Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/6)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Ηλιακή έκλειψη στοχεύει στα μέσα που χρησιμοποιείς κι είναι πιθανό να στερηθείς των... υπηρεσιών τους! Επιπλέον, σηματοδοτεί λάθη και αστοχίες που ίσως και να οφείλονται σε μια άκυρη πληροφόρηση, γι’ αυτό πριν... πιστέψεις σε κάτι, τσέκαρέ το δύο και τρεις φορές. Μπορείς ωστόσο να εμψυχώσεις κάποιον/α με ένα μικρό ψέμα, ενώ αν δεις ότι μια προσπάθειά σου πέφτει στο κενό, μην επιμείνεις, το σύμπαν... γνωρίζει καλύτερα! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενεργοποιεί όνειρα και διαισθήσεις, ενώ μπορεί να σε προστατέψει χωρίς να το γνωρίζεις από μια κακοτοπιά.

Ταύρος
Η Ηλιακή έκλειψη σε κάνει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια, στην πράξη όμως σηματοδοτεί λανθασμένους χειρισμούς ή/και απάτες στα οικονομικά σου κι αν πας για τα πολλά, σίγουρα θα μείνεις... ταπί! Καλό είναι λοιπόν να αντισταθείς σθεναρά απέναντι σε υποσχέσεις -δήθεν- οικονομικής ευμάρειας αλλά και σε δικές σου ανάγκες ή επιθυμίες που είναι πλαστές. Μπορείς ωστόσο να κρύψεις δικά σου εισοδήματα ή να επωφεληθείς από μια φιλανθρωπική πράξη. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι πολύ ικανά στο να ελίσσονται με ψέματα.

Δίδυμοι
Η Ηλιακή έκλειψη σε βρίσκει... κατάστηθα σηματοδοτώντας μια εξέλιξη που μπορεί μεν στα μάτια σου να φαίνεται σημαντική αλλά μάλλον υπερτιμάς τις καταστάσεις ή βλέπεις αυτό που θες να δεις. Αν όμως προβάλεις την αισιοδοξία σου, εμψυχώνοντας κάποιον που το χρειάζεται, θα βγεις από τον ρόλο του... Δον Κιχώτη, κάνοντας συνάμα μια θεάρεστη πράξη, οπότε... αξίζει ο κόπος! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καθιστά υποψήφιο θύμα ή θύτη μιας... απατεωνιάς, ανάλογα με τις ηθικές αξίες σου, υπάρχει όμως και ο τρίτος δρόμος της καλλιτεχνικής και φιλοσοφικής αναζήτησης.

Καρκίνος
Η Ηλιακή έκλειψη «δείχνει» εσωτερικές διεργασίες και σου δίνει το έναυσμα για να επικοινωνήσεις με αόρατες δυνάμεις. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στον ύπνο σου ή εφαρμόζοντας μια διαλογιστική τεχνική και σε κάθε περίπτωση ο φύλακας άγγελός σου έχει να σου πει κάτι το σημαντικό για σένα. Οσον αφορά πάλι σε θέματα υγείας, ό,τι κι αν σε ενοχλήσει είναι ψυχοσωματικό, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις βοήθεια και σε κάποιον άλλον που πάσχει. Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε παροτρύνει να... χορέψεις!

Λέων
Η Ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί την συμπαράστασή σου σε έναν φίλο ή μια φίλη, καλό είναι όμως αυτή να είναι μόνον ηθική και ψυχολογική, χωρίς να εμπλακείς με κατηγόριες, αφού το τοπίο είναι θολό και οι «θύτες» δεν ξεχωρίζουν από τα «θύματα». Ανάλογη στάση οφείλεις να κρατήσεις και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας στην οποία συμμετέχεις, διαχωρίζοντας το ιδεολογικό πλαίσιο από το συμφέρον σου. Εξ άλλου, ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου έλκει «επιτήδειους», που θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσον για να σε «ξαλαφρώσουν», ποντάροντας στην γενναιοδωρία σου.

Παρθένος
Με την Ηλιακή έκλειψη ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, αλλά όχι απαραίτητα για καλό αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας πλάνης ή μιας συνωμοσίας αλλά και μιας δικής σου υπεραισιόδοξης εκτίμησης. Σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ότι ματαιοπονείς κι ίσως είναι σκόπιμο να απέχεις από τις εξελίξεις, παρά να αγχώνεσαι και να τρέχεις για κάτι που δεν πρόκειται να γίνει. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/ή, έως αρνητικός/ή σε συμφωνίες ή/και προτάσεις συνεργασίας, μπορείς ωστόσο να κάνεις το καλό και να... το ρίξεις στο γιαλό!

