Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/5)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους συνηγορεί σε εξόδους ή/και επαφές με ανέμελο και διασκεδαστικό χαρακτήρα ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να ειπωθούν πολλά και όχι κατ’ ανάγκη… σοβαρά! Επιπλέον, ευνοούνται οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, ο Αρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που μπορεί μεν να σε «τσιτώσει», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η αφορμή για να πάρεις αποφάσεις που βάζουν τα πράγματα στην θέση τους και σε… όποιον/α αρέσει!

Ταύρος
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου, ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι, αν το ζητήσεις με… νάζι! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες με συγγενείς ή γνωστούς/ές αλλά αν δεις ότι μπαίνει θέμα εγωισμού απευθύνσου στο φιλότιμο και δεν θα χάσεις! Ισως πάλι να δοκιμαστείς από τεχνικά προβλήματα που ανακύπτουν από βιαστικούς χειρισμούς, εδώ όμως είναι που θα φανούν τα καλά ή όχι αντανακλαστικά σου. Επιπλέον καλείσαι να βελτιώσεις τις γνώσεις και την κατάρτισή σου.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στο ζώδιό σου προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις, από… κουβεντολόι με τις ώρες, μέχρι την παρακολούθηση παραστάσεων, ενώ η τύχη σου μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, ακόμη κι αν δεν έχεις χειριστεί σωστά τις υποθέσεις σου! Παράλληλα, ο Αρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί επιτακτικές ανάγκες ή επιθυμίες που μπορεί να ρίξουν έξω τον προϋπολογισμό σου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι εγκρατής, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι όχι των… απωθημένων σου! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κάποιος/α επιχειρήσει να θίξει τα κεκτημένα σου.

Καρκίνος
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους ένα παρασκηνιακό «πάρε- δώσε» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά, ίσως όμως και να επωφεληθείς από ανέσεις κι ευκολίες στην δουλειά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά σε κάτι που αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο Αρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο κι ίσως πράγματι να πετύχεις έναν «άθλο», από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως χειριστείς άτσαλα μια υπόθεση ή υπερβείς τις αντοχές σου και το σώμα σου γίνει σαν… σκόρπια διαδήλωση!

Λέων
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που αν μη τι άλλο είναι ευχάριστα για παρέα, ίσως όμως να σου δώσουν και ιδέες ή λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου, έχε τον νου σου όμως και για ύπουλες κινήσεις σε βάρος σου.

Παρθένος
Με την σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους. Επιπλέον έχεις εύνοια και σε θέματα ομορφιάς. Παράλληλα, ο Αρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να μπεις δυναμικά στον κοινωνικό στίβο προκειμένου να διευθετηθεί μια υπόθεση, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι διαφωνίες. Ισως πάλι να ασχοληθείς με «καυτά» ζητήματα φίλων, φρόντισε ωστόσο να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, για να μην καταλήξεις από συμπαραστάτης… κατηγορούμενος/η!

Ζυγός
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις αν «ξεπορτίσεις» ή ταξιδέψεις, ίσως μάλιστα να σου εξασφαλίσει και παροχές ή μια άνετη διεκπεραίωση σε τρέχοντα θέματα της καθημερινότητάς σου. Παράλληλα, ο Αρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στα πράγματα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Εξ άλλου… δημοκρατία έχουμε, φαίνεται μάλιστα πως οι ποικίλες «κόντρες» θα σου βγουν τελικά σε καλό, αναδεικνύοντας τις φιλοδοξίες σου σε πρώτη επιλογή και για κάποιους άλλους.

Σκορπιός
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους σε βοηθά να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα και να καλύψεις τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια έκτακτη ενίσχυση, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα. Παράλληλα, ο Αρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να μάθεις κάτι «ατάκα κι επί τόπου», από την στιγμή ωστόσο που θα μπεις στην διαδικασία να υπερασπίσεις τις όποιες απόψεις σου, σηματοδοτεί διαξιφισμούς, είτε διά ζώσης, είτε στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορεί να σε «τρέξει» μια υπόθεση με έγγραφα ή ένα νομικό ζήτημα για τα περιουσιακά σου.

Τοξότης
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης απέναντί σου σε μπολιάζει με τύχη στις πιο κεντρικές επιδιώξεις σου, έχοντας δε την στήριξη των άλλων πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα. Μπορεί φυσικά να… εξαντλήσεις την τύχη σου, σε κεράσματα και διασκεδάσεις. Παράλληλα, ο Αρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου επιτείνει το άγχος σου για την πορεία των οικονομικών σου, μην κάνεις όμως σπασμωδικές κινήσεις που θα σε φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Αν πάλι σου προκύψει κάτι περιουσιακό, χειρίσου το θέμα με αποφασιστικότητα, αφού η υποχωρητικότητά σου θα θεωρηθεί αδυναμία.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους «δουλεύει» για σένα στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου, είτε για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει, είτε για να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς, χωρίς να χάσεις κάτι από αυτό. Παράλληλα, ο Αρης απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσκαιρους συμμάχους αλλά και αντιδίκους, δημιουργώντας δύο «στρατόπεδα», ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά θα γίνει το δικό σου, ελλείψει άλλου… ηγέτη!

Υδροχόος
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Ισως πάλι να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, βέβαια ο Αρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια επείγουσα κατάσταση στην δουλειά σου ή/και εντατικές εργασίες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι αν δεν οργανωθείς σωστά ενδέχεται να κουραστείς χωρίς ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε ακόμη να μην ταλαιπωρήσεις την υγεία σου με καταχρήσεις, αφού θα το… πληρώσεις!

Ιχθύες
Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στους Διδύμους σου προσφέρει την εναλλακτική μιας βοήθειας από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί μισθώσεις, μετακομίσεις αλλά και τα περιουσιακά σου. Μπορεί ακόμη να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα αλλά και να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Παράλληλα, ο Αρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην πάρεις όμως κάποια απόφαση εν θερμώ αλλά άφησε τον χρόνο να κυλήσει. Αν βέβαια έχεις παιδιά, φαίνεται να χρειάζονται την άμεση υποστήριξή σου.