Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/6)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως σε κάποιες περιπτώσεις να μπουν μπροστά οι εγωισμοί και να χαλάσει προσωρινά το καλό κλίμα. Να θυμάσαι λοιπόν ότι δεν είναι όλοι/ες για όλα, ούτε μπορεί κάποιος/α με το... ζόρι να συμφωνήσει σε κάτι που δεν τον/την εκφράζει! Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, ένα οικογενειακό ή/και περιουσιακό θέμα ζητά την λύση του.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Λέοντα κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την δουλειά μπορεί να σε αναστατώσουν, επειδή όμως τίποτε δεν θα μείνει όπως άρχισε, δεν έχεις παρά να επιμείνεις στις θέσεις σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μην παρασυρθείς όμως από... δήθεν μεγαλεία, αφού ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου ή ένα οικογενειακό μυστικό. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας προτίμησε να το αντιμετωπίσεις με φυσικά σκευάσματα και αν κάποιος γεροντότερος σου δώσει μια συμβουλή... άκουσέ την!

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Λέοντα δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να… συγχυστείς από την τάση κάποιων να είναι διαρκώς στο επίκεντρο, είτε έχουν να επιδείξουν κάτι το ουσιαστικό, είτε όχι! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου και έχουν ακόμη να σου… δώσουν πράγματα από όλες τις απόψεις!

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Λέοντα αλλάζει το σκηνικό στα οικονομικά σου και δεν είναι ώρα για... τσιγγουνιές, αφού αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να αποκτήσεις ότι επιθυμείς ή σου λείπει αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές πολυτέλειες, που έχεις στερηθεί! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό τα οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα γίνονται... ένα κι εδώ το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι η συμμετοχή δικών σου ανθρώπων σε ένα εγχείρημα δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμείς, ιδιαίτερα αν κάνεις επιλογές και διακρίσεις με βάση το συναίσθημά σου και διόλου αξιοκρατικές.

Λέων
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, η προσοχή όλων είναι στραμμένη επάνω σου και φρόντισε να είναι για τους... σωστούς λόγους! Γιατί αν η τάση σου για επίδειξη επικρατήσει της ουσίας, όλοι/ες θα έχουν να λένε για το... καλάμι που καβαλίκεψες και όχι για τα έργα σου! Επιπλέον βέβαια μπορεί να δείξεις μεγάλη αδυναμία σε κάποιον/α δίνοντας δικαίωμα να σε εκμεταλλευθεί. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό συνηγορεί στο να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να ανασύρεις «θαμμένες» αλήθειες ή… συνταγές, ενώ φαίνεται πως έχεις να μάθεις πολλά από ένα συγγενικό σου πρόσωπο μιας κάποιας ηλικίας.

Παρθένος
Η Σελήνη στον Λέοντα σου ζητά να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο ώστε να φροντίσεις δικά σου εσωτερικά θέματα αλλά και για να έρθεις στα... ίσα σου, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι δα και στα καλύτερά της. Ισως βέβαια να ασχοληθείς με θέματα υγείας άλλων, παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που μπορεί μεν να λειτουργήσει σε βάρος των συμφερόντων σου σε μια διαπραγμάτευση από την άλλη πλευρά όμως έχεις να... λαμβάνεις σε είδος ή σε χρήμα από την οικογένεια!

Ζυγός
Η Σελήνη στον Λέοντα συνηγορεί στο να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και στο να εκφράσεις τις πιο «αριστοκρατικές» πτυχές του χαρακτήρα σου, σε ένα περιβάλλον που... σηκώνει τέτοια! Μπορεί βέβαια απλά να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα, διώχνοντας κάθε αίσθηση μοναξιάς. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει, όχι από συμφέρον αλλά από αγάπη! Επιπλέον θα βρεις κι άλλα πράγματα που σε ενώνουν με έναν δικό σου άνθρωπο.

Σκορπιός
Ανεξάρτητα με το αν κάποια πράγματα είναι του γούστου σου ή όχι, η ουσία είναι ότι με την Σελήνη στον Λέοντα οι προοπτικές σου για κάτι καλό στην καριέρα σου είναι ευθέως ανάλογες με το κατά πόσον θα βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, δίνοντας χώρο και σε κάποιον/α που έχει μεν άλλη νοοτροπία και αντίληψη των πραγμάτων αλλά είναι πρόσωπο-κλειδί για τις υποθέσεις σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό συνηγορεί στο να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό ή/και τους κανόνες του μάρκετινγκ. 

Τοξότης
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που είναι του γούστου σου, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό τονίζει το ενδιαφέρον σου για πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, πέρα όμως από την δημιουργική διάσταση που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο, πρόσεξε μήπως αρχίσεις να αναμασάς τα πώς και τα γιατί μιας κατάστασης που έχει τελειώσει αλλά σε... βασανίζει ακόμη!

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον Λέοντα, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι καλές και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, είτε πρόκειται για κάτι «τυχερό», είτε για δανεικά που σου επιτρέπουν να κάνεις την δουλειά σου! Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες, παρασυρμένος/η από εφήμερα κίνητρα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό συνηγορεί στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης αλλά και στο να λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια. Επιπλέον όμως ένα θέμα που προκύπτει με οικείο σου πρόσωπο μπορεί να σου φέρει δάκρια στα μάτια.

Υδροχόος
Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό ή μόνιμο χαρακτήρα αλλά συνάδουν με τις πιο... εξεζητημένες πτυχές του χαρακτήρα σου και την προτίμησή σου σε κάτι το «στιλάτο» και διαφορετικό. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί ένα... κύμα αναμνήσεων, ίσως όμως να έχεις και μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με πρεσβυτέρους ή βετεράνους μιας υπόθεσης. Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, ίσως όμως απλά να... σκαλίσεις τα συρτάρια σου!

Ιχθύες
Με την Σελήνη στον Λέοντα μια εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στη δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή, είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την ρύθμισή της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που έχει και συναισθηματική αξία. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα τροφοδοσίας.