Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/5)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/5)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Η Σελήνη στον Λέοντα βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την ανεξάρτητη ή/και προκλητική στάση σου να γίνεται «κόκκινο πανί» για τους απανταχού… συντηρητικούς! Ισως πάλι να γίνει ένα απίστευτο μπέρδεμα ανάμεσα σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος/η και συγκαταβατικός/ή τόσο στις «τρέλες» τους, όσο και στις δυσκολίες που περνούν. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τις αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Λέοντα η κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου απέχει πολύ από το να είναι «νορμάλ», ίσως μάλιστα να προκύψουν αντιθέσεις και συγκρούσεις οφειλόμενες σε μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, η γαλήνη σου θα διαταραχθεί από απρόβλεπτα ή «προκλητικά» συμβάντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Ηλιο στο ζώδιό σου κάθε τι το δύσκολο και «βασανιστικό», βρίσκει τον… συμπαραστάτη του και μέσα από συνεργασίες και αμοιβαίες υποστηρίξεις όλα θα γίνουν πιο εύκολα! Ισως πάλι να ωφεληθείς από μια διαμεσολάβηση.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Λέοντα να διχάζεται ανάμεσα στα «πρέπει» και σε μια «αντί» στάση, η επιστράτευση του… πολλαπλού εαυτού σου δείχνει μονόδρομος! Ακόμη κι έτσι όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψουν «εμπλοκές» με γείτονες γνωστούς ή συγγενείς, ενώ και στις μετακινήσεις σου επικρατεί μια «τρέλα». Επιπλέον σε σχέση με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, μην έχεις τίποτε για σίγουρο. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο φέρνει «συμμαχικές» διαβουλεύσεις στα παρασκήνια, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις καλές δημόσιες σχέσεις σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Λέοντα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, το θέμα όμως δεν είναι διόλου απλό, αφού είναι πολύ εύκολο «να πέσεις στην περίπτωση» και παρά τους υπολογισμούς σου, οι ενέργειές σου να πέσουν στο κενό. Επιπλέον, στις αγορές σου δεν θα βρεις αυτό που θες, οπότε… κόψε κάτι! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, που έχουν τον τρόπο να σε βοηθήσουν σε πολλά, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Λέων
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει μεν να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, κάτω όμως από δύσκολες ή παράδοξες συνθήκες και το πιθανότερο είναι να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις. Επιπλέον, η απόρριψη και η αποδοχή εναλλάσσονται, προερχόμενες από εκεί που δεν το περιμένεις με το συναίσθημά σου να πηγαίνει και αυτό στα άκρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο σε καλεί να δεις με «καλό μάτι» μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, αφού διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα.

Παρθένος
Με την Σελήνη στον Λέοντα, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις ή να εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο, παρότι εσύ έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές. Ισως πάλι κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α πολύ ιδιότροπο/η. Επιπλέον, στο παρασκήνιο ένα πρόσωπο είναι συγχρόνως και φιλικά και εχθρικά διακείμενο. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και την δημοσιοποίηση του έργου σου. Αν πάλι σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, θα ανάψει το πράσινο φως!

Ζυγός
Με την Σελήνη στον Λέοντα να περνά από τις «Συμπληγάδες» του Κρόνου και του Ουρανού, η καλή σου προαίρεση απέναντι στους άλλους δοκιμάζεται από αντιφατικές συμπεριφορές ή/και καταστάσεις, από τις οποίες δύσκολα θα βγάλεις νόημα. Μπορείς ωστόσο να πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα ο Ηλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια ρύθμιση για τα όποια χρέη σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Λέοντα δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να ελιχθείς αποτελεσματικά απέναντι σε ξαφνικές ανατροπές ή/και πραξικοπηματικές ενέργειες. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, πολύ περισσότερο που ο Ηλιος απέναντί σου έχει λύσεις να σου προσφέρει, κυρίως μέσα από συνεργασίες, με τις καλές δημόσιες σχέσεις σου να είναι το «φάρμακο» για όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται μεν για να μάθεις τα… πάντα γύρω από σύνθετα ζητήματα, που απαιτούν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική προσέγγιση, αρκεί να «στρωθείς» στο διάβασμα, σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, γι’ αυτό μην παίρνεις και πολύ… φόρα! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας καλύτερες αποδοχές ή/και συνθήκες εργασίας. Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση γνωστού/ής.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον Λέοντα να… ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου, κάθε απόπειρά σου να ελέγξεις τα πράγματα θα σκοντάψει σε απρόβλεπτους παράγοντες και εκεί που έχεις κάτι για σίγουρο μάλλον θα το χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Επιπλέον, μια υπόθεση δανειοδότησης ή μια φορολογική ρύθμιση πηγαίνει «από τον Αννα στον Καϊάφα». Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά και αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά, θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους.

Υδροχόος
Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως το… κακό να ξεκινήσει και από μια δική σου «προκλητική» στάση που θα συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι να «παντρέψεις» τα αντίθετα και αυτό δεν μπορεί να γίνει παίρνοντας ακραίες θέσεις. Ισως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να… παραφρονήσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν! Παράλληλα βέβαια ο Ηλιος στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αναβάθμιση στα του οίκου σου ή/και μια περιουσιακή ρύθμιση.

Ιχθύες
Με την Σελήνη στον Λέοντα να καθιστά τα εργασιακά σου ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, εσύ μεν προσπαθείς να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο αφού έχεις να κάνεις με «στραβόξυλα»! Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου οφείλεις να βρεις ένα μέτρο, ανάμεσα στους περιορισμούς και την τάση… ανυπακοής σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον Ταύρο σε βοηθά να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου, ενώ μπορεί να κλείσεις ένα συμβόλαιο επικοινωνίας.

 


NEWSLETTER