια προοπτική που θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα. Μερικές φορές το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από σένα ποιο είναι το συμφέρον σου. Αν όμως είσαι τυχερός/ή, τότε θα λάβεις μια σημαντική αποζημίωση ή κληρονομιά.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει στην επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κάποιον/α πιο… στενά, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε στρέφει σε πολιτικές του τύπου «ή όλα ή τίποτα», πέρα όμως από το απόλυτο δόσιμο και τα… καλά του, μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου, ιδού η ευκαιρία όμως για να αποκοπείς οριστικά από εξαρτήσεις και παθογένειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Επιπλέον μπορεί να γίνεις μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου.

Υδροχόος
Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο να «δείχνει» τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η περίοδος προσφέρεται για να ρυθμίσεις ή να «τρέξεις» κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το πρεστίζ σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου, που απειλείται από συσσωρευμένες τοξίνες και δερματικά προβλήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να «τρομάξεις» από έναν εφιάλτη ή με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά και να στενοχωρηθείς για ένα αγαπημένο σου pet.

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει κοινωνικό/ή και ταξιδιάρη/α, αφού θα ωφεληθείς από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου, ενώ από σήμερα και για ένα μήνα, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς και να προωθήσεις το έργο σου, είτε διά ζώσης, είτε στο διαδίκτυο. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί ωστόσο να σημάνει το τέλος μιας φιλίας για προσωπικούς λόγους. Ισως πάλι ο φανατισμός που επικρατεί σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια θα σε βάλει σε σκέψεις για το αν θα συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτήν, θυσιάζοντας κάποια από τα «θέλω» σου.

 


NEWSLETTER