Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/6)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/6)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Σελήνη απέναντί σου προάγει την κοινωνική σου ζωή και συνηγορεί σε βοήθειες ή εξυπηρετήσεις από τους άλλους, θα πρέπει κι εσύ όμως να γίνεις πιο συνεργάσιμος/η, κάτι που δείχνει... κομματάκι δύσκολο αφού ο Αρης στον Λέοντα απελευθερώνει τα «θέλω» σου κι όποιος/α διαφωνεί με αυτά μπαίνει... αυτομάτως στο στόχαστρο! Αντί για ένωση λοιπόν, μάλλον θα σου προκύψει μια διάσπαση, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, δουλεύοντας στην... κόντρα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να συνεργαστείς προκειμένου να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάποια πράγματα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πετύχεις κάτι καλό για σένα ύστερα από μια διαπραγμάτευση. Επιπλέον βέβαια, μην αμελήσεις ζητήματα που αφορούν στην υγεία ή/και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Αρης στον Λέοντα σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένειά σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν και περαιτέρω προσδοκίες για την συνέχεια και σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα βέβαια, αν δεν θες να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, εκτός από κίνητρο θα πρέπει να έχεις και σχέδιο. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με βιαστικούς/ές ή «νταήδες». Από την άλλη πλευρά, ο Αρης στον Λέοντα σε ωθεί να εφαρμόσεις κάποιες δικές σου «πατέντες» για να αντιμετωπιστούν τρέχοντα ζητήματα, ίσως όμως και να μπεις στην διαδικασία να μάθεις καινούρια πράγματα σε εντατικούς ρυθμούς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια διευρυμένη κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο αλλά και να παραστείς σε μια γιορτή εκτός... έδρας! Επιπλέον, φαίνεται να μπαίνει σε διαπραγμάτευση κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Λέοντα σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα».

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στο να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλά τα ερεθίσματα που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/ή με τους ανθρώπους κι αν δεν θες να αναλωθείς σε εντάσεις, είναι σκόπιμο να δράσεις μόνος/η και να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, συν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα έχεις, μέσα σε λίγο χρόνο.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα κι άντε τώρα να πείσεις τους... κοσμοπολίτες της υπόθεσης ότι κάποια έξοδα παραστάσεως δεν είναι δα και τόσο απαραίτητα! Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς κι εσύ από την διάθεση κάποιου/ας να... ξοδεύει! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Λέοντα σου εφιστά την προσοχή σε ένα άτομο που κινείται παρασκηνιακά με σκοπό να σε βλάψει και... ίσα που προλαβαίνεις να εφαρμόσεις τα αντίμετρά σου! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από καούρες ή άλλες στομαχικές διαταραχές, γι’ αυτό πρόσεξε τι και πόσο τρως!

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε πρόσωπο της ημέρας και οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού σίγουρα θα υπάρξουν και προκλήσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους. Παράλληλα, ο Αρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός. Επιπλέον, είναι πιθανό να δράσεις εντός μια συλλογικότητας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί κρυφές βοήθειες και αποκαλυπτικά όνειρα, από την άλλη πλευρά ωστόσο, η διαφύλαξη ενός μυστικού δείχνει σχεδόν αδύνατη. Επιπλέον, οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς από άλλους. Παράλληλα, ο Αρης στον Λέοντα σου ζητά να... επιταχύνεις για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού αν είναι κι άλλοι στο... κόλπο, θα υπάρξουν διαφωνίες ή προστριβές, γι’ αυτό προτίμησε να δράσεις μόνος/η.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των συζητήσεων για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Οπως και να έχει πάντως, μια δημοφιλία θα την έχεις! Παράλληλα, ο Αρης στον Λέοντα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε μια διαπραγμάτευση ή συνεργασία που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση στην καριέρα σου, αρκεί να λειτουργήσεις συμβιβαστικά εκεί που... δεν σε παίρνει! Επιπλέον, προς... μεγάλη σου χαρά, θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν κοινωνικό «πρεστίζ». Παράλληλα βέβαια, με τον Αρη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/ή και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα περιδιαβαίνοντας στέκια και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη! Παράλληλα βέβαια, ο Αρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι είναι εύκολο από μια ασήμαντη αφορμή να γίνει παρεξήγηση με έναν δικό σου άνθρωπο ή/και συνεργάτη σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν... έγκαιρα οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Επιπλέον, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές από άλλους που όμως όπως γίνεται συχνά με το... εύκολο χρήμα, αναμένεται να εξανεμίσεις σε χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς. Μπορεί ωστόσο να γίνει και μια επωφελής διαπραγμάτευση ή ρύθμιση χρεών. Παράλληλα βέβαια με τον Αρη στον Λέοντα κάποιος/α στην δουλειά σου αυθαιρετεί, με κίνδυνο να σου προκαλέσει ζημιά ακόμη κι αν έχει τις καλύτερες των προθέσεων. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αν έχεις κάποιο pet, προστάτεψέ το από τις κακοτοπιές.


NEWSLETTER