Ζυγός
Με την Ηλιακή έκλειψη μπορεί... εύκολα να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν δώσεις βάση σε υποδείξεις άλλων, που ανεξάρτητα με τις προθέσεις τους μπορεί και να σε στείλουν σε λάθος προορισμό. Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου και όχι τόσο με την λογική, όσο με την διαίσθησή σου. Επιπλέον, αν δανείσεις βιβλία ή άλλα αντικείμενα, θεώρησέ τα εκ προοιμίου χαμένα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε αλλεργίες αλλά η χρήση βοτάνων ή ένας καλός... υπνάκος αρκούν για να έρθεις στα ίσα σου!

Σκορπιός
Η Ηλιακή έκλειψη σου ρίχνει στάχτη στα μάτια σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ακόμη κι εσύ που υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα, μπορεί να την πατήσεις άσχημα, αφού... δεν βλέπεις τον πραγματικό κίνδυνο! Αν πάλι δανείσεις χρήματα να ξέρεις πως δεν θα τα πάρεις ποτέ πίσω, γι’ αυτό χάρισέ τα εξ αρχής! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να κρύψεις εισοδήματα ή να κερδίσεις κάτι από διαίσθηση και μόνον. Παράλληλα με τον Ποσειδώνα στον 5ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να αποφασίσεις αν μια φαντασίωση με τρίτο πρόσωπο είναι απιστία ή όχι, ίσως όμως και να εξαφανιστεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τοξότης
Η Ηλιακή έκλειψη μαζεύει γύρω σου άτομα που «σου χρυσώνουν το χάπι» κι αν σου αρέσει να ζεις μέσα σε αυταπάτες... συνέχισε όπως είσαι! Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ δικαίωμα στα... ταξίματα ή σε πολιτικές που απαλύνουν τις εντάσεις, εμφανίζοντας μια αισιόδοξη προοπτική ακόμη κι εκεί που δεν υφίσταται καν. Οπως κι αν έχει πάντως, μια συνεργασία ή συμφωνία δεν πρόκειται να αποδώσει. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι μια σοβαρή αντένδειξη για μισθωτήρια ακινήτων και περιουσιακές ρυθμίσεις, από την άλλη πλευρά όμως ίσως να βρεις το ησυχαστήριό σου.

Αιγόκερως
Η Ηλιακή έκλειψη ρίχνει... πυκνή ομίχλη στα εργασιακά σου, που σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν είναι διόλου όπως φαίνονται, ενώ υπάρχει κι ένα σοβαρό ενδεχόμενο να εξαπατηθείς από άτομα που έχουν... μεταπτυχιακό στις κομπίνες! Μην «σκίζεσαι» λοιπόν να διεκπεραιώσεις σχέδια και προτίμησε να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα και ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εντρυφήσεις σε φιλοσοφικά ή μεταφυσικά θέματα, αφήνοντας τα πρακτικά ζητήματα για μια… άλλη φορά, ίσως όμως να σου δοθεί μέσω ονείρου μια απάντηση που η λογική σου έψαχνε... εναγωνίως!

Υδροχόος
Με την Ηλιακή έκλειψη να «απογειώνει» τα όνειρα και τις ελπίδες σου αλλά να υπολείπεται σε ρεαλισμό και αξιοπιστία, δεν έχει νόημα να παίρνεις «οριστικές» αποφάσεις για το τι θέλεις ή δεν θέλεις, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξει μια ασάφεια σε σχέση με τις προθέσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά η δημιουργικότητά σου είναι εμπνευσμένη, κάτι που θα αποτυπωθεί στα έργα σου, από τα πιο μικρά μέχρι τα... μεγάλα! Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει αρκετά... αιθεροβάμονα σε οικονομικά ζητήματα!

Ιχθύες
Η Ηλιακή έκλειψη σε βοηθά να απαλύνεις οικογενειακές εντάσεις και να διαμορφώσεις ένα όμορφο περιβάλλον για σένα κι εκείνους/ες που αγαπάς κι αν πεις και δύο-τρία... ψέματα παραπάνω, δεν πειράζει! Ισως πάλι να φιλοξενηθείς σε ένα «παραμυθένιο» περιβάλλον ή να βρεθείς σε έναν ιερό τόπο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να «αποδράσεις» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα ή να ονειρευθείς έναν καλύτερο κόσμο και μην δίνεις και τόσο σημασία σε όσους/ες προσπαθούν να σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Η πίστη σου είναι ένα ανίκητο όπλο που όντως μπορεί να κάνει θαύματα